Vascom
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 7
Vascom
  11 августа 2011 (pierwszy post)

Witam.
Szukam osby ktora by wykonala taka fryzure na wlosach polskixh (dlugosc nie wiele za ramiona) Nie szukam profesjonalnej fryzjerki bo te kasuja ladna kase. Ktoś chetny sie podszkolic na mojej "czuprynie" ? Najlepiej z okolic Stargardu.

asiulcia1
asiulcia1
  11 августа 2011

temat o włosach wyżej ..

Vascom
Vascom
  11 августа 2011

Tyle to i ja wiem, tylko ze tam nie bylo najmniejszej wzmianki na temat tej fryzury :)

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 августа 2011
Vascom
Vascom: Tyle to i ja wiem, tylko ze tam nie bylo najmniejszej wzmianki na temat tej fryzury :)

Zadna szanujaca fryzjerka nie zrobi Ci tego za pol darmo, a taka co sie by chciala podszkolic to jest dupa a nie fryzjerka ;-) ja znajomego co zawsze mu robie ok 8 francuzów kasuje 100-150 zł a co dopiero za takie cos ;-)
Mariettaa
Mariettaa
  11 августа 2011
Vascom
Vascom: Najlepiej z okolic Stargardu.

Za daleko.. poza tym za drobne francuzy zgarnęłabym jakieś 2 stówki...
Niestety.. wiesz jak palce i mięśnie w ogóle w dłoniach napierniczają? ;d

Konto usunięte
Konto usunięte: Zadna szanujaca fryzjerka nie zrobi Ci tego za pol darmo, a taka co sie by chciala podszkolic to jest dupa a nie fryzjerka ;-) ja znajomego co zawsze mu robie ok 8 francuzów kasuje 100-150 zł a co dopiero za takie cos ;-)

woow.. nie potrafiłabym zdzierac kasy ze znajomych... Oo ja im warkoczyki i dready robię za darmo, ale nie jestem fryzjerką. ;d
Vascom
Vascom
  11 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zadna szanujaca fryzjerka nie zrobi Ci tego za pol darmo

Nie napisalem ze szukam kogos profesjonalnego :)

Konto usunięte
Konto usunięte: a taka co sie by chciala podszkolic to jest dupa a nie fryzjerka ;-)

I tutaj sie mylisz gdzies uczyc sie musimy!!!

Mariettaa
Mariettaa: woow.. nie potrafiłabym zdzierac kasy ze znajomych...

I juz Cie lubie :)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 августа 2011
Mariettaa
Mariettaa: woow.. nie potrafiłabym zdzierac kasy ze znajomych... Oo ja im warkoczyki i dready robię za darmo, ale nie jestem fryzjerką. ;d

Dlatego, ze nie jestes to robisz za darmo, ja wiem jaka to ciezka praca i dlatego biorę, btw bliskim znajomym licze mniej, ale znajomym na czesc? Dlaczego mam im robic cos za 30% ceny?
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlatego, ze nie jestes to robisz za darmo, ja wiem jaka to ciezka praca i dlatego biorę, btw bliskim znajomym licze mniej, ale znajomym na czesc? Dlaczego mam im robic cos za 30% ceny?

Prosty przyklad z naszymi przyjaciolmi; ona fryzjerka i ja fryzjerka, zawsze robilysmy sobie wszystko za darmo, ja jej ona mi, moj narzeczony przy ich aucie za darmo grzebal nigdy zlotowki nie wziął, jak ona otworzyla salon to mnie 150 zł chciała skasować za parę pasemek na samej górze włosów.
Potem tak wychodzi: robisz za darmo a jak potrzebujesz to skkóre z Ciebie zedra ;P
Vascom
Vascom
  11 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlatego, ze nie jestes to robisz za darmo, ja wiem jaka to ciezka praca i dlatego biorę, btw bliskim znajomym licze mniej

Wiesz ja swoj fach tez mam, ba nawet dwa, ale znajomych zawsze liczylem po kosztach.

Konto usunięte
Konto usunięte: Dlaczego mam im robic cos za 30% ceny?

Wlasnie dlatego ze to znajomi. Fakt sa znajomi i "znajomi" ale tych znajomych zawsze traktuje z ulga.
Mariettaa
Mariettaa
  11 августа 2011
Vascom
Vascom: I juz Cie lubie :)

wiem... wszyscy mnie lubią, kochaja itd... eh.. ciężkie mam życie. ;D

a co do poduczania, bo mnie to zafrasowało. ;d nigdy nie bawiłam się lalkami, a podczas mojego dzieciństwa (mam na myśli wcześniejsze dziecinstwo- 2-10 lat )ciotki kupowały mi ich mnóstwo.. jak zaczęłam interesować się zaplataniem włosów w różniaste rzeczy i dreadowanie, to ich (tych lalek) długie włosy w końcu na coś się przydały. ;d ale nistety istnieje też coś takiego jak 'złośliwe włosy'...oO nie zawsze wyszystko wychodzi tak idealnie, jak to sobie zaplanujemy...
Vascom
Vascom
  11 августа 2011
Mariettaa
Mariettaa: oO nie zawsze wyszystko wychodzi tak idealnie, jak to sobie zaplanujemy...

Ja nie szukam profesjonalistki i nie spodziewam sie ze to wyjdzie profesjonalnie, dlatego pisze ze szukam kogos "po koszach"
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 августа 2011
Vascom
Vascom: Wiesz ja swoj fach tez mam, ba nawet dwa, ale znajomych zawsze liczylem po kosztach.

Vascom
Vascom: Wlasnie dlatego ze to znajomi. Fakt sa znajomi i "znajomi" ale tych znajomych zawsze traktuje z ulga.

Konto usunięte
Konto usunięte: Prosty przyklad z naszymi przyjaciolmi; ona fryzjerka i ja fryzjerka, zawsze robilysmy sobie wszystko za darmo, ja jej ona mi, moj narzeczony przy ich aucie za darmo grzebal nigdy zlotowki nie wziął, jak ona otworzyla salon to mnie 150 zł chciała skasować za parę pasemek na samej górze włosów. Potem tak wychodzi: robisz za darmo a jak potrzebujesz to skkóre z Ciebie zedra ;P

jak wyzej, zachecam do lektury ;-)
Vascom
Vascom
  11 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak wyzej, zachecam do lektury ;-)

Nie mniej wspolczuje znajomych :)
Mariettaa
Mariettaa
  11 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlatego, ze nie jestes to robisz za darmo, ja wiem jaka to ciezka praca i dlatego biorę, btw bliskim znajomym licze mniej, ale znajomym na czesc? Dlaczego mam im robic cos za 30% ceny?

nie no ja tutaj nic nie mówię na Ciebie. ;) w żadnym wypadku. ;d
tylko nadmieniałm o moim przykładzie. ;)
Wiadomo, zę są ci z którymi rozmawia się codziennie i to są znajomi, i są tacy, których widzi się raz na rok, albo nawet czasami nie wypowiada głupiego 'czesć' to już inna sprawa. ;>

Konto usunięte
Konto usunięte: Prosty przyklad z naszymi przyjaciolmi; ona fryzjerka i ja fryzjerka, zawsze robilysmy sobie wszystko za darmo, ja jej ona mi, moj narzeczony przy ich aucie za darmo grzebal nigdy zlotowki nie wziął, jak ona otworzyla salon to mnie 150 zł chciała skasować za parę pasemek na samej górze włosów. Potem tak wychodzi: robisz za darmo a jak potrzebujesz to skkóre z Ciebie zedra ;P

o kurde... ale chyba nie zapłaciłaś. ;> ja jak jestem spokojna i opanowana to chyba bym coś wygarnęła lekko takiej osobie. ;>
Mariettaa
Mariettaa
  11 августа 2011
Vascom
Vascom: Ja nie szukam profesjonalistki i nie spodziewam sie ze to wyjdzie profesjonalnie, dlatego pisze ze szukam kogos "po koszach"

jedno jest pewne: warkoczyk warkoczykowi nierówny. ;) zawsze można powiedzieć' tak ma być, bo tak jest oryginalnie' ;d
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.