malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przed ostatni najlepszy :F

kurcze zastanawiam sie nad nc40, 42 i 44
nie wiem czy nie beda za ciemne

przedostatni lolololo a myslalas, ze czarne sie nie maluja?
ja kiedys sie pomalowalam w sklepie, tak dla beki :rotfl:
do tego jasna perlowa pomadka, smiechowo bylo :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Na początku jestem uh ah zadowolona, a po jakimś czasie okazuje się, że to jednak nie to i wciąż idealnego nie ma. Podobnie z tuszami.

No ja tez wiele lat eksperymentowalam... moze od roku mam swoj kolor idealny?
a co do tuszow, to pogon za szczesniej dalej trwa :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  31 октября 2011
massacre
massacre:

teraz Ci pokaże coś zajeb... :D
Adidasowa
Adidasowa
  31 октября 2011
massacre
massacre: nie bylo mnie kilka godzin, sorrki :D

a spoczko spoczko,a propo odcieni to ci nie pomogę tak na sucho :woot: musiałabym widzieć cię obok siebie i na Tobie sprawdzić :woot: Dla mnie z każdej firmy pasuje Nude albo Natural Beige :mrgreen:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011
massacre
massacre: kurcze zastanawiam sie nad nc40, 42 i 44 nie wiem czy nie beda za ciemne przedostatni lolololo a myslalas, ze czarne sie nie maluja? ja kiedys sie pomalowalam w sklepie, tak dla beki do tego jasna perlowa pomadka, smiechowo bylo :D

Szkoda, że nie masz możliwości sprawdzić najpierw, tylko na biegu praktycznie musisz podjąć decyzje.
No malują, malują, wiadomo.
Ale bardziej sobie wyobraziłam jakąś typową Polkę tym wysmarowaną .
Widziałam kilka takich na fotce, którym by ten kolor pewnie przypasował :and:
massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz Ci pokaże coś zajeb... :D

dawaj :W00t:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011
massacre
massacre: No ja tez wiele lat eksperymentowalam... moze od roku mam swoj kolor idealny? a co do tuszow, to pogon za szczesniej dalej trwa

No mi póki co najbardziej przypasował true match,
a co do tuszu może znalazłabym idealny, jakbym wymieniła rzęsy :ziober2:
massacre
massacre
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Szkoda, że nie masz możliwości sprawdzić najpierw, tylko na biegu praktycznie musisz podjąć decyzje.

Uwierz mi, za cene hurtowa sama bys biegla :rotfl:

Adidasowa
Adidasowa
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: może znalazłabym idealny, jakbym wymieniła rzęsy

:crylol: kup sztuczne:D Albo możesz zagęścić sobie w salonie kosmetycznym metodą 1:1, ale to jest koszt 200 zł :mrgreen:
SoDope
SoDope
  31 октября 2011
massacre
massacre:

http://www.temptalia.com/foundation-matrix

tutaj wyszukaj sobie swój revlon i po siatce przesuwaj do danego odcienia z Maca i będziesz miała swój 'odcień' ;)
sylwik
sylwik
  31 октября 2011
massacre
massacre:

a sprawdzalas na foundation matrix? maca na pewno tam sa.
sylwik
sylwik
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

hahahaha:crylol:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 октября 2011
massacre
massacre: Uwierz mi, za cene hurtowa sama bys biegla

No pewnie tak, ale to Ty masz teraz problem do rozwiązania kolorystyczny a nie ja :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: kup sztuczne:D Albo możesz zagęścić sobie w salonie kosmetycznym metodą 1:1, ale to jest koszt 200 zł

Nie absolutnie, nie skorzystam z takich praktyk, bo jestem święcie przekonana, że potem wypadną z moimi i będę łysa :D
SoDope
SoDope
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Albo możesz zagęścić sobie w salonie kosmetycznym metodą 1:1, ale to jest koszt 200 zł

nie polecam XD
Babsy
Babsy
  31 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a co się dzieje?

takie tam, sprawy osobiste;/ jakbym miala wszystko od stworzenia swiata opisac, post na cala strone by mi wyszedl;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.