malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 октября 2011

tu macie gwiaze
http://www.youtube.com/watch?v=iPUxvtYU9YQ

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  31 октября 2011
massacre
massacre: nie bardzo kumam kto to kupuje, bo na przyklad lipstick Maca na ebay sa po £18 a na stronce Maca te same masz za £13.5

bo ludzie boją się logować na stronie Maca nie wiem :crylol:
massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo ludzie boją się logować na stronie Maca nie wiem

:rotfl:
mnie ich stronka wkurza, sie wiesza, nie wiem czy przeciazona czy co :woot:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  31 октября 2011
massacre
massacre: mnie ich stronka wkurza, sie wiesza, nie wiem czy przeciazona czy co

możliwe - przeciez ile tam tego nawalone :D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011
massacre
massacre: w amerykanskim X Factorze byl dzieciak, o matko jak rapowal jakie freestyle rzucal Brian Bradley z Brooklynu - jest mega ^^ http://www.youtube.com/watch?v=yIoNP6BG7wU

Dobry jest :D
Co do dzieci w tych programach mam ogólnie mieszane uczucia.
Z jednej strony niektóre naprawdę mają zdolności i warto im pomóc,
z drugiej dzieciaki strasznie przezywają, a nawet płaczą jak im coś nie pójdzie, nie wiem czy start w takich programach nie powinien być od określonego pułapu wiekowego.
A najgorsze - najpierw biorą ich dalej, a potem są na nie "bo jesteście za młodzi, dużo czasu przed wami", to po co robili im nadzieje od początku.

Babsy
Babsy: wlasciwie to malo co ogladam teraz w tv, nie mowiac juz o regularnym sledzeniu czegokolkwiek;)

Ja ogólnie też, ale w weekendy lubię - właśnie mam talent, ugotowanych, czy Gesller :)
massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: możliwe - przeciez ile tam tego nawalone :D

mnie denerwuje ta morda na poczatku - w ogole co to za makijaz? :-O
i wcale duzo nie maja. kuzwa, odcienie w wiekszosci "sold" "sold" "sold" - nic dziwnego ze sie ludzie wzieli za podrabianie :crylol:

SoDope
SoDope
  31 октября 2011
massacre
massacre: i wcale duzo nie maja. kuzwa, odcienie w wiekszosci "sold" "sold" "sold" - nic dziwnego ze sie ludzie wzieli za podrabianie

no MAC jest znany na całym świecie też dlatego się zaczęły robić podróbki ..
massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co do dzieci w tych programach mam ogólnie mieszane uczucia.

Tez mam mieszane uczucia. Britney Spears czy Amy Winehouse sa przykladem tego, ze kariera od malego moze zniszczyc. Drew Barrymore, Aguilera i Justin Timberlake jednak sa przykladami, ze mozna dac rade.

Konto usunięte
Konto usunięte: z drugiej dzieciaki strasznie przezywają, a nawet płaczą jak im coś nie pójdzie, nie wiem czy start w takich programach nie powinien być od określonego pułapu wiekowego.

niektorzy dorosli tez, mamy tego wiele przykladow, nawet w zyciu codziennym ;)
w UK min jest 16 lat. Mysle ze ich pozniejsza decyzja pada na podstawie tego jaka dojrzalosc owe dzieci reprezentuja. jak wiadomo 16 latek 16latkowi nierowny.

corka emigranta:
http://www.youtube.com/watch?v=FKnnW6bk7eY&feature=related

SoDope
SoDope
  31 октября 2011
massacre
massacre: Aguilera

ale ona raczej nie dała rady ...

XDDD
massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no MAC jest znany na całym świecie też dlatego się zaczęły robić podróbki ..

tak samo jak podrobki Prady i LV - a dlaczego Armaniego nie podrabiaja tak masowo jak Prady i LV?

massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ona raczej nie dała rady ...XDDD

w jakim sensie? :woot:

agoosiaaa
agoosiaaa
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: używał ktos kremu na noc Vichy normaderm? przyznam , że bardzo pasuje mi żel chociaż troche wysusza i zastanawiam się nad kremem.

uzywalam i dalej uzywam, swietny jest, blyskawicznie sie wchlania, a rano buzia jest jak pupa niemowlaka :D

massacre
massacre: A tak w ogole, to gdzie jest agoosia z tematami po milion zdjec, bo cos cicho na forum - poza tematem do nabijania ofkors

chwila, moment :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja po prostu za dużo czytam i za dużo oglądam ... :woot to jest mój nałóg.. :/

ta firma znana jest.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011
massacre
massacre: Tez mam mieszane uczucia. Britney Spears czy Amy Winehouse sa przykladem tego, ze kariera od malego moze zniszczyc. Drew Barrymore, Aguilera i Justin Timberlake jednak sa przykladami, ze mozna dac rade.

No Aguilera to lekko balansuje, a co do reszty się zgadzam :)
Drew bardzo lubię.

massacre
massacre: niektorzy dorosli tez, mamy tego wiele przykladow, nawet w zyciu codziennym ;) w UK min jest 16 lat. Mysle ze ich pozniejsza decyzja pada na podstawie tego jaka dojrzalosc owe dzieci reprezentuja. jak wiadomo 16 latek 16latkowi nierowny.

No dorośli też przezywają fakt. Ale przy dzieciach to ma się wrażenie, że im większa krzywda się dzieje ;) Poza tym mi jest też szkoda ( odnośnie tych programów jeszcze) osób w naprawdę dojrzałym wieku, takich dziadziusiów, choćby nie wiem co robili i tak bym ich brała, żeby im miło było :P
SoDope
SoDope
  31 октября 2011
massacre
massacre: a dlaczego Armaniego nie podrabiaja tak masowo jak Prady i LV?

bo garnitur wstyd podrabiać ..
SoDope
SoDope
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ta firma znana jest.

no ja ją znam ale niektóre osoby .. no niekoniecznie :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.