Witam :)
Typ urody lalki Barbie wśród kobiet czym dla Was się charakteryzuje ?
Macie wśród znajomych kobiety o takiej urodzie ?
Czy dla Was to jest ideał kobiecej urody ?
Czy zawsze musi kojarzyć się z ,,plastikiem" ?
I najważniejsze pytanie, według Was w ogóle istnieje taka uroda ?
Zapraszam do dyskusji :)
lista tematów
Uroda typu Barbie strona 7 z 7
i tak wszystkie skończą tak, więc nie ma co się podniecać.
swoją drogą gdyby ktoś mnie porównał do barbie to chyba byłabym załamana.
Konto usunięte: nie chciałabym być porównana do kawałka plastiku, który tak czy siak w pewien sposób był karykaturą kobiety, wzorowany na prostytutce. na szczęście do barbie wiele mi brakuje
Zazwyczaj typowe kobiety o urodzie przypominającą Barbie są plastikowe i kiczowate. Ale są też takie co maja delikatną, lalkowatą urodę i to jest super

To prawda, na pewno nie naturalnie ;)
wiem o co chodzi, ale dla mnie np. gemmy ward nie porównałabym do barbie. jest inna niż wszystkie, inna czego nie spotyka się na co dzień, ale jednak dla mnie to zupełnie nie jest barbie
nawet 'żywej barbie' daleko do prawdziwej figury barbie. zresztą chyba nawet chirurg takiej nie zrobi

Konto usunięte: wiem o co chodzi, ale dla mnie np. gemmy ward nie porównałabym do barbie. jest inna niż wszystkie, inna czego nie spotyka się na co dzień, ale jednak dla mnie to zupełnie nie jest barbie
Może akurat ona nie, faktycznie. Ale widziałam kiedyś na necie 2 takie jak Barbie, a były naprawdę śliczne :)
Konto usunięte: nawet 'żywej barbie' daleko do prawdziwej figury barbie. zresztą chyba nawet chirurg takiej nie zrobi
Nie no ta jest okropna