Witam :)
Typ urody lalki Barbie wśród kobiet czym dla Was się charakteryzuje ?
Macie wśród znajomych kobiety o takiej urodzie ?
Czy dla Was to jest ideał kobiecej urody ?
Czy zawsze musi kojarzyć się z ,,plastikiem" ?
I najważniejsze pytanie, według Was w ogóle istnieje taka uroda ?
Zapraszam do dyskusji :)
lista tematów
Uroda typu Barbie strona 5 z 7
Barbie niestety kojarzą się negatywnie ze względu na ich przerysowane wersje - zbyt dużo solarium, tipsy, dziwaczny blond, ogólnie plastik.
chyba nie wiesz, o czym piszesz dziecko ;] co ma tu coś do chcienia? czy ktos chce czy nie chce ja tu będe wiec nie wiem o czym mowisz, btw nie zauwazylam 'ze nikt cie tutaj nie chce', a folkemon nie pojechał mi tylko wszystkim tutaj dziewczynom, tobie tez ;] zajmij sie gotowaniem.
a ty nie umiesz zrozumiec ze jestes smieszna juz mi kiedys nawet jedna laska pisala ze ma niezly ubaw z ciebie paniusia co niby wzystko wie z krzyym ryjem boze jak ja na ciebie nie moge patrzecc tak mi dzialasz na nerwy a jestes taka brzydka ze zla dobra juz chyba przestane zagladac na to forum zegnam komentarze zbedn e
Jasmina: Typ urody lalki Barbie wśród kobiet czym dla Was się charakteryzuje ?
Macie wśród znajomych kobiety o takiej urodzie ?
Czy dla Was to jest ideał kobiecej urody ?
Czy zawsze musi kojarzyć się z ,,plastikiem" ?
I najważniejsze pytanie, według Was w ogóle istnieje taka uroda ?
Skóra wypieczona na solarium, krótkie, obcisłe, różowe i białe ubrania, włosy długie w kolorze platyny, przy boku jakiś dresik lub żeluś z tribalem na ramieniu
Mam, ma jakieś... 60 lat ? Ale nie jest przesadzona, wygląda nienajgorzej.
Antyideał !
Chyba nie zawsze...
Owszem

Jak nie ona, co nie ?
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Konto usunięte: a wiesz ze ona miala podpisana bodajze 2-3 letnia umowe z tvn lub polsatem (nie pamietam) ze bedzie udawac taka glupia i byc takim plastikiem? kilkaset tysiecy za to zgarnela i miala zapewniona wygrana w Bigbrotherze.
Właśnie teraz mi moja współlokatorka powiedziała o czym nie wiedziałam