malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: można, ale można też mieszać zwyczajne oleje takie jak oliwa z oliwek, olej słonecznikowy, konopny i tak dalej - wszystko zależy od rodzaju cery.

nie wiem czemu, ale chyba bym się bała :ninja:
justCax
justCax
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: można, ale można też mieszać zwyczajne oleje takie jak oliwa z oliwek, olej słonecznikowy, konopny i tak dalej - wszystko zależy od rodzaju cery.

dość interesujące.. ciekawe też jak jest w praktyce. jak zaczniesz używać to podziel się wrażeniami-chętnie poczytam
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ooo :D massacre będzie zazdrosna :P

Nie jestem zazdrosna tylko sie biorę do roboty :ziober2:
:bye:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem czemu, ale chyba bym się bała

trzeba dobrać odpowiedni olej. olej z orzechów włoskich jest niekomedogenny więc nie ma wielkiej obawy, że zapcha.
jedyne co mnie jakoś odstrasza to to, że masuję twarz olejem i później otwieram sobie pory i najbardziej martwi mnie to, czy ten cały brud nie wejdzie mi w pory i się w nich nie zamknie, ale w sumie skoro tłuszcz do tłuszczu to brud pewnie wychodzi z sebum(jeśli jakieś tam w ogóle mam). w każdym razie najpierw spróbuję oczyszczać twarz olejkiem z biochemii urody, a później może spróbuję tak jak mówią
mmaryjka
mmaryjka
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dość interesujące.. ciekawe też jak jest w praktyce. jak zaczniesz używać to podziel się wrażeniami-chętnie poczytam

podzielę. moja koleżanka stosuje od tygodnia, aczkolwiek ona ma zupełnie inną skórę niż ja bo tłustą i jej się na razie podoba, ale tydzień to też mało.
mmaryjka
mmaryjka
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w każdym razie najpierw spróbuję oczyszczać twarz olejkiem z biochemii urody, a później może spróbuję tak jak mówią

w sensie, że najpierw zrobię demakijaż, a dopiero później olej z otwieraniem porów, a może w przyszłości olej na brudną japę
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pokaz mody na cmentarzach! kocham to!

ja tez :zakochany: !
pare przykladow na dzis

*kobieta XXXL zielona mini do polowy uda, czarne legginsy, biale kozaczki, zajebiscie zielony zakiet
*babka kolo 60 w rozowych oczoyebnych botkach z pijanym znaczkiem nike
*babka z kilometra bylo widac podrobka okularow chanel i torby lv
love it.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  1 ноября 2011
Prinz
Prinz: *kobieta XXXL zielona mini do polowy uda, czarne legginsy, biale kozaczki, zajebiscie zielony zakiet

sorry, zajebiscie czerwony zakiet!

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak ja się ciesze że nie mieszkam w dużym mieście

Strasznie dużo przystanków miał i może dlatego :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: jak dobrze, że ja mam 10min piechotką na cmenatrz w sumie to właśnie się wybieram, pozdro

No ja jeden mam bliżej, chyba z 15 minut autobusem, a tamten :nie:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pora zainwestować w prawko

Samochodem jeszcze dłużej, także z czym do ludzi Arku? :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: pokaz mody na cmentarzach! kocham to!

Nie poszłam do fryzjera przed obchodem cmentarzy i nic nie kupiłam nowego, czuje się z tym okropnie :and: Za to widziałam mnóstwo panienek w różowych, odblaskowych kapciowatych butach, z piętami wiadomego wyglądu :zakochany:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 ноября 2011
massacre
massacre: ja do pracy jadę standardowo 2-2.5h i przemieszczam sie tylko po jednej dzielnicy Londynu

Ja ogólnie mieszkam tak, że teoretycznie dojazd wszędzie miałam znakomity. 3 minuty na przystanek tramwajowy, autobusowy. Na śródmieście dojeżdżałam w 12 minut, do metra znacznie mniej, jadąc od drugiej strony. Ale w październiku rozpoczęli budowę drugiej linii metra i zabrali tramwaje, mnóstwo rzeczy pozmieniali i smutam :and:
styka51
styka51
  2 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No, bo ważenie 50 kg zamiast 48 jest naprawdę TRAGEDIĄ ROKU !

Nie rozumiem po co w ogóle się czepiasz, skoro z Tobą nie rozmawiałam:woot: Owszem możemy rozmawiać o stanie infrastruktury w Pl lub prowadzić filozoficzne dysputy, ale na plotkowym? Jak chcesz pociągnąć z kogoś szyderkę, to proszę bardzo, ale nie takimi prostackimi sposobami.
Poza tym ja w swoim ciele widzę różnice 2 czy 3 kg i nic na to nie poradzę, skoro jakoś się tam zmieniam.
dont0say0anything
dont0say0anything
  2 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No, bo ważenie 50 kg zamiast 48 jest naprawdę TRAGEDIĄ ROKU !

Podbijam - rzal
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  2 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja ogólnie mieszkam tak, że teoretycznie dojazd wszędzie

Ja teoretycznie tez mam wszędzie dojazd, chodzi właśnie o wieczne korki. Paradoks w tym taki, ze pociągiem do Paryża mam szybciej niż do pracy :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  2 ноября 2011
massacre
massacre: Nie jestem zazdrosna tylko sie biorę do roboty

nie rób smaków, jestem aktualnie w celibacie :and: i to jakieś 8msc :crylol:

Prinz
Prinz: mmaryjka: pokaz mody na cmentarzach! kocham to! ja tez ! pare przykladow na dzis

noo zapomniałam, u mnie co 2 kobieta ma te botki z futerkiem, które z tego co wiem są w co drugim sklepie :ninja: jak trudno być oryginalnym w tych czasach :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.