Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 517 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
tu macie gwiaze
http://www.youtube.com/watch?v=iPUxvtYU9YQ
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Dobry jest :D
Co do dzieci w tych programach mam ogólnie mieszane uczucia.
Z jednej strony niektóre naprawdę mają zdolności i warto im pomóc,
z drugiej dzieciaki strasznie przezywają, a nawet płaczą jak im coś nie pójdzie, nie wiem czy start w takich programach nie powinien być od określonego pułapu wiekowego.
A najgorsze - najpierw biorą ich dalej, a potem są na nie "bo jesteście za młodzi, dużo czasu przed wami", to po co robili im nadzieje od początku.
Ja ogólnie też, ale w weekendy lubię - właśnie mam talent, ugotowanych, czy Gesller :)
Tez mam mieszane uczucia. Britney Spears czy Amy Winehouse sa przykladem tego, ze kariera od malego moze zniszczyc. Drew Barrymore, Aguilera i Justin Timberlake jednak sa przykladami, ze mozna dac rade.
niektorzy dorosli tez, mamy tego wiele przykladow, nawet w zyciu codziennym ;)
w UK min jest 16 lat. Mysle ze ich pozniejsza decyzja pada na podstawie tego jaka dojrzalosc owe dzieci reprezentuja. jak wiadomo 16 latek 16latkowi nierowny.
corka emigranta:
http://www.youtube.com/watch?v=FKnnW6bk7eY&feature=related
uzywalam i dalej uzywam, swietny jest, blyskawicznie sie wchlania, a rano buzia jest jak pupa niemowlaka :D
chwila, moment

ta firma znana jest.
No Aguilera to lekko balansuje, a co do reszty się zgadzam :)
Drew bardzo lubię.
No dorośli też przezywają fakt. Ale przy dzieciach to ma się wrażenie, że im większa krzywda się dzieje ;) Poza tym mi jest też szkoda ( odnośnie tych programów jeszcze) osób w naprawdę dojrzałym wieku, takich dziadziusiów, choćby nie wiem co robili i tak bym ich brała, żeby im miło było :P