malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja ją znam ale niektóre osoby .. no niekoniecznie :D

no ja tez znam, w debenhamsie ja sprzedaja.

nawet ta paletka o ktorej wlasnie wspominalyscie jest za 35 funa - http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_123932979199_-1?breadcrumb=Home%7EBeauty :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chwila, moment

O NIE! CZAS SIE WYLOGOWAC! :ziober2:

ja dostalam niechcacy fejki i sie zastanawiam czy ich uzycie nie bedzie sprzeczne z moimi zasadami etyki. a co u Ciebie? :mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: No Aguilera to lekko balansuje, a co do reszty się zgadzam :) Drew bardzo lubię.

Drew cpala ponoc.
A Aguilera balansuje... ja tez balansuje a nie bylam zadna gwiazda :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale przy dzieciach to ma się wrażenie, że im większa krzywda się dzieje ;)

Tak i nie. Dzieciak ma talent, Ty jako rodzic nie chcesz mu spaprac dziecinstwa, a potem w doroslym wieku dziecko ma do Ciebie pretensje: mamo/ tato, dlaczego nic z tym nie zrobiliscie?
Mozna rozwijac w dziecku talent, moim zdaniem jednak najwazniejsze jest zeby mial zasady wpojone przez rodzicow, a do tego ogromne wsparcie od nich. Bo mi sie wydaje, ze to przewazajaca wina rodzicow, gdy dziecko "gwiazde" traktuja jak bankomat zamiast jak dziecko ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  31 октября 2011
massacre
massacre: u mnie nie ma, tylko na ebay - a tam to pedole nie kupuje.

zle szukasz :jezyk2:
massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo garnitur wstyd podrabiać ..

gacie armaniego moj facet ma, ale bankowo oryginaly, kupione w TK Maxx :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  31 октября 2011

czy wy tez kochacie Olliego Murs? ^^

agoosiaaa
agoosiaaa
  31 октября 2011
massacre
massacre: O NIE! CZAS SIE WYLOGOWAC!

:rotfl:

massacre
massacre: ja dostalam niechcacy fejki i sie zastanawiam czy ich uzycie nie bedzie sprzeczne z moimi zasadami etyki.

pomysl o tych biednych chinczykach co sie musialy meczyc nad tymi fejkami i nie krec nosem, tylko uzywaj :rotfl:

massacre
massacre: a co u Ciebie?

glowa mnie boli :smutny:
+ maly zuzyl pol mojego scrubu mango jak sie kapal :rotfl:
dobrze ze kupilam dwa.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011
massacre
massacre: Drew cpala ponoc.

No ale wyszła chyba na ludzi :mrgreen:

massacre
massacre: Tak i nie. Dzieciak ma talent, Ty jako rodzic nie chcesz mu spaprac dziecinstwa, a potem w doroslym wieku dziecko ma do Ciebie pretensje: mamo/ tato, dlaczego nic z tym nie zrobiliscie? Mozna rozwijac w dziecku talent, moim zdaniem jednak najwazniejsze jest zeby mial zasady wpojone przez rodzicow, a do tego ogromne wsparcie od nich. Bo mi sie wydaje, ze to przewazajaca wina rodzicow, gdy dziecko "gwiazde" traktuja jak bankomat zamiast jak dziecko ;)

Albo jak swoje ambicje przekładają nad dziecko, które robi to co chcą rodzice, a nie to, w czym sam chce się doskonalić. Potem milion dwieście zajęć, na które chodzi, bo rodzice chcą, a nie dlatego, że sam ma na to ochotę - brak dzieciństwa.
agoosiaaa
agoosiaaa
  31 октября 2011
massacre
massacre: czy wy tez kochacie Olliego Murs? ^^

nie wiem, jakos jego piosenka ''busy'' czy jakos tak ukazala go w takim dziwnym swietle ze no... mieszkac z maneknem to tak troche niebardzo... nie jestem w stanie wyrzucic tego obrazu z glowy :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011
massacre

ja go nawet nie znam :nielapie:
massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nawet ta paletka o ktorej wlasnie wspominalyscie jest za 35 funa - http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_123932979199_-1?breadcrumb=Home%7EBeauty :)

O! Z Debenham to sobie kupie :D
Konto usunięte
Konto usunięte: pomysl o tych biednych chinczykach co sie musialy meczyc nad tymi fejkami i nie krec nosem, tylko uzywaj

za darmo, bo nie zamierzam za to placic... ba! uzyje. Przeleje wiecej na NSPCC w tym miesiacu, zeby karma mi sie wyrownala :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: + maly zuzyl pol mojego scrubu mango jak sie kapal dobrze ze kupilam dwa.

Matko ja jeszcze nie kupilam, musze kupic koniecznie, bo czuje jak mi naskorek rosnie :rotfl:

massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Albo jak swoje ambicje przekładają nad dziecko, które robi to co chcą rodzice, a nie to, w czym sam chce się doskonalić. Potem milion dwieście zajęć, na które chodzi, bo rodzice chcą, a nie dlatego, że sam ma na to ochotę - brak dzieciństwa.

Jako rodzic wiem, ze z tym jest zawsze ciezko. Cienka granica, bo z jednej strony chcesz dziecku zapelnic zajecia tak by nie szlajalo sie po ulicy z jakimis maloletnimi dilerami i sam sie nim nie stal, z drugiej strony nie mozesz wywierac zbyt duzej presji gdy sie dziecku cos nie spodoba.
Mojego mlodego ciagalam na pilke nozna. W Anglii chyba kazdy chlopiec gra w pilke :woot: No ale lyzwy go bardziej zafascynowaly i pewnie bedzie z niego lepszy hokeista niz pilkarz. Choc moze to sie zmienic, wiadomo. Jednak do pilki jakos go nie ciagnie.
Z kolei mojego brata ciagalam na koszykowke, ma predyspozycje fizyczne, jest wysoki. No ale on z kolei w pilke woli kopac.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie jestem w stanie wyrzucic tego obrazu z glowy

ale ze co? ze psychopata? to mnie kreci :crylol:

agoosiaaa
agoosiaaa
  31 октября 2011
massacre
massacre: Matko ja jeszcze nie kupilam, musze kupic koniecznie, bo czuje jak mi naskorek rosnie

teraz jest jakos 25 procent 0ffu dodatkowo jak wpiszesz 25OFF przy skladaniu zamowienia :P

massacre
massacre: za darmo, bo nie zamierzam za to placic... ba! uzyje. Przeleje wiecej na NSPCC w tym miesiacu, zeby karma mi sie wyrownala

no i tak najlepiej :D

massacre
massacre: O! Z Debenham to sobie kupie :D

:mrgreen:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011
massacre
massacre: Jako rodzic wiem, ze z tym jest zawsze ciezko. Cienka granica, bo z jednej strony chcesz dziecku zapelnic zajecia tak by nie szlajalo sie po ulicy z jakimis maloletnimi dilerami i sam sie nim nie stal, z drugiej strony nie mozesz wywierac zbyt duzej presji gdy sie dziecku cos nie spodoba. Mojego mlodego ciagalam na pilke nozna. W Anglii chyba kazdy chlopiec gra w pilke No ale lyzwy go bardziej zafascynowaly i pewnie bedzie z niego lepszy hokeista niz pilkarz. Choc moze to sie zmienic, wiadomo. Jednak do pilki jakos go nie ciagnie. Z kolei mojego brata ciagalam na koszykowke, ma predyspozycje fizyczne, jest wysoki. No ale on z kolei w pilke woli kopac.

Ale widzisz, dałaś mu możliwość wyboru. Nie chce piłki, to go na siłę nie ciągniesz, tylko pozwalasz korzystać z tych łyżew. A nawiedzony rodzic zaparłby się i za wszelką cenę dążyłby do realizacji tego co on sobie zaplanował, bez względu na to, czy dziecko wolałoby coś innego, chociaż tak samo korzystnego.
styka51
styka51
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: leci powolutku

U mnie też. Właśnie wróciłam od Mańka i założył mi moje nowe biadaczkowe radio do autka :lol:

Babsy
Babsy: tak se. wlasciwie nieciekawie.

Co się dzieje?
dont0say0anything
dont0say0anything
  31 октября 2011
massacre

TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zakochany:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.