Vascom
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 7
Vascom
  11 августа 2011 (pierwszy post)

Witam.
Szukam osby ktora by wykonala taka fryzure na wlosach polskixh (dlugosc nie wiele za ramiona) Nie szukam profesjonalnej fryzjerki bo te kasuja ladna kase. Ktoś chetny sie podszkolic na mojej "czuprynie" ? Najlepiej z okolic Stargardu.

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 августа 2011
Mariettaa
Mariettaa: Nie no proszę... Nienawidzę sprzeczek czy czegoś podobnego.. Nie mam w zwyczaju ubliżać ludziom... Wyraziłam jedynie swój podziw... Poza tym wtedy jak pisałam owo zdanie nie wiedziałam, że jesteś fryzjerką. ;) Wiadomo, że nie po to się uczyłaś, żeby robić znajomym fikuśne fryzury za 'dziękuję' . Ja to wszystko rozumiem i szanuję. Dlatego nie biorę kasy za coś, do czego nie mam uprawnień. ;) Chill out :)

a, myslalam, ze krytykujesz :-) ze znajomym powinno sie robic za darmo itp. ;-)
Vascom
Vascom
  11 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jakos nie ogłaszałam się na fotce ze dam sie komus na moim aucie pouczyc i czy za darmoche nie zrobia

Wybacz swoje auto zaawsze oddaje do jednego dobrego mechanika :)

Konto usunięte
Konto usunięte: kazda kobieta

Ja na cale szczescie nia nie jestem i nie mam ochoty zostawiac 200zl za cos co wytrzyma max 2-3 miesiace :)
Mariettaa
Mariettaa
  11 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: btw lubieć - a umieć/ładować kasę w swoje szkolenie w danym kierunku to różnica, kasa nie spada z nieba a zeby umiec czesac trzeba sie uczyc, i za kursy tez place

też właśnie. :) to tak jak z moją psychologią. ja będę (mam nadzieję) tym psychologiem i za pieniądze będę wysłuchiwać obcych ludzi, kiedy Ty będziesz ich słuchać i radzić za darmo. ;) to bez różnicy. Rozmawiając nawet byś nie pomyślała o wystawieniu rachunku. ja to mam z zabawą włosami, bo fryzjerstwem w moim przypadku nazwać tego w żaden sposób nie mogę. ;)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 августа 2011
Vascom
Vascom: Wybacz swoje auto zaawsze oddaje do jednego dobrego mechanika :)

ja swoje tez ;-)

Vascom
Vascom: Ja na cale szczescie nia nie jestem i nie mam ochoty zostawiac 200zl za cos co wytrzyma max 2-3 miesiace :)

Jezu, no tak, kobiety nieraz po 3 stowki placa za baleyage, i za miesiac musza robic odrost, koszmar :-(
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 августа 2011
Mariettaa
Mariettaa: też właśnie. :) to tak jak z moją psychologią. ja będę (mam nadzieję) tym psychologiem i za pieniądze będę wysłuchiwać obcych ludzi, kiedy Ty będziesz ich słuchać i radzić za darmo. ;) to bez różnicy. Rozmawiając nawet byś nie pomyślała o wystawieniu rachunku. ja to mam z zabawą włosami, bo fryzjerstwem w moim przypadku nazwać tego w żaden sposób nie mogę. ;)

o, dobry przykład :-)
Vascom
Vascom
  11 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: koszmar :-(

Bo to jest koszmar, zwlasza ze czesto to my faceci za to placimy :) No ale to juz zupelnie osobny temat.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 августа 2011
Vascom
Vascom: Bo to jest koszmar, zwlasza ze czesto to my faceci za to placimy :) No ale to juz zupelnie osobny temat.

Trafiles w sedno Skarbie - ja place sama za siebie - bo szanuje swoja prace ;-) i biore pieniadze wtedy kiedy mi sie naleza.
Vascom
Vascom
  11 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja place sama za siebie

Jedna na milion mozna by powiedziec.

Konto usunięte
Konto usunięte: bo szanuje swoja prace

Jak kazdy.

Konto usunięte
Konto usunięte: i biore pieniadze wtedy kiedy mi sie naleza.

Ja zawsze biore tylko swoje nigdy obcych.
Mariettaa
Mariettaa
  11 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a, myslalam, ze krytykujesz :-)

nie w moim stylu. ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: ze znajomym powinno sie robic za darmo itp. ;-)

bez wykształcenia w tym kierunku owszem, lub za przysłowiowe 'piwo' ;d
ale to jest Twoja praca i wiadomo, że możesz dać upust, ale w końcu po coś inwestowałaś czas, kasę i nerwy. ;)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 августа 2011

:D temat rzeka.

Mariettaa
Mariettaa
  11 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o, dobry przykład :-)

uff. ;d
Mimo wszystko przepraszam jeśli poczułaś się w jakiś sposób urażona... ;)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 августа 2011
Mariettaa
Mariettaa: Mimo wszystko przepraszam jeśli poczułaś się w jakiś sposób urażona... ;)

zle to odebrałam, w porządku :-) nie potrzebnie się spiełam ;P
Vascom
Vascom
  11 августа 2011
Mariettaa
Mariettaa: ale w końcu po coś inwestowałaś czas, kasę i nerwy. ;)

Z tym sie zgadzam, po cos inwestowalismy ale ja tylko prosilem o cos nie profesjonalnego.
Nie mniej rozumiem kolezanke iFeelSooLost w koncu po cos chodzila do szkoly, kursy itd.
Mariettaa
Mariettaa
  11 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zle to odebrałam, w porządku :-) nie potrzebnie się spiełam ;P

aa bo ja piszę i mówię tak w cały świat. ;d ważne, że doszłyśmy do ładu. ;d
Mariettaa
Mariettaa
  11 августа 2011
Vascom
Vascom: Z tym sie zgadzam, po cos inwestowalismy ale ja tylko prosilem o cos nie profesjonalnego. Nie mniej rozumiem kolezanke iFeelSooLost w koncu po cos chodzila do szkoly, kursy itd.

Spokojnie. ;d Było małe nieporozumienie i należało to wyjaśnić, żeby wszystkie sumienia były czyste. ;)

Wcacając do tematu nikt z Twoich znajomych nie potrafiłby zobić czegoś takiego? :) Pytałeś? Może się ukrywają? :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.