Witam.
Szukam osby ktora by wykonala taka fryzure na wlosach polskixh (dlugosc nie wiele za ramiona) Nie szukam profesjonalnej fryzjerki bo te kasuja ladna kase. Ktoś chetny sie podszkolic na mojej "czuprynie" ? Najlepiej z okolic Stargardu.
lista tematów
Cornrows strona 1 z 4
Zadna szanujaca fryzjerka nie zrobi Ci tego za pol darmo, a taka co sie by chciala podszkolic to jest dupa a nie fryzjerka ;-) ja znajomego co zawsze mu robie ok 8 francuzów kasuje 100-150 zł a co dopiero za takie cos ;-)
Za daleko.. poza tym za drobne francuzy zgarnęłabym jakieś 2 stówki...
Niestety.. wiesz jak palce i mięśnie w ogóle w dłoniach napierniczają? ;d
Konto usunięte: Zadna szanujaca fryzjerka nie zrobi Ci tego za pol darmo, a taka co sie by chciala podszkolic to jest dupa a nie fryzjerka ;-) ja znajomego co zawsze mu robie ok 8 francuzów kasuje 100-150 zł a co dopiero za takie cos ;-)
woow.. nie potrafiłabym zdzierac kasy ze znajomych... Oo ja im warkoczyki i dready robię za darmo, ale nie jestem fryzjerką. ;d
Nie napisalem ze szukam kogos profesjonalnego :)
I tutaj sie mylisz gdzies uczyc sie musimy!!!
I juz Cie lubie :)
Mariettaa: woow.. nie potrafiłabym zdzierac kasy ze znajomych... Oo ja im warkoczyki i dready robię za darmo, ale nie jestem fryzjerką. ;d
Dlatego, ze nie jestes to robisz za darmo, ja wiem jaka to ciezka praca i dlatego biorę, btw bliskim znajomym licze mniej, ale znajomym na czesc? Dlaczego mam im robic cos za 30% ceny?
Konto usunięte: Dlatego, ze nie jestes to robisz za darmo, ja wiem jaka to ciezka praca i dlatego biorę, btw bliskim znajomym licze mniej, ale znajomym na czesc? Dlaczego mam im robic cos za 30% ceny?
Prosty przyklad z naszymi przyjaciolmi; ona fryzjerka i ja fryzjerka, zawsze robilysmy sobie wszystko za darmo, ja jej ona mi, moj narzeczony przy ich aucie za darmo grzebal nigdy zlotowki nie wziął, jak ona otworzyla salon to mnie 150 zł chciała skasować za parę pasemek na samej górze włosów.
Potem tak wychodzi: robisz za darmo a jak potrzebujesz to skkóre z Ciebie zedra ;P
Konto usunięte: Dlatego, ze nie jestes to robisz za darmo, ja wiem jaka to ciezka praca i dlatego biorę, btw bliskim znajomym licze mniej
Wiesz ja swoj fach tez mam, ba nawet dwa, ale znajomych zawsze liczylem po kosztach.
Wlasnie dlatego ze to znajomi. Fakt sa znajomi i "znajomi" ale tych znajomych zawsze traktuje z ulga.
wiem... wszyscy mnie lubią, kochaja itd... eh.. ciężkie mam życie. ;D
a co do poduczania, bo mnie to zafrasowało. ;d nigdy nie bawiłam się lalkami, a podczas mojego dzieciństwa (mam na myśli wcześniejsze dziecinstwo- 2-10 lat )ciotki kupowały mi ich mnóstwo.. jak zaczęłam interesować się zaplataniem włosów w różniaste rzeczy i dreadowanie, to ich (tych lalek) długie włosy w końcu na coś się przydały. ;d ale nistety istnieje też coś takiego jak 'złośliwe włosy'...oO nie zawsze wyszystko wychodzi tak idealnie, jak to sobie zaplanujemy...
Vascom: Wlasnie dlatego ze to znajomi. Fakt sa znajomi i "znajomi" ale tych znajomych zawsze traktuje z ulga.
Konto usunięte: Prosty przyklad z naszymi przyjaciolmi; ona fryzjerka i ja fryzjerka, zawsze robilysmy sobie wszystko za darmo, ja jej ona mi, moj narzeczony przy ich aucie za darmo grzebal nigdy zlotowki nie wziął, jak ona otworzyla salon to mnie 150 zł chciała skasować za parę pasemek na samej górze włosów.
Potem tak wychodzi: robisz za darmo a jak potrzebujesz to skkóre z Ciebie zedra ;P
jak wyzej, zachecam do lektury ;-)
Konto usunięte: Dlatego, ze nie jestes to robisz za darmo, ja wiem jaka to ciezka praca i dlatego biorę, btw bliskim znajomym licze mniej, ale znajomym na czesc? Dlaczego mam im robic cos za 30% ceny?
nie no ja tutaj nic nie mówię na Ciebie. ;) w żadnym wypadku. ;d
tylko nadmieniałm o moim przykładzie. ;)
Wiadomo, zę są ci z którymi rozmawia się codziennie i to są znajomi, i są tacy, których widzi się raz na rok, albo nawet czasami nie wypowiada głupiego 'czesć' to już inna sprawa. ;>
Konto usunięte: Prosty przyklad z naszymi przyjaciolmi; ona fryzjerka i ja fryzjerka, zawsze robilysmy sobie wszystko za darmo, ja jej ona mi, moj narzeczony przy ich aucie za darmo grzebal nigdy zlotowki nie wziął, jak ona otworzyla salon to mnie 150 zł chciała skasować za parę pasemek na samej górze włosów.
o kurde... ale chyba nie zapłaciłaś. ;> ja jak jestem spokojna i opanowana to chyba bym coś wygarnęła lekko takiej osobie. ;>