malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No ale jeśli mimo to ktoś dalej nas atakuje, to odechciewa się tłumaczyć i tym bardziej więcej pomagać. Dla mnie to jest wtedy bezczelność i swojego rodzaju niewdzięczność, bo ja rozumiem, jakbyśmy nie próbowali pomóc.

Rozumiem. Ale tak jak pisalam, kazdego ma prawo poniesc... tylko od FP i modow oczekuje sie mimowolnie, by ich ponosilo mniej :rotfl: Wiesz, to tak jak wszedzie... od ksiedza oczekuje sie, ze bedzie zyl "bardziej" wg przykazan niz jego owieczki, od sedziego, ze bedzie zyl wg kodeksow prawnych itp. itd. Ludzie czesto zapominaja, ze jestesmy tylko ludzmi i kazdego czasme moze szlag trafic ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: ale może też mieć niewiadomego pochodzenia żal do Twojego znajomego, wtedy Ci wciśnie cokolwiek, nie bacząc na autentyczność

zebym to ja wiedziala jak sie sprawdza autentyki ^^
z tego co wiem to Mac ma jakies barcody... ale w XXI wieku to wszystko mozna podrobic :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  31 октября 2011

A tak w ogole, to gdzie jest agoosia z tematami po milion zdjec, bo cos cicho na forum - poza tematem do nabijania ofkors :mrgreen:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  31 октября 2011
massacre
massacre: z tego co wiem to Mac ma jakies barcody... ale w XXI wieku to wszystko mozna podrobic

najbardziej z Maca podrabiane są cienie i pigmenty podkłady to chyba rzadkość XDD
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011
massacre
massacre: Rozumiem. Ale tak jak pisalam, kazdego ma prawo poniesc... tylko od FP i modow oczekuje sie mimowolnie, by ich ponosilo mniej Wiesz, to tak jak wszedzie... od ksiedza oczekuje sie, ze bedzie zyl "bardziej" wg przykazan niz jego owieczki, od sedziego, ze bedzie zyl wg kodeksow prawnych itp. itd. Ludzie czesto zapominaja, ze jestesmy tylko ludzmi i kazdego czasme moze szlag trafic ;)

Dlatego nie zdarzyło mi się jeszcze nikogo zwyzywać, ani dobitniej powiedzieć co myślę, zawsze z wielkim ubolewaniem gryzę się w język :)
Z tego co pamiętam, były dwie sytuacje, kiedy dwóm FP nerwy nie wytrzymały i chyba wszystko co w sobie dusili wypompowali na światło dzienne, nieciekawie było :ninja:

massacre
massacre: zebym to ja wiedziala jak sie sprawdza autentyki ^^

Ja się nie znam w ogóle.
Potrafię tylko odróżnić adidosa od adidasa :crylol:

Kupiłam ostatnio kurtkę zimową, bo ciepła, ładna, bo po prostu mi się podobała, potem przeglądałam neta, okazało się, że takie same sprzedają - jako kurtki zary.
massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: podkłady to chyba rzadkość XDD

ja juz nic nie wiem

Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze z wielkim ubolewaniem gryzę się w język :)

haha, czyli masz czasami ochote rzucic miesem :Rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Z tego co pamiętam, były dwie sytuacje, kiedy dwóm FP nerwy nie wytrzymały i chyba wszystko co w sobie dusili wypompowali na światło dzienne, nieciekawie było

Widzisz, wg mnie FP/ mody to tez ludzie i powinni czasem bardziej dobitnie wyrazac swoje zdanie/ mysli/ emocje. Oczywiscie jesli to nie koliduje z ich wlasnym charakterem, niektorzy z natury sa wylewni, a niektorzy nie. Chodzi mi o to, ze nie powinni tlamsic w sobie tego, co chca przekazac. Moze powinni sie zastanowic nad forma przekazu, ale dzieki temu niektorzy nie byliby odbierani jako bezduszne istoty bez emocji.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja się nie znam w ogóle. Potrafię tylko odróżnić adidosa od adidasa Kupiłam ostatnio kurtkę zimową, bo ciepła, ładna, bo po prostu mi się podobała, potem przeglądałam neta, okazało się, że takie same sprzedają - jako kurtki zary.

massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja się nie znam w ogóle. Potrafię tylko odróżnić adidosa od adidasa Kupiłam ostatnio kurtkę zimową, bo ciepła, ładna, bo po prostu mi się podobała, potem przeglądałam neta, okazało się, że takie same sprzedają - jako kurtki zary.

Widzisz, ja tez malo wiem w tej kwestii. Zazwyczaj kupuje z oryginalnych stron, wiec nie ma mowy o podrobkach - no chyba, ze dostawca by przemienial produkty na pace - ja juz w nic nie wierze :Crylol:
Mam w sobie taka naiwnosc, ze latwowiernie wierze, jak ktos mowi, ze jest tak a nie inaczej.. Nie zastanawiam sie czy to oryginal czy nie, zastanawiam sie raczej dlaczego ktos mialby mnie oklamywac :D

SoDope
SoDope
  31 октября 2011
massacre
massacre:

Maczek jest podrabiany i musisz się z tym liczyc ..
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011
massacre
massacre: haha, czyli masz czasami ochote rzucic miesem

Pewnie, że mam, ale właśnie kurde nie wypada :rotfl:

massacre
massacre: Widzisz, wg mnie FP/ mody to tez ludzie i powinni czasem bardziej dobitnie wyrazac swoje zdanie/ mysli/ emocje. Oczywiscie jesli to nie koliduje z ich wlasnym charakterem, niektorzy z natury sa wylewni, a niektorzy nie. Chodzi mi o to, ze nie powinni tlamsic w sobie tego, co chca przekazac. Moze powinni sie zastanowic nad forma przekazu, ale dzieki temu niektorzy nie byliby odbierani jako bezduszne istoty bez emocji.

Ja przez ładnych parę miesięcy słuchałam, że jestem zimną i oschłą osobą, co ciekawsze było to wysnuwane tylko i wyłącznie dlatego, że nie dodawałam emot do tego co pisałam, a jak już to naprawdę sporadycznie :ziober2:. Zresztą teraz też to co jest przeze mnie pisane też nimi nie ocieka.

Mi jak coś się nie podoba to pisze, chociaż staram się by miało to trochę kultury. Jak odnośnie samego portalu coś mi nie leży, skrytykuje, chociaż swojego czasu niektórzy twierdzili, że popełniam zbrodnię i zawsze powinnam popierać każdy najdurniejszy wprowadzany pomysł.

massacre
massacre: Mam w sobie taka naiwnosc, ze latwowiernie wierze, jak ktos mowi, ze jest tak a nie inaczej.. Nie zastanawiam sie czy to oryginal czy nie, zastanawiam sie raczej dlaczego ktos mialby mnie oklamywac :D

Leo why?
For money!

Mnie i tak najbardziej irytują Ci, co na chama próbują wciskać perfumy na ulicy. Nóż mi się w kieszeni po prostu otwiera. Gadkę mają, a ile jest naiwnych którzy się kuszą na "promocje". Nie mają skrupułów naciągać nawet emerytów.
massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Maczek jest podrabiany i musisz się z tym liczyc ..

tak nagminnie jak torebki Prady? O matko, to juz nikomu nie mozna wierzyc :nie:

SoDope
SoDope
  31 октября 2011
massacre
massacre:

niestety taka jest prawda. Kremy BB tez są podrabiane...
massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja przez ładnych parę miesięcy słuchałam, że jestem zimną i oschłą osobą, co ciekawsze było to wysnuwane tylko i wyłącznie dlatego, że nie dodawałam emot do tego co pisałam, a jak już to naprawdę sporadycznie

Hah, to ostatnio Patrishia wysnula, ze nie mam humoru bo w kilku postach wlasnie nie uzylam emot :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie i tak najbardziej irytują Ci, co na chama próbują wciskać perfumy na ulicy. Nóż mi się w kieszeni po prostu otwiera. Gadkę mają, a ile jest naiwnych którzy się kuszą na "promocje". Nie mają skrupułów naciągać nawet emerytów.

O matko, tutaj na szczescie sie na takich nie napataczalam. Sa fejki, ale maja zupelnie inna nazwe i jest wyraznie napisane pod jaki to zapach ma podchodzic. Jesli chodzi o perfumy to akurat jestem amatorka pieknych zapachow i wiem, ze te fejki w wiekszosci nie sa nawet odrobine podobne do oryginalow. No ale jesli chodzi o kosmetyki do malowania, no coz... wtopa :C

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011
massacre
massacre: O matko, tutaj na szczescie sie na takich nie napataczalam. Sa fejki, ale maja zupelnie inna nazwe i jest wyraznie napisane pod jaki to zapach ma podchodzic. Jesli chodzi o perfumy to akurat jestem amatorka pieknych zapachow i wiem, ze te fejki w wiekszosci nie sa nawet odrobine podobne do oryginalow. No ale jesli chodzi o kosmetyki do malowania, no coz... wtopa :C

Na perfumach też się nie znam :) Uwielbiam o zapachu bzu z yves i euphorie blossom i nawet większości popularnych zapachów nie rozróżniam.

massacre
massacre: Hah, to ostatnio Patrishia wysnula, ze nie mam humoru bo w kilku postach wlasnie nie uzylam emot

Chociaż powiem szczerze, że jak nie dostane w 2-3 smsach od Mojego buziaka, to też zastanawiam się co się stało i czemu jest zły :rotfl:
SoDope
SoDope
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: że jak nie dostane w 2-3 smsach od Mojego buziaka

ja nie dostaje w ogole ......
massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie dostaje w ogole ......

moj mnie dreczy telefonami, smsami tez, jak ja mu xxx nie wysle, to dzwoni i sie pyta o co chodzi :rotfl:

SoDope
SoDope
  31 октября 2011
massacre
massacre:

ja to w ogole jestem ... jakoś inaczej traktowana i w ogole ...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.