Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
razy 6 dni, jutro 7.. :] kuwa jak mozna tak ludzi oszukiwac i to jeszcze nasz dobry znajomy!
to on mi przelew zrobi za 3 mies i zapłaci parenaście złotych za tyle zwłoki
i będę się domagać dodatkowo odszkodowania, zastanawiam się ile ale chyba 10 tys.
Niech w ramach zadośćuczynienia odda Wam kartę pamięci ze zdjęciami chociaż...? To sami moglibyście sobie je wywołać.
wkurzylismy sie i bylo do zaplaty 1700 to mu napisalismy ze dajemy mu czas do ktoregos tam piatku i rzadamy obnizenia kosztow o 500 zl skoro nie wywiazuje sie z umowy zawartej na pismie ani z tych zawartych slownie, nie zrobil tego i wtedy tego wała pocisnął o tej smierci, wiec napisalismy mu ze rozumiemy jego sytuacje ale do kuwy nedzy wystarczy zadzwonic powiedziec ze masz taka sytuacje cokolwiek a nie, ani nie napisal ani nie zadzwonil kompletnie nic, to bylo w zeszla srode dalam mu 1,5 tyg zeby zwrocil pieniadze, do tego piatku mial czas, pisalam mu w czwartek ze przypominam ze do jutra kasa ma byc poprosil o nr konta i gadal ze kase wysle, w piatek o 19 kasy nie bylo dzwonie to gada ze o 17 przelew robił
do dzisiaj pieniedzy nie ma i jeszcze sie dowiedzielismy ze nas okłamał

To się ich pytam czemu do końca nie jest skute. A oni, że specjalną maszyną skuwali i już bardziej się nie da. To ja się nachylam, pukam i mówię, że tak przecież przestrzeń wolna jest między tynkiem a cegłą i za 1,5 roku znowu zacznie odpadać. A on, że nic nie odpadnie...To ja nerwa, młotek puk i odleciało... dziad czerwony się zrobił i mówi, że wiadomo, że zaraz poprawią. Poszłam do Mańka mamy i tłumacze jak sprawa wygląda, ta wyszła, opieprzyła i zaczęli porządnie skuwać od nowa. A ja wredna stałam i non stop się patrzyłam. Coś tam znowu źle zrobili, to im powiedziałam, że z córką MURARZA się nie zaczyna
I robią ładnie już :D