malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale poważnie nie lubię budyniu ..

a mam taki o smaku gumy do żucia :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: jestem tańsza w utrzymaniu wolę kisiel

Tez wolę kisiel, szczególnie z dodatkiem soku truskawkowy :D
SoDope
SoDope
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tez wolę kisiel, szczególnie z dodatkiem soku truskawkowy :D

a ja sie zakochalam w tym gościu ...

http://www.youtube.com/watch?v=WwcRdPFe9ng
XD
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja sie zakochalam w tym gościu ...

nie oglądałam ani jednego odcinka :D
SoDope
SoDope
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie oglądałam ani jednego odcinka :D

ja wczoraj powtórke oglądałam tak żeby sprawdzić poziom .. i .. powiem, że zdziwiłam sie
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja wczoraj powtórke oglądałam tak żeby sprawdzić poziom .. i .. powiem, że zdziwiłam sie

W soboty oglądam mam talent, w niedziele mast tu bi mjuzik - chociaż wole castingi, bo więcej ewenementów się pojawia :P
SoDope
SoDope
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W soboty oglądam mam talent, w niedziele mast tu bi mjuzik - chociaż wole castingi, bo więcej ewenementów się pojawia :P

no casting to nie wiadomo co przyjdzie XDDDD
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem czy wiesz ale od jakiegos czasu cały biznes nakręcaja YouTube.

rzadko bywam na yt
Konto usunięte
Konto usunięte: Urban Decay jest bardzo znane w USA - przez to Ty nie słyszałaś o tej firmie.

wrzucilam w google i w wiekszosci wyskoczyly produkty na ebay, z ktorego tez rzadko korzystam, bo sie boje. mam kilku sprawdzonych sprzedawcow, ale nigdy nie kupuje rzeczy "markowych"

Konto usunięte
Konto usunięte: Czasami są takie typy które kupują po ileś tam sztuk palet a potem gdy już reklamę zrobią dziewczynyz YouTuba ktoś wystawia palety za cene + 50 czasami 100 % wyższą niż była dostępna.

czyli ta paletka to oryginal czy bubel?

Konto usunięte
Konto usunięte: Powiem Ci, że paletka jest bardzo uniwersalna - ale cena to niektórzy sobie z dupki wyślili...chociaż teraz widzę na allegro 190 zł ..

fajne sa naturalne kolory, albo te z typu "baked" - ale mi sie wydaje, ze w kazdym odcieniu wygladam tak samo i zawsze sie zastanawiam nad sensem kupowania 10 cieni brazu :woot:
ktos by mnie musial nauczyc :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  31 октября 2011

a w finale must be the music jest malolata z mojego bylego gimnazjum:mrgreen: zapomnialam, jak sie nazywa;P

SoDope
SoDope
  31 октября 2011
massacre
massacre: czyli ta paletka to oryginal czy bubel?

ta paletka to oryginał ....

czystej klasy XD
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no casting to nie wiadomo co przyjdzie XDDDD

i dlatego własnie je lubię :D

Babsy
Babsy: a w finale must be the music jest malolata z mojego bylego gimnazjum zapomnialam, jak sie nazywa;P

w mam talent był niezły małolat, chyba z 11 lat miał :D
massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ta paletka to oryginał .... czystej klasy XD

u mnie nie ma, tylko na ebay - a tam to pedole nie kupuje.
z reszta juz nic nie kupuje !

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  31 октября 2011
massacre
massacre: u mnie nie ma, tylko na ebay - a tam to pedole nie kupuje.

no na ebayu też są oryginalne ale nie opłaca się jej kupować bo jest cena droższa niż ta paletka jest warta :D
massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w mam talent był niezły małolat, chyba z 11 lat miał :D

w amerykanskim X Factorze byl dzieciak, o matko jak rapowal :szok:
jakie freestyle rzucal
Brian Bradley z Brooklynu - jest mega ^^
http://www.youtube.com/watch?v=yIoNP6BG7wU

Babsy
Babsy
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w mam talent był niezły małolat, chyba z 11 lat miał :D

wlasciwie to malo co ogladam teraz w tv, nie mowiac juz o regularnym sledzeniu czegokolkwiek;)
massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no na ebayu też są oryginalne ale nie opłaca się jej kupować bo jest cena droższa niż ta paletka jest warta :D

nie bardzo kumam kto to kupuje, bo na przyklad lipstick Maca na ebay sa po £18 a na stronce Maca te same masz za £13.5 :woot:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.