Był temat o kompleksach, teraz będzie o czymś wprost przeciwnym- Wasze atuty urody :D
1. Z czego w swoim wyglądzie jesteście najbardziej zadowoleni, dumni ?
2. W jaki sposób podkreślacie swoje atuty wyglądu ?
3. Wyjątkowy komplement jaki utkwił Wam w pamięci odnośnie Waszego wyglądu ?
4. Czy bycie narcyzem w dzisiejszych czasach opłaca się ? Czy takie osoby maja siłę przebicia ? Czy raczej więcej tracą niż zyskują na tym świecie ?
Pozdrawiam, Jaśmina :*

Dlatego trochę strasznie to wygląda, ale wypadki tam są mimo tego bardzo rzadkie - taki paradoks :D Jeżdżą jak wariaci, a są bezpieczni.
 Dlatego trochę strasznie to wygląda, ale wypadki tam są mimo tego bardzo rzadkie - taki paradoks :D Jeżdżą jak wariaci, a są bezpieczni.

Gdybym była blondynką to juz wolę nie wiedzieć co by się działo
 Gdybym była blondynką to juz wolę nie wiedzieć co by się działo  Dlatego ten wyjazd źle wspominam.
 Dlatego ten wyjazd źle wspominam. aż tak? ja bede miala z tym problem bo ogolnie do kazdego sie usmiecham albo odwzajemniam usmiech, jestem osoba bardzi zyczliwa i otwarta, ale tam to chyba zakryje sie szczelnie i ubiore ciemne okulary zeby nie widzieli gdzie patrze.
 aż tak? ja bede miala z tym problem bo ogolnie do kazdego sie usmiecham albo odwzajemniam usmiech, jestem osoba bardzi zyczliwa i otwarta, ale tam to chyba zakryje sie szczelnie i ubiore ciemne okulary zeby nie widzieli gdzie patrze.