Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
26 января 2012
Sylvinka: Mogłaby mi któraś strzelić jakieś foto? tak o, abym oceniła czy się na moją nóżkę nadadzą .
nie nosze air max, moj syn nosi - nie bede wiec wklejac
bierz spokojnie, one dobrze na kazdej stopie wygladaja.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mmaryjka
26 января 2012
ja nosze. zależy od stopy. mi na początku wydawały się wielgachne, a teraz już się przyzwyczaiłam to raz, a dwa tak źle to nie wygląda. zależy jeszcze jaki model?
mirra20
26 января 2012
Babsy:
gratuluje,
widzę że jakiś baby boom bo w pracy też mi powiedziała dziewczyna że jest w ciąży i że będę 'ciocią'
mmaryjka
26 января 2012
oraz zdjęcie poglądowe, to akurat 90. osobiście wolę 1 i lighty, są delikatniejsze i dla mnie wygodniejsze, ale w tych urzekły mnie kolory;).
Babsy
26 января 2012
Konto usunięte: aaaa gratulacje!
ale sie dzis nadziekuje:)
dzieki:)
Babsy
26 января 2012
Konto usunięte: gratuluje,
widzę że jakiś baby boom bo w pracy też mi powiedziała dziewczyna że jest w ciąży i że będę 'ciocią'
dziekuje x n;) (sory za posty pod postami)
mmaryjka
26 января 2012
Konto usunięte:
ej, a właściwie to co cię tak ciśnie do ślubu? do dziecka to rozumiem, ale do ślubu?
Babsy:
teraz nie będziesz się zachwycała nową kiecką/butami, a śpiochami
SoDope
26 января 2012
Konto usunięte: ej, a właściwie to co cię tak ciśnie do ślubu? do dziecka to rozumiem, ale do ślubu?
do slubu nie ...
ale do zaręczyn tak.
mmaryjka
26 января 2012
Konto usunięte: ale do zaręczyn tak.
a to jest raczej dość wiążące;)
po co ci to? pytam poważnie, bez żadnej złośliwości i tak dalej
SoDope
26 января 2012
Konto usunięte: a to jest raczej dość wiążące;)
jest wiążące ale nie jest to jeszcze ślub.
dlaczego ? a bo bym chciała to przeżyć.
a w szczegółach nie będę się rozpisywać bo przypadkowi ludzie tutaj wchodzą i czytaja..
Babsy
26 января 2012
Konto usunięte: teraz nie będziesz się zachwycała nową kiecką/butami, a śpiochami
ale bede stroic, jakby byla dziewczynka sukienki, kokardeczki, falbanki, koronki...:D
SoDope
26 января 2012
Babsy:
jak bedziesz miała chłopaka a ja dziewczyne to ja Ci chętnie ją oddam.
mmaryjka
26 января 2012
Konto usunięte: dlaczego ? a bo bym chciała to przeżyć.
nie rozumiem, ale oks;). to ja już bym wolała ślub, przynajmniej kiece bym sobie kupiła zajebistą.
Babsy: ale bede stroic, jakby byla dziewczynka
chłopaka teraz też można stroić!
SoDope
26 января 2012
Konto usunięte: to ja już bym wolała ślub, przynajmniej kiece bym sobie kupiła zajebistą.
po prostu jeżeli facet się oświadcza to przynajmniej wiem, że być może kiedyś będzie moim mężem ..
a teraz to niczego nie jestem pewna ..
mirra20
26 января 2012
Konto usunięte: ale do zaręczyn tak.
to ja swojemu facetowi mówię że mamy jeszcze na to czas... a on się wkurza... widzę że chyba powinnam zmienić podejście;P