malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  31 октября 2011
massacre
massacre: oj nic nie mow, zawsze mi sie chce siku, zawsze cos mnie swedzi... zawsze kot przylezie i chce byc glaskany

Posrane to takie :ninja: I musze się drzeć na cały dom: Weronikaaaa, choooooć! Rozepnij mi spodnie...-.-

Babsy
Babsy: oki, juz nie truje;)

;)

massacre
massacre: a antykoncepce jaka uzywasz? to mi sie ten spoznil, mialam odstep kolo wlasnie 40 dni, ale to dlatego ze implanta odstawilam. mam nadzieje ze teraz mi sie unormuje. zazwyczaj mialam okres jak w zegarku (bez zadnej antykoncepcji oczywiscie)

No na gumkach jadę. Nie za bardzo chce się w tabletki czy plastry bawić... w sumie nie wiem dlaczego :woot: Jak sobie teraz liczyłam ostatnio, to średnio co 39 dni mam... całkiem możliwe, że takie długie cykle są.
Skoro wczesniej miałaś idealne, to myślę, że teraz po pewnym czasie unormuje Ci się wsio i będzie idealnie ;)
Babsy
Babsy
  31 октября 2011
massacre
massacre: pozwe cie o wyludzenie

kilku literek na forumie:D?

massacre
massacre: to u mnie one nie dzialaja

albo nie chodzisz do takich sklepow, w ktorych one sa;P
styka51
styka51
  31 октября 2011
Babsy
Babsy: ciut dlugo

Wiem... ale nic nie poradzę. No chyba, że gin coś wynajdzie.

Babsy
Babsy: mnie tez cycki bola najpierw, cos tam wyskoczy na buzce, a brzuch mnie boli pierwszego dnia tylko. kumpele za to zawsze tylko kregoslup nawalal;)

A kiedyś, jak miałam 18 lat, to żadnych objawów nie miałam. Nic mnie nie bolało, żadnego PMS'u nic :ziober2:

massacre
massacre: a to laseczki kojarza? klasyk - jak mozna gejow nie lubic?

Wiadomka, że kojarzymy^^
Moja mamusia te hiciory na kasecie we fordzie puszczała :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 октября 2011
Babsy
Babsy: George za mlodu fajny byl

o matko :zakochany:
A David Gahan z Depeche Mode? Moja milosc - ofkors jedna z wielu w tamtych czasach :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  31 октября 2011
massacre
massacre: A David Gahan z Depeche Mode? Moja milosc - ofkors jedna z wielu w tamtych czasach

Nie w moim typie, ale na Joey'a to się jaram, a w tym kawałku, to w ogóle ogień:
http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw
wiem, wiem, że stare;p
Babsy
Babsy
  31 октября 2011
styka51
styka51: Wiem... ale nic nie poradzę. No chyba, że gin coś wynajdzie.

oby nic powaznego:))

styka51
styka51: A kiedyś, jak miałam 18 lat, to żadnych objawów nie miałam. Nic mnie nie bolało, żadnego PMS'u nic

ja zawsze tak mialam:) pamietam, raz tylko tak koszmarnie mnie brzuch bolal, a zadnego procha znikad nie mialam wziac, to tylko mialam sile lezec i zdychac;/

massacre
massacre: A David Gahan z Depeche Mode? Moja milosc - ofkors jedna z wielu w tamtych czasach

łee Jerzyk lepszy:)
voiceontheradio
voiceontheradio
  31 октября 2011
styka51
styka51: Muszę Wam wyznać, że moja twarz daje mi do zrozumienia, iż zbliża się okres

high five!

cholera jednego się pozbędę to drugie wyskakuje :and:
pijana
pijana
  31 октября 2011

Ja mam pryszcze całe życie, żadne pigułki nie pomogły (no chyba, że Diane - na jakiś czas) i żyję ;p Żalenie się o każdy niby-nadprogramowy kilogram też jest nudne...

mmaryjka
mmaryjka
  31 октября 2011
massacre
massacre:

jak chcesz cienie mac'a to olej te pojedyncze duże, a kup sobie paletę, wyjmij separatory i kupuj pojedyncze wkłady. ja tak robię i wg mnie te wkłady są najlepsze, nie wiem dlaczego, bo to podobno te same cienie.
urban decay też polecam, naked kure'sko fajna paleta - można z nią zrobić wszystko i jest naprawdę dobra jakościowo i cienie są wydajne.
voiceontheradio
voiceontheradio
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam pryszcze całe życie, żadne pigułki nie pomogły (no chyba, że Diane - na jakiś czas) i żyję ;p Żalenie się o każdy niby-nadprogramowy kilogram też jest nudne...

na zdjęciu masz gładką twarz ;f

ja tam od gimbazy się męczę z tym gównem, ale oczywiście żaden debil mi nie zapisze izoteku, BO PO CO
lepiej faszerować, smarować antybiotykami które nie pomagają
pijana
pijana
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na zdjęciu masz gładką twarz ;f

Tapeta :D
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam od gimbazy się męczę z tym gównem, ale oczywiście żaden debil mi nie zapisze izoteku, BO PO CO lepiej faszerować, smarować antybiotykami które nie pomagają

Hmm, coś o tym czytałam, ale ponoć jakieś ostre skutki uboczne występują ? :woot: Choć nie pamiętam już jakie dokładnie... Ciekawe czy by mi pomogło, w sumie przy mojej chorobie mogę się z trądzikiem zmagać jeszcze wiele lat :-/
voiceontheradio
voiceontheradio
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tapeta :D

revlon?
to, ale cera idealna!

Konto usunięte
Konto usunięte: Hmm, coś o tym czytałam, ale ponoć jakieś ostre skutki uboczne występują ? Choć nie pamiętam już jakie dokładnie... Ciekawe czy by mi pomogło, w sumie przy mojej chorobie mogę się z trądzikiem zmagać jeszcze wiele lat :-/

owszem, ale na mnie nic nie działa
na wszystko mam alergie skórne
skóra schodzi mi płatami, nie pomaga, kasę wyrzucam w błoto
a co jest? jeśli można spytać :)
izotek to już raczej pewny lek, jest tak silny, że mało komu nie pomaga choć nie wiem czy chce zepsuć żołądek kosztem cery
pijana
pijana
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: revlon? to, ale cera idealna!

Dokładnie, Colorstay, choć jeszcze lepiej wyglądał na mojej twarzy Lasting Performance, ale za ciemny (na zdjęciu wyglądam jakoś żółto, ale jestem bardzo blada).
Konto usunięte
Konto usunięte: owszem, ale na mnie nic nie działa na wszystko mam alergie skórne skóra schodzi mi płatami, nie pomaga, kasę wyrzucam w błoto

O rany :and: Mi pomogło tylko to Diane35, no ale niestety zbyt długo tego brać nie można... Chociaż brałam to jak miałam 17 lat, teraz mam 20, może mi pani doktor pozwoli to wziąć jeszcze raz. Stosuję jakieś specyfiki no ale w przypadku problemów hormonalnych (policystyczne jajniki) to co najwyżej przyspiesza znikanie "niespodzianek".
Konto usunięte
Konto usunięte: a co jest? jeśli można spytać :)

Jak wyżej - policystyczne jajniki.
Konto usunięte
Konto usunięte: izotek to już raczej pewny lek, jest tak silny, że mało komu nie pomaga choć nie wiem czy chce zepsuć żołądek kosztem cery

Miałam kiedyś podobny dylemat, czy psuć wątrobę kosztem schudnięcia (lek Meridia), ale chudnięcie bez żadnej diety mnie przeraziło, więc po jednym opakowaniu sobie odpuściłam. I w sumie miałam rację, kilka lat później wycofali ten lek, podobno z powodu ZGONÓW... Aż mnie ciarki przeszły.
styka51
styka51
  1 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam pryszcze całe życie, żadne pigułki nie pomogły (no chyba, że Diane - na jakiś czas) i żyję ;p Żalenie się o każdy niby-nadprogramowy kilogram też jest nudne...

Wyczułam ironie ;]
Jeżeli tak - spoko.
Jeżeli nie - lepiej czytać przez następne 20 stron potyczki słowne Marty, RedTea (czy jak jej tam) i CieńFryzjera...
Jesteśmy kobietami, o czym mam plotkować?
madzia2143
madzia2143
  1 ноября 2011
massacre
massacre: A David Gahan z Depeche Mode?

strasznie przypomina mi mojego kumpla :wtf:

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak wyżej - policystyczne jajniki.

współczuję ; /
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.