Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 516 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
rzadko bywam na yt
wrzucilam w google i w wiekszosci wyskoczyly produkty na ebay, z ktorego tez rzadko korzystam, bo sie boje. mam kilku sprawdzonych sprzedawcow, ale nigdy nie kupuje rzeczy "markowych"
Konto usunięte: Czasami są takie typy które kupują po ileś tam sztuk palet a potem gdy już reklamę zrobią dziewczynyz YouTuba ktoś wystawia palety za cene + 50 czasami 100 % wyższą niż była dostępna.
czyli ta paletka to oryginal czy bubel?
Konto usunięte: Powiem Ci, że paletka jest bardzo uniwersalna - ale cena to niektórzy sobie z dupki wyślili...chociaż teraz widzę na allegro 190 zł ..
fajne sa naturalne kolory, albo te z typu "baked" - ale mi sie wydaje, ze w kazdym odcieniu wygladam tak samo i zawsze sie zastanawiam nad sensem kupowania 10 cieni brazu

ktos by mnie musial nauczyc :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
w amerykanskim X Factorze byl dzieciak, o matko jak rapowal

jakie freestyle rzucal
Brian Bradley z Brooklynu - jest mega ^^
http://www.youtube.com/watch?v=yIoNP6BG7wU