Witam
Był temat o kompleksach, teraz będzie o czymś wprost przeciwnym- Wasze atuty urody :D
1. Z czego w swoim wyglądzie jesteście najbardziej zadowoleni, dumni ?
2. W jaki sposób podkreślacie swoje atuty wyglądu ?
3. Wyjątkowy komplement jaki utkwił Wam w pamięci odnośnie Waszego wyglądu ?
4. Czy bycie narcyzem w dzisiejszych czasach opłaca się ? Czy takie osoby maja siłę przebicia ? Czy raczej więcej tracą niż zyskują na tym świecie ?
Pozdrawiam, Jaśmina :*
lista tematów
Tym razem o Naszych zaletach wyglądu :) strona 2 z 8
1. Z czego w swoim wyglądzie jesteście najbardziej zadowoleni, dumni ?
fajne wcięcie w talii , oczy ,zęby:)
Kredka do oczu...przeważnie sukienki
Nie utkwił , wszystkie były denne;P
4. Czy bycie narcyzem w dzisiejszych czasach opłaca się ? Czy takie osoby maja siłę przebicia ? Czy raczej więcej tracą niż zyskują na tym świecie ?
Opłaca się. Ludzie lubią osoby pewne siebie . Szare mychy wtapiają się w masę ludzką;)
Uważam,że teraz na topie jest przebojowość i pełna spontaniczność.
może nie dumna, ale najbardziej zadowolona jestem z mojej dupy, włosów, oczu (nie wliczając w to wady wzroku)
nie podkreślam. jedyne co to maluję oczy, ale i tak bym to robiła niezależnie od tego, czy byłyby ładne czy brzydkie.
w gimnazjum często słyszałam że mam ładne włosy bo miałam takie do pasa, zawsze były zadbane i gęste, teraz mam dosyć krótkie, za ramiona, a większość komplementów jakie słyszę to na temat tyłka i cycków, ale nie będę tu pisać jakie teksty słyszę bo są zazwyczaj chamskie
Jasmina: 4. Czy bycie narcyzem w dzisiejszych czasach opłaca się ? Czy takie osoby maja siłę przebicia ? Czy raczej więcej tracą niż zyskują na tym świecie ?
chyba tracą.
też pozdrawiam :)
Jasmina: 1. Z czego w swoim wyglądzie jesteście najbardziej zadowoleni, dumni ?
Twarz, ramiona, brzuch
Makijażem i ciuchami
Każdy jest mało oryginalny, ale miły
Chyba zyskują, dzięki pewności siebie
Jasmina: 1. Z czego w swoim wyglądzie jesteście najbardziej zadowoleni, dumni ?
1. Z nóg, stóp, dłoni, oczu, uszu, nosa, brwi, włosów oraz z innych rzeczy to z gustu, makijażu i celującej higieny
2. A to różnie
3. Nie nadaje się do publikacji :P Znaczy był bardzo pomysłowy i fajny, ale jednak się nie nadaje XD
4. I tracą i zyskują
Z twarzy, figury..
Odpowiedni makijaż. Co do figury to ubrania podkreślające ją.
Że jestem do Kleopatry podobna

Jasmina: 4. Czy bycie narcyzem w dzisiejszych czasach opłaca się ? Czy takie osoby maja siłę przebicia ? Czy raczej więcej tracą niż zyskują na tym świecie ?
Z czasem doszłam do wniosku, że opłaca się. Cokolwiek ktoś Ci wytknie, spływa to po Tobie, bo masz wielkie mniemanie o sobie. Nie masz kompleksów. Niepowodzenia w życiu Cię tak nie bolą. Jest się przesadnie pewnym siebie więc można wieeele osiągnąć..
Całokształ mi odpowiada, dumna z niczego nie jestem, to tylko ciało. dumna to ja mogę być z dokonań, a nie z wyglądu fizycznego.
W ogóle w sumie.
Nie zapamiętuję takich rzeczy. Nie zwracam uwagi na komplementy.
Zależy w czyich oczach. Mi narcyzm działa na nerwy.
Ale są tacy, którzy lubią grzać się w czimś świetle.
ha, na mnie ostatnio też się uparli, szczególnie z fotki - mam ost pełno propozycji i jakieś warunki, że mam założyć konto na maxmodels hahaha

Ooo czy ja wiem, jak mi koleżanki marudzą, czy dobrze wyglądają a np. wiem, że 'to' akurat nie leży na niej dobrze to mówię dla świętego spokoju i po prostu żeby nie robić przykrości, że tak. Czasem mówię coś żeby komus nie było przykro. A faceci chyba nie, mój narzeczony zawsze mi powie prawde

Konto usunięte: Ooo czy ja wiem, jak mi koleżanki marudzą, czy dobrze wyglądają a np. wiem, że 'to' akurat nie leży na niej dobrze to mówię dla świętego spokoju i po prostu żeby nie robić przykrości, że tak. Czasem mówię coś żeby komus nie było przykro. A faceci chyba nie, mój narzeczony zawsze mi powie prawde
Nie o wszystkie sytuacje chodzi. Obce kobiety nie maja interesu maślić i w takie komplementy wierzę, bo te od mężczyzn nie zawsze na mnie działają ;)
Konto usunięte: ha, na mnie ostatnio też się uparli, szczególnie z fotki - mam ost pełno propozycji i jakieś warunki, że mam założyć konto na maxmodels hahaha
No to próbuj :D
Jasmina: Nie o wszystkie sytuacje chodzi. Obce kobiety nie maja interesu maślić i w takie komplementy wierzę, bo te od mężczyzn nie zawsze na mnie działają ;)
A no obce to tak, pamiętam jak raz babka mi w sklepie powiedziała, że mam piękne kozaki to tak miło się zrobiło od razu, a od faceta to wiadomo. Tu macie racje :-)
Kiedy kochana? Nie mam czasu, a poza tym - mój nos mi przeszkadza aby zrobić krok naprzód. Ostatnio jeden facet chciał mi 900 zł zapłacić za zdjęcia topless - ja już znam tych wszystkich fotografów, tylko liczą, że akurat się rozbierzesz. DZIĘKUJE ale nie.
Konto usunięte: Kiedy kochana? Nie mam czasu, a poza tym - mój nos mi przeszkadza aby zrobić krok naprzód. Ostatnio jeden facet chciał mi 900 zł zapłacić za zdjęcia topless - ja już znam tych wszystkich fotografów, tylko liczą, że akurat się rozbierzesz. DZIĘKUJE ale nie.
Ja na to też bym nie poleciała

Konto usunięte: A no obce to tak, pamiętam jak raz babka mi w sklepie powiedziała, że mam piękne kozaki to tak miło się zrobiło od razu, a od faceta to wiadomo. Tu macie racje :-)
No widzisz

z ust, koloru oczu, ostatnio polubilem swoj wzrost i postawna budowe. no i z twarzy ogolnie jestem zadowolony :) aa i z dlugich prostych nog ;p
tak srednio da sie przetlumaczyc to na polski ;p
jezeli ktos jest na maxa zakochany w sobie to traci, jezeli zna swoja wartosc to nie
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.