Vascom
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 7
Vascom
  11 августа 2011 (pierwszy post)

Witam.
Szukam osby ktora by wykonala taka fryzure na wlosach polskixh (dlugosc nie wiele za ramiona) Nie szukam profesjonalnej fryzjerki bo te kasuja ladna kase. Ktoś chetny sie podszkolic na mojej "czuprynie" ? Najlepiej z okolic Stargardu.

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  11 августа 2011

dyskusja...

kolo chce fryzure, ktos bedzie potrzebowal praktyki, dwie strony skorzystaja, bo obie czegos chca, proste i logiczne.

ja dwa dni temu zgodzilem sie by znajomy zmienil moja fryzure, wczesniej strzygl tylko siebie i kobiety. nie jest fryzjerem. efekt ´- super fryzura, zadowolony ja, on sie czegos nauczyl.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Vascom
Vascom
  11 августа 2011
Mariettaa
Mariettaa: Spokojnie. ;d Było małe nieporozumienie i należało to wyjaśnić, żeby wszystkie sumienia były czyste. ;)

Ja nie jestem nerwowy

Mariettaa
Mariettaa: Wcacając do tematu nikt z Twoich znajomych nie potrafiłby zobić czegoś takiego? :) Pytałeś?

"Kochana" nie raz i dwa pytalem niestety nikt sie tego nie podejmie nawt gdybym doplacil

Mariettaa
Mariettaa: Może się ukrywają? :D

Znajdziesz ich ? :)
Vascom
Vascom
  11 августа 2011
Prinz
Prinz: kolo chce fryzure, ktos bedzie potrzebowal praktyki, dwie strony skorzystaja, bo obie czegos chca, proste i logiczne.

Dokladnie do tego daze, owszem zaplace ale nie jak u profesjonlisty/ki :)
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  11 августа 2011
Vascom
Vascom: Dokladnie do tego daze, owszem zaplace ale nie jak u profesjonlisty/ki :)

no i jezeli kogos takiego znajdziesz to inne osoby powinny trzymac geby na klodke.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Vascom
Vascom
  11 августа 2011
Prinz
Prinz: no i jezeli kogos takiego znajdziesz to inne osoby powinny trzymac geby na klodke.

Nie do konca bo kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie ale na pewno bede zadowolony jesli kogos takiego znajde:)
Darunia511
Darunia511
  12 августа 2011

Ja robie takie fryzury za 100-120 zł

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.