Witam
Był temat o kompleksach, teraz będzie o czymś wprost przeciwnym- Wasze atuty urody :D
1. Z czego w swoim wyglądzie jesteście najbardziej zadowoleni, dumni ?
2. W jaki sposób podkreślacie swoje atuty wyglądu ?
3. Wyjątkowy komplement jaki utkwił Wam w pamięci odnośnie Waszego wyglądu ?
4. Czy bycie narcyzem w dzisiejszych czasach opłaca się ? Czy takie osoby maja siłę przebicia ? Czy raczej więcej tracą niż zyskują na tym świecie ?
Pozdrawiam, Jaśmina :*
lista tematów
Tym razem o Naszych zaletach wyglądu :) strona 3 z 8
a Ty czemu nie spróbujesz sil w fotomodelingu?
http://www.maxmodels.pl/ladycroft7777.html
sliczna, nie? :-)
Nie jestem psychicznie na to gotowa ;)
Całkiem ładna :D
Konto usunięte: Też mam tego od groma i jeszcze innych "ciekawych wiadomości" ale nie bawię się w takie coś. Zablokowałam PW i mam spokój.
Ja nie odpisuje na takie wiadomości, często to są naciągacze

Teraz nie, ale chyba zacznie

z ust, koloru oczu
nie podkreslam jakos szczegolnie:)
nie no, jakis szczegolnych nie kojarze, chyba to ze kolega stwierdzil ze jestem podobna do zeta-jones

Konto usunięte: Jasminko, Ty byłaś niedawno w Egipcie nie? :-) my na podróż poślubną wybraliśmy jednak egipt, jaką miejscowość polecasz i w jakim hotelu byłaś? :-) jesli mozesz zdradzic
Ja byłam w Kairze, ale nie był to wyjazd wypoczynkowy tylko biznesowy mojego brata, bo z nim byłam, więc nie wiem co mogę polecić na podróż poślubną

A teraz cały czas są tam niepokoje

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Lubię mój kolor oczu. Ni to błękit, ni to szary. Fajny taki.
Tyłek podobno mam fajny.

Wytuszowanyne rzęsy i dłuuga kreska na górnej powiece.
Co do tyłka, to bo ja wiem?

Nie przypominam sobie.
Jasmina: Czy bycie narcyzem w dzisiejszych czasach opłaca się ? Czy takie osoby maja siłę przebicia ? Czy raczej więcej tracą niż zyskują na tym świecie ?
W dzisiejszych czasach każdy narcyz zyskuje tylko na "sławie", chwilowej na szczęście. Z mojego punktu widzenia w ogóle się to nie opłaca, nie widzę sensu podwyższania sobie fejmu tym co się w lustrze odbija. Fajnie, że lubią o siebie dbać; niefajnie, że robią to aż tak, że to wszystko z nich spływa. Pozdrawiam ich w lato, te nasze cudowne, upalne lato.

Również, Marylka. :-)
Jasmina: 1. Z czego w swoim wyglądzie jesteście najbardziej zadowoleni, dumni ?
2. W jaki sposób podkreślacie swoje atuty wyglądu ?
3. Wyjątkowy komplement jaki utkwił Wam w pamięci odnośnie Waszego wyglądu ?
4. Czy bycie narcyzem w dzisiejszych czasach opłaca się ? Czy takie osoby maja siłę przebicia ? Czy raczej więcej tracą niż zyskują na tym świecie ?
1. Chyba z tatuaży
2. Chyba tylko makijażem.
3. Najlepszym komplementem od osób obcych są dla mnie napiwki

4. Nie mi to oceniać, aczkolwiek wszystko ma swoje granice.