Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 523 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
lofciam DM do tej pory, ale wokalnie od Gahana wolę Martina Gore:

patrzta:
http://www.youtube.com/watch?v=M0dge2Wk590
no przeciez idzie narobić w gacie

a wizualnie zawsze podobał mi się Alan Wilder. Szkoda, że odszedł po 'Songs of Fate and Devotnion"

:)
Konto usunięte: jak chcesz cienie mac'a to olej te pojedyncze duże, a kup sobie paletę, wyjmij separatory i kupuj pojedyncze wkłady. ja tak robię i wg mnie te wkłady są najlepsze, nie wiem dlaczego, bo to podobno te same cienie.
urban decay też polecam, naked kure'sko fajna paleta - można z nią zrobić wszystko i jest naprawdę dobra jakościowo i cienie są wydajne.
Teraz jadę na spotkanie, ale za jakaś godzinke, dwie urwe sie moze do debenhams pokazać im te pędzle. Tuszu nie biorę bo siara

Przy okazji obczaje sobie cienie.
Dzięki :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: jak chcesz cienie mac'a to olej te pojedyncze duże, a kup sobie paletę, wyjmij separatory i kupuj pojedyncze wkłady. ja tak robię i wg mnie te wkłady są najlepsze, nie wiem dlaczego, bo to podobno te same cienie.
urban decay też polecam, naked kure'sko fajna paleta - można z nią zrobić wszystko i jest naprawdę dobra jakościowo i cienie są wydajne.
Teraz jadę na spotkanie, ale za jakaś godzinke, dwie urwe sie moze do debenhams pokazać im te pędzle. Tuszu nie biorę bo siara

Przy okazji obczaje sobie cienie.
Dzięki :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Dobra, jestem w debenhams i nie mogę Maca znaleźć!
Konto usunięte: Dokładnie, Colorstay, choć jeszcze lepiej wyglądał na mojej twarzy Lasting Performance, ale za ciemny (na zdjęciu wyglądam jakoś żółto, ale jestem bardzo blada).
też mam nieciekawą cerę, próbowałam już wszystkiego, jedynym ratunkiem jest właśnie colorstay, ostatnio lasting performance-wiele osób nie wierzy, że mam jakiekolwiek problemy z cerą

tak to jest, jeśli przyczyną problemów z cerą są hormony.
Konto usunięte: też mam nieciekawą cerę, próbowałam już wszystkiego, jedynym ratunkiem jest właśnie colorstay, ostatnio lasting performance-wiele osób nie wierzy, że mam jakiekolwiek problemy z cerą
tak to jest, jeśli przyczyną problemów z cerą są hormony.
Ty masz nieciekawą cerę ?
rzeczywiście , trudno w to uwierzyć...