massacre: haha, czyli masz czasami ochote rzucic miesem
Pewnie, że mam, ale właśnie kurde nie wypada
massacre: Widzisz, wg mnie FP/ mody to tez ludzie i powinni czasem bardziej dobitnie wyrazac swoje zdanie/ mysli/ emocje. Oczywiscie jesli to nie koliduje z ich wlasnym charakterem, niektorzy z natury sa wylewni, a niektorzy nie. Chodzi mi o to, ze nie powinni tlamsic w sobie tego, co chca przekazac. Moze powinni sie zastanowic nad forma przekazu, ale dzieki temu niektorzy nie byliby odbierani jako bezduszne istoty bez emocji.
Ja przez ładnych parę miesięcy słuchałam, że jestem zimną i oschłą osobą, co ciekawsze było to wysnuwane tylko i wyłącznie dlatego, że nie dodawałam emot do tego co pisałam, a jak już to naprawdę sporadycznie

. Zresztą teraz też to co jest przeze mnie pisane też nimi nie ocieka.
Mi jak coś się nie podoba to pisze, chociaż staram się by miało to trochę kultury. Jak odnośnie samego portalu coś mi nie leży, skrytykuje, chociaż swojego czasu niektórzy twierdzili, że popełniam zbrodnię i zawsze powinnam popierać każdy najdurniejszy wprowadzany pomysł.
massacre: Mam w sobie taka naiwnosc, ze latwowiernie wierze, jak ktos mowi, ze jest tak a nie inaczej.. Nie zastanawiam sie czy to oryginal czy nie, zastanawiam sie raczej dlaczego ktos mialby mnie oklamywac :D
Leo why?
For money!
Mnie i tak najbardziej irytują Ci, co na chama próbują wciskać perfumy na ulicy. Nóż mi się w kieszeni po prostu otwiera. Gadkę mają, a ile jest naiwnych którzy się kuszą na "promocje". Nie mają skrupułów naciągać nawet emerytów.