Sprawdze i tez sprobuje na swoich, chociaz nie wiem czy nie są na to za ciężkie. Dzieki
SoDope
15 декабря 2011
Konto usunięte:
jak są ciężkie to własnie się fajnie nadają bo mniej wsuwek użyjesz
a ja za to mam grube i 'lekkie' i tym sposobem mi aby wyszło O_o
mirra20
15 декабря 2011
Sorry, że nie cytuje, ale nie mogę.
Ja mam cienkie, ale mam ich w uj. Spróbuje w wolnym czasie. Chociaz z moimi włosami to jakos nie mam weny do tworzenia fryzur.
SoDope
15 декабря 2011
ależ nic nie szkodzi ja wiem, że piszesz do mnie :D
mirra20
15 декабря 2011
A masz jeszcze jakies fajne łatwe fryzurki do zrobienia?
SoDope
15 декабря 2011
no ja sobie robie albo kok, albo kitke i tyle .. :D
a teraz mam 'kokardę' i będę się tym jarać dzień w dzień.
sylwik
15 декабря 2011
Prinz: ostatni? to niemozliwe, seria ma zazwyczaj plus minus 20 odcinkow.
massacre: to nie jest ostatni
sorry, spojrzalam na wikipedie zamiast na normalne zrodlo, tez mi sie wydalo za malo
13 na pewno.
mirra20
15 декабря 2011
Ja to zazwyczaj albo konski ogon albo warkoczpoza tym nie mam pomysłów
ChuckNorris1991
15 декабря 2011
massacre: to na jaki kij sie cieszysz?
Na taki,że jednak jeśli chcesz to możesz normalnie wymienić ze mną poglądy, bez żadnych ataków, wyzwisk i uszczypliwości.
Nie chce się z Tobą spoufalać, więc bez obaw, po prostu nie wiem jak Ciebie,ale mnie nie bawią takie forumowe konflikty, więc wolę porozmawiać rzeczowo i na temat ;]
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
15 декабря 2011
Konto usunięte: jednak jeśli chcesz to możesz normalnie wymienić ze mną poglądy, bez żadnych ataków, wyzwisk i uszczypliwości.
Po pierwsze uno: jesli chce
Po drugie uno: uszczypliwosci moze i owszem, ale wyzwiska? Wyzwiska sa mi obce.
Po trzecie uno: Skoncz juz wasc pan, nudny sie robisz ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 73
Prinz
15 декабря 2011
ja polecam wejsc do mnie na profil i poznac moja nowa partnerke, ktora zajmuje honorowe, pierwsze miejce w moich znajomych.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
mmaryjka
16 декабря 2011
Prinz: ja polecam wejsc do mnie na profil i poznac moja nowa partnerke, ktora zajmuje honorowe, pierwsze miejce w moich znajomych.
o stary! sikam
opowiedz jak ta miłość rozkwitła?!
zajebisty dzień, dostałam mandat i oficjalnie jestem bezdomna i jeszcze policjanci mnie wyśmiali
styka51
16 декабря 2011
Prinz: ja polecam wejsc do mnie na profil i poznac moja nowa partnerke, ktora zajmuje honorowe, pierwsze miejce w moich znajomych.
Łohohohohohoho :D
Widzę big love
ChuckNorris1991
16 декабря 2011
massacre: Po trzecie uno: Skoncz juz wasc pan, nudny sie robisz ;)
Trochę śmiechłem w tym momencie...
Nudna to Ty się robisz, mając do mnie jakieś 'ale'. Temat służy temu by można było normalnie się wypowiedzieć, a nie żeby się wzajemnie szczypać.
Mnie takie rzeczy już nie bawią,ale jeśli Ty nadal jesteś na takim poziomie, że chce Ci się bawić w takie gierki (jakby nie można było dać sobie spokoju) to nudna tu jesteś tylko i wyłącznie Ty. Żegnam ;)