Witam :)
Typ urody lalki Barbie wśród kobiet czym dla Was się charakteryzuje ?
Macie wśród znajomych kobiety o takiej urodzie ?
Czy dla Was to jest ideał kobiecej urody ?
Czy zawsze musi kojarzyć się z ,,plastikiem" ?
I najważniejsze pytanie, według Was w ogóle istnieje taka uroda ?
Zapraszam do dyskusji :)
lista tematów
Uroda typu Barbie strona 2 z 7
Konto usunięte: moja siostra z nią do szkoły chodziła, podobno zaczynała tylko od rozjaśniania włosów i tapirowania, potem zaczęły jej wypadać to doczepiała, potem doszedł makijaż i się odchudziła. to bylo jakies 6 lat temu, efekt taki jak na zdjeciach;d
Już wolę wyglądac tak jak teraz, niż niszczyc sama siebie. Nie wiem, czy te dziewczyny mają trochę oleju w głowie? Przecież na każdym kroku są wyśmiewane, a nadal robią z siebie karykatury a nie ideał piękna :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Sylvinka: Nie wiem, czy te dziewczyny mają trochę oleju w głowie? Przecież na każdym kroku są wyśmiewane, a nadal robią z siebie karykatury a nie ideał piękna :)
może uważa, że jest ładna, ona podobno bez tapety jest sliczna sama w sobie, ma bardzo duże oczy i ładne usta, ja kiedyś ją widziałam jak z autobusu wysiadała raz w zime a raz w lato, w lato miała taki zwiewny płaszczyk w panterkę i coś białego z gołym brzuchem, a w zimę miała krótką kurtkę ODSŁANIAJĄCĄ CAŁY DOSŁOWNIE BRZUCH i taki kolczyk w pępku z łancuszkiem dookoła pleców itp ;d a tyle makijazu ma ze masakra

tak ode mnie nawet przychodziła kiedyś do salonu gdzie miałam praktyki ;p ale teraz jak pracuje gdzie indziej to jej nie widuje, czesem jak jade do tesco na drugi koniec osiedla to widze jak idzie z psem bo ona mieszka na drugim koncu.
wiem, a ja duzo jej zdjeci na demotywatorach i wiocha.pl
Konto usunięte: może uważa, że jest ładna, ona podobno bez tapety jest sliczna sama w sobie, ma bardzo duże oczy i ładne usta, ja kiedyś ją widziałam jak z autobusu wysiadała raz w zime a raz w lato, w lato miała taki zwiewny płaszczyk w panterkę i coś białego z gołym brzuchem, a w zimę miała krótką kurtkę ODSŁANIAJĄCĄ CAŁY DOSŁOWNIE BRZUCH i taki kolczyk w pępku z łancuszkiem dookoła pleców itp ;d a tyle makijazu ma ze masakra

Właśnie, zazwyczaj jest tak, że jeśli kierujemy się tylko i wyłącznie własnym gustem dochodzimy do dosłownie niczego,więc czasami jest dobrze posłuchac rad znajomych, przynajmniej połowa z nas wyglądałaby o niebo lepiej.
A wracając do niej, co będzie za 10 lat? Bo nie wierze że jej całe ciało, włosy wytrzymają to wszystko :D :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
zreszta ja mieszkam w miescie obok Katowic a zdjecie z tego klubu to jest Pomarancza w Katowicach wiec na pewno mowie prawde :-)
Konto usunięte: tak ode mnie nawet przychodziła kiedyś do salonu gdzie miałam praktyki ale teraz jak pracuje gdzie indziej to jej nie widuje, czesem jak jade do tesco na drugi koniec osiedla to widze jak idzie z psem bo ona mieszka na drugim koncu.
wiem, a ja duzo jej zdjeci na demotywatorach i wiocha.pl
na wiosze i demotach tez ja widuje sie;) zdjecia w bialej mini i kozaczkach sa popularne;)