malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  1 ноября 2011

jakie polecacie DOBRE filmy psychologiczne? :pavarotti:

Gothiclady
Gothiclady
  1 ноября 2011
massacre
massacre: A David Gahan z Depeche Mode? Moja milosc - ofkors jedna z wielu w tamtych czasach

lofciam DM do tej pory, ale wokalnie od Gahana wolę Martina Gore:

patrzta:

http://www.youtube.com/watch?v=M0dge2Wk590

no przeciez idzie narobić w gacie :zakochany:

a wizualnie zawsze podobał mi się Alan Wilder. Szkoda, że odszedł po 'Songs of Fate and Devotnion"

:)
Gothiclady
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak chcesz cienie mac'a to olej te pojedyncze duże, a kup sobie paletę, wyjmij separatory i kupuj pojedyncze wkłady. ja tak robię i wg mnie te wkłady są najlepsze, nie wiem dlaczego, bo to podobno te same cienie. urban decay też polecam, naked kure'sko fajna paleta - można z nią zrobić wszystko i jest naprawdę dobra jakościowo i cienie są wydajne.

Teraz jadę na spotkanie, ale za jakaś godzinke, dwie urwe sie moze do debenhams pokazać im te pędzle. Tuszu nie biorę bo siara :crylol: wyglada identycznie jak mój Max Factor. No a z błyszczyka jestem mega zadowolona.
Przy okazji obczaje sobie cienie.
Dzięki :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak chcesz cienie mac'a to olej te pojedyncze duże, a kup sobie paletę, wyjmij separatory i kupuj pojedyncze wkłady. ja tak robię i wg mnie te wkłady są najlepsze, nie wiem dlaczego, bo to podobno te same cienie. urban decay też polecam, naked kure'sko fajna paleta - można z nią zrobić wszystko i jest naprawdę dobra jakościowo i cienie są wydajne.

Teraz jadę na spotkanie, ale za jakaś godzinke, dwie urwe sie moze do debenhams pokazać im te pędzle. Tuszu nie biorę bo siara :crylol: wyglada identycznie jak mój Max Factor. No a z błyszczyka jestem mega zadowolona.
Przy okazji obczaje sobie cienie.
Dzięki :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

justCax
justCax
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: uzywalam i dalej uzywam, swietny jest, blyskawicznie sie wchlania, a rano buzia jest jak pupa niemowlaka :D

o, dzięki, w takim razie jutro będzie mój:) mam tylko nadzieję, że mnie nie wysuszy, bo z mojej tłustej cery powoli robi się sucha ;O
massacre
massacre
  1 ноября 2011

Dobra, jestem w debenhams i nie mogę Maca znaleźć! :Martuska:

justCax
justCax
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładnie, Colorstay, choć jeszcze lepiej wyglądał na mojej twarzy Lasting Performance, ale za ciemny (na zdjęciu wyglądam jakoś żółto, ale jestem bardzo blada).

też mam nieciekawą cerę, próbowałam już wszystkiego, jedynym ratunkiem jest właśnie colorstay, ostatnio lasting performance-wiele osób nie wierzy, że mam jakiekolwiek problemy z cerą :lol:
tak to jest, jeśli przyczyną problemów z cerą są hormony.
justCax
justCax
  1 ноября 2011

o rany, masło maślane. :and:

FraanCuZia
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
FraanCuZia
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: też mam nieciekawą cerę, próbowałam już wszystkiego, jedynym ratunkiem jest właśnie colorstay, ostatnio lasting performance-wiele osób nie wierzy, że mam jakiekolwiek problemy z cerą tak to jest, jeśli przyczyną problemów z cerą są hormony.

Ty masz nieciekawą cerę ?
rzeczywiście , trudno w to uwierzyć...
justCax
justCax
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty masz nieciekawą cerę ? rzeczywiście , trudno w to uwierzyć...

no własnie o to chodzi :mrgreen:
Adidasowa
Adidasowa
  1 ноября 2011

cera jak pupa niemowlaka :mrgreen:

justCax
justCax
  1 ноября 2011

jak pupa niemowlaka to po Toleriane miałam z LaRoche Posay :tak: niestety , teraz kolor mi nie pasuje. ale kryje idealnie, tylko u mnie potęgował błyszczenie

Adidasowa
Adidasowa
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko u mnie potęgował błyszczenie

to u mnie pewnie byloby to samo :woot:
justCax
justCax
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to u mnie pewnie byloby to samo

nie wiem, ja miałam kiedyś z tym na prawdę spory problem, a też nie chciałam nakładać zbyt dużo sypkiego, żeby nie wyglądać jak pudernica.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.