malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  1 ноября 2011
iffy
iffy: moja 1,5 roku, i patrz

kot na smyczy :ninja:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale jedna papuga jest wyraźnie .. 'niższo grubsza' taka budowa jest jakby firmowa dla samiec. i tyle.

:crylol:
No owszem jest grubsza bo jest prawie miesiąc młodsza i ma jeszcze pierwsze upierzenie w formie puchu :crylol: ona nawet na patykach ledwo stoi jest taka mała że trzeba ją podsadzać na gałąź jak spadnie bo z kuwety nie umie do prętów sięgnąć, widzisz, pozory mylą.

Konto usunięte
Konto usunięte: hahahaha, i malutenkie papuzki?

Tak, jak ten hodowca mi pokazywał takie maleńkie to aaaaaaj :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: niestety, trzeba madrze dobierac zwierzeta ktore maja ze soba mieszkac,koty akurat potrafia wejsc prawie wszedzie kolega opowiadal jak to jego znajomy majacy przerozne zwierzeta, w tym gady, zapomnial zamknac takiego juz wielkiego pytona i wyszedl z domu. po powrocie pyton odpoczywal po posilku a kota nie ma....

:szok: o kurka, wstrętna historia, aż ciarki przechodzą :and:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W Silesi w Ktw jest taki fajny sklep, są tam małe kotki i szczeniaczki jak idę do tego CH to koniecznie muszę zaliczyć ten sklep zoologiczny

Piona, bo ja za każdym razem jak jestem w SCC to też tam idę, tam przy tesco nie?:D
iffy
iffy
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kot na smyczy

sorry, za droga była żeby puszczać ją wolno. :rotfl:
madzia2143
madzia2143
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Piona, bo ja za każdym razem jak jestem w SCC to też tam idę, tam przy tesco nie?:D

tak :D chociaż czasami mi wstyd jak mnie upominają sprzedawcy że mam nie dotykać zwierząt :crylol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak :D chociaż czasami mi wstyd jak mnie upominają sprzedawcy że mam nie dotykać zwierząt

Ooo a mnie nigdy nie upomnieli :woot: często tam Yorki mają, ostatnio właśnie jak papużki kupiliśmy to chcieliśmy kupić różne zabawki smakołyki itp, pod tym względem sklep jest bardzo ubogi nawet karmidełek nie było ani pojemniczków na wodę :and:
madzia2143
madzia2143
  1 ноября 2011
iffy
iffy: sorry, za droga była żeby puszczać ją wolno.

przynajmniej ją wyprowadzasz. Mój kumpel ma hodowle kotów, one nigdy nie wychodzą na dwór :ninja: wszystkie trzyma w domu !
aaa sorry, ma kilka kotów które daje na pokazy, to one czasami wyjdą na zewnątrz (czyt. z auta do budynku w którym jest wystawa )
SoDope
SoDope
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: SoDope: to nie jest papuga - to powinno być pod gatunkiem SZKODNIK. a czemu to nie papuga?

bo przy tej papudze - szkodniku co roku dochodzi Ci wymiana tapety kasetonów .. i czego innego co tam masz przy meblach.

U mnie nierozłączki to się za meble turlały i kable żarły ..
madzia2143
madzia2143
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Yorki

i jeszcze shi-tzu czy jak tam one się nazywają :P

Konto usunięte
Konto usunięte: pod tym względem sklep jest bardzo ubogi nawet karmidełek nie było ani pojemniczków na wodę

nigdy się jakoś specjalnie nie rozglądałam nad wyposażeniem, ale zdziwiłaś mnie, na pierwszy rzut oka ten sklep wygląda właśnie na tak fajnie wyposażony :woot:
iffy
iffy
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przynajmniej ją wyprowadzasz.

ona nawet na wakacje ze mną jeździ. :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: ma hodowle kotów

jakich? :-D chcę kupić sfinksa, ale nie wiem czy się nie zjedzą.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i jeszcze shi-tzu czy jak tam one się nazywają :P

Noo a ostatnio jeszcze spaniele były :D

Konto usunięte
Konto usunięte: nigdy się jakoś specjalnie nie rozglądałam nad wyposażeniem, ale zdziwiłaś mnie, na pierwszy rzut oka ten sklep wygląda właśnie na tak fajnie wyposażony

nie za bardzo, przynajmniej dla papug nic nie ma. :nie:
madzia2143
madzia2143
  1 ноября 2011
iffy
iffy: jakich? :-D chcę kupić sfinksa, ale nie wiem czy się nie zjedzą.

persy bodajże ; ) doradziłabym Ci ale... się nie znam :mrgreen:

iffy
iffy: ona nawet na wakacje ze mną jeździ.

to ma dobre życie ; D
madzia2143
madzia2143
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Noo a ostatnio jeszcze spaniele były :D

o kurde ! szkoda że nie widziałam :and: jak byłam ostatnio to nie było żadnego szczeniaczka i kotka :and:
SoDope
SoDope
  1 ноября 2011

a ja z psów to lubie cavachony.

madzia2143
madzia2143
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja z psów to lubie cavachony.

ja nie mam ulubionej rasy, wszystkie kocham : )
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.