malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: co to jest kot leśny czy maine cone ? XD

raczej zaden z nich, podejrzewam ze jakis mieszaniec, bo tak ogladalam pare ksiazek w zoologicznym to on do zadnego w 100% nie podchodzi, ma troche z maine coone, troche z kota brytyjskiego, troche z tabbiego. ja go uwielbiam takiego jaki jest :D
drugiego chce miec, drugi bedzie szary tabby - jak z reklamy whiskasa - oczywiscie whiskasem nie bede karmic bo to gowno, od czasu do czasu jakies przysmaku.
te popielate tabby sa najdrozsze - zawsze sie zastanawialam dlaczego :woot:
a do tego chce futrzastego - nie moge znalezc

jak nie znajde, to wezme zwyklego :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  1 ноября 2011
massacre
massacre: ma troche z maine coone

no wielki jest - też dlatego pytam... czy to przypadkiem nie to XDDDD.
mirra20
mirra20
  1 ноября 2011
massacre
massacre: On jest kotem gejem i je wybrednie, co najwyzej Anchois, kreweteczki, ewentualnie tunczyka z serem.

niektórzy ludzie nie widzą co to anchois a Ty tym kota karmisz:lol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko najlepsze jest to, że u psów rozpoznaje się płeć po widocznych narządach płciowych.. a nie o sierści.. wiec przykład z dupy.

Wiem wiem, ale po prostu nie możesz oceniać ubarwienia porównując dwie różne odmiany papug, ta która ma ciemniejsze policzki może mieć w rzeczywistości jaśniejsze niż samiec z jej odmiany a ma ciemniejsze niż moja druga tylko dlatego że jest właśnie innej mutacji.
Tak czy siak w mutacji perłowej często znikają plamki z piór a skrzydła stają się jednolite więc u jednej z papug baaaaaardzo dużo się zmieni, bo całe skrzydła ma w plamkach więc kolorki pewnie pozmienia. U drugiej nie wiem, ale młodsza na pewno dużo się zmieni.

Nie można ocenić płci po ubarwieniu tak młodych nimf, kropka.
massacre
massacre
  1 ноября 2011
iffy
iffy: a ja mam takiego malucha i myślę, że juz nie urośnie. ;C

moj ma dopiero rok i mi sie wydaje, ze jest coraz wiekszy :D

Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie dostaje dobre żarcie to nawet polować mu się nie chce :D

no ba :ziober2: zawsze ide z mlodym do wielkiego sklepu zoologicznego i on wybiera mu najlepsze przysmaki. wie co lubi, a co nie. Tylko moj facet pozniej marudzi, ze kot ma drozsza dzienna racje zywieniowa od niego :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie się strasznie podobają koty brytyjskie i rosyjskie o niebieskim umaszczeniu

mi tak nie bardzo, bo maja wredne twarze :Crylol:
kojarza mi sie te wredne koty z bajki o tym szczurze... zapomnialam tytulu :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: niektórzy ludzie nie widzą co to anchois a Ty tym kota karmisz

nie moja wina, ze wieprzowiny nie jada :crylol:

sylwik
sylwik
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chciałabym parkę

hahahaha, i malutenkie papuzki? :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Niestety, koty polują. Ostatnio nawet czytałam na jakiejś stronie z papugami że facet miał 2 par i kot wlazł do woliery, otworzył drzwiczki jakmiś cudem, jedną papugę zeżarł a reszta uciekła.

niestety, trzeba madrze dobierac zwierzeta ktore maja ze soba mieszkac,koty akurat potrafia wejsc prawie wszedzie:And:
kolega opowiadal jak to jego znajomy majacy przerozne zwierzeta, w tym gady, zapomnial zamknac takiego juz wielkiego pytona i wyszedl z domu. po powrocie pyton odpoczywal po posilku a kota nie ma....:And:

massacre
massacre: Tygrysa mam! O !

zayebisty:zakochany:
SoDope
SoDope
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

ale jedna papuga jest wyraźnie .. 'niższo grubsza' taka budowa jest jakby firmowa dla samiec.
i tyle.

nie musze mieć strony internetowej czy czegoś by być uważanym za znawce.
madzia2143
madzia2143
  1 ноября 2011
massacre
massacre: mi tak nie bardzo, bo maja wredne twarze

no co Ty :D brytyjski przecież jest przesłodki, taaaaki grubasek ;p
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  1 ноября 2011
massacre
massacre: no ba zawsze ide z mlodym do wielkiego sklepu zoologicznego i on wybiera mu najlepsze przysmaki. wie co lubi, a co nie. Tylko moj facet pozniej marudzi, ze kot ma drozsza dzienna racje zywieniowa od niego

:ninja:
Skąd to znam :crylol: ja mam tylko papugi, ale też kupuję im dużo przysmaków a co dopiero kot, dla kotów jeest więcej rzeczy :-)
mirra20
mirra20
  1 ноября 2011
massacre
massacre: nie moja wina, ze wieprzowiny nie jada

to może cielęcinkę za dnia:lol:
sylwik
sylwik
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to nie jest papuga - to powinno być pod gatunkiem SZKODNIK.

:Wtf:
a czemu to nie papuga? :rotfl:
madzia2143
madzia2143
  1 ноября 2011
massacre
massacre: do wielkiego sklepu zoologicznego

W Silesi w Ktw jest taki fajny sklep, są tam małe kotki i szczeniaczki :zakochany: jak idę do tego CH to koniecznie muszę zaliczyć ten sklep zoologiczny :crylol:
iffy
iffy
  1 ноября 2011
massacre
massacre: moj ma dopiero rok i mi sie wydaje, ze jest coraz wiekszy :D

moja 1,5 roku, i patrz

5 miesięczny kot mojej znajomej jest dwa razy taki. :wtf:
iffy
iffy
  1 ноября 2011

trochę duże to zdjęcie. :ninja:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.