Konto usunięte: z sensem z sensem, bo mieszkanie wisiało niecałe 10 dni, a wybrałam najwyższą ofertę, która była wyższa niż zaproponowałam bo się dwóch panów licytowało. w polsce nie ma jeszcze takiego trendu w sprzedawaniu mieszkań jak w uk. teraz jak przeglądam to mało które są specjalnie 'ustawione' pod sprzedaż.
jak tak przeglądam, to na niektórych zdjęciach jest taki bajzel, ale tak jest jak się w mieszkaniu mieszka, a nie się je podziwia.
ogółem, kupowanie mieszkania to masakra, zważywszy jeśli jest się wybrednym tak jak ja.
Najwyrazniej rynek nieruchomosci rozni sie znacznie od tego u nas. U nas to wiekszosc jednak sie kupuje pod inwestycje, dalszy wynajem. To stare mieszkanie wynajmuje, choc chce je sprzedac, ale jest dupny okres na to. W takich przypadkach magnolia tez jest najlepszym rozwiazaniem, bo wynajmujacy nie bierze chaty na zawsze, a kolor neutralny bedzie pasowal do kazdego koloru mebli/ dodatkow wlasciciela, ktory mieszkanie wezmie.
Jak masz siano to mozesz wybrzydzac, nic w tym zlego :D Bogatemu wszystko wolno

Mnie ograniczaly finanse i inne bzdury. Powinnas sie wiec cieszyc.
Prinz: mmaryjka:
27 stycznia będę pierwsza w sklepie
ja będę drugi
Oczywiscie wyjdzie zajebista seria i oczywiscie bedzie limitowana

U nas chocomania wchodzi chyba dopiero na walentynki
Konto usunięte: kamień dekoracyjny Nepal na jednej ścianie w projekcie i zielony nie będzie pasował. Chociaż tak chodzi za mną taki kolor pistacjowy, Boski jest
I to taki kolor jak na zdjeciu? Odpowiedni odcien zieleni by pasowal wg mnie :D Wszystko zalezy od dodatkow kochana. Brazy i zielenie sie przeciez lubia :D