Cześć! Chciałabym Was się dziś spytać, drogie kobietki, jak dbacie o nogi, żeby się prezentowały ładnie w szortach, spónicach i sukienkach.
Depilujecie maszynką, depilatorem, woskiem?
Czy opalacie je naturalnie, w solarium, czy stosujecie samoopalacze, kremy koloryzujące albo balsamy brązujące?
Używacie olejków, nabłyszczaczy do nóg?
Jeśli tak, to jakich?
A może nie pokazujecie nóg wcale, nawet w upały?
Pozdrawiam i miłego, upalnego dnia życzę ;)
lista tematów
Ładne nogi na lato :)
Konto usunięte: Chciałabym Was się dziś spytać, drogie kobietki, jak dbacie o nogi, żeby się prezentowały ładnie w szortach, spónicach i sukienkach.
Depilujecie maszynką, depilatorem, woskiem?
Maszynką zazwyczaj :-)
Konto usunięte: Czy opalacie je naturalnie, w solarium, czy stosujecie samoopalacze, kremy koloryzujące albo balsamy brązujące?
Naturalnie, chociaz ostatnio chodziłam na solarium, to po przygodzie z pieprzykiem już nie chodzę bo się wystraszyłam.

Ja tylko balsam nawilżający.

Maszynką, bo najszybciej i najwygodniej.
Konto usunięte: Czy opalacie je naturalnie, w solarium, czy stosujecie samoopalacze, kremy koloryzujące albo balsamy brązujące?
Mam taką karnację,że solarium nie jest wskazane

Dokładnie tak robię

Konto usunięte: Depilujecie maszynką, depilatorem, woskiem?
Czy opalacie je naturalnie, w solarium, czy stosujecie samoopalacze, kremy koloryzujące albo balsamy brązujące?
uzywam maszynki, i opalam naturalnie;) chwilowo sa biaaaale

przez lata tak robilam. ale teraz wole wystawiac brzydkie nogi niz gotowac sie w dzinsach

Bo bardzo zgrabne masz :)
Bardzo jasną?
Dlaczego? :)
Konto usunięte: wczoraj kupiłam balsam brazujący z Lirene ... nie robiłam jeszcze nim... i to nim zamierzam się wysmarować
Ja jeszcze się nie opaliłam i dziś kupiłam samoopalacz , balsam brązujący, krem koloryzujący i tak będę testować ;)
Konto usunięte: przez lata tak robilam. ale teraz wole wystawiac brzydkie nogi niz gotowac sie w dzinsach
Ja podobnie. A teraz w lato w spodniach chodzę bardzo rzadko.
Jak się opalą, to się opalą, a jak nie, to nie. wylane.
Maszynką.
Nie.
Musi być ponad 30 stopni, żebym ubrała krótkie spodenki. Nienawidzę chodzić z odsłoniętymi nogami.
Konto usunięte: Chyba tylko u Ciebie. U mnie to leje się... żar z nieba, że wytrzymać nie można. Masakra normalnie już drugi dzień.
wczoraj była parówa a teraz po kostki wody na dworze, bedzie fajne powietrze pozniej :)
no i chyba wezme sie za zmywanie, w chlodzie bedzie lepiej :P
gladkie nogi tylko u kobiet :D dla bobra mówię nie!
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.