Jak Gotka True Blood, to ja Grę o Tron, choć pewnie mało osób to oglądało, a szkoda, bo zajebiste :D
(Nazwy i charakteryzacje serialowe).
1. Eddard Stark
2. Jon Snow
3. Robb Stark
4. Jaime Lannister
5. Tyrion Lannister
6. Viserys Targaryen
7. Khal Drogo (To jedyne foto jakie znalazłam, gdzie wygląda w miarę sympatycznie:D)
8. Joffrey Baratheon. No i gnida, której nie powinnam wrzucać z osobistego hejtu, ale niech będzie, bo jest dość istotną postacią.:P
Kto się wizualnie podoba, a kto nie i dlaczego? Oglądany? Jeśli tak, to która postać najbardziej lubiana bądź nie? : )
Może nikogo nie pominęłam
Pozdrawiam.
lista tematów
Serialowo. 1 strona 1 z 7
Nie oglądam, nie oglądałam i pewnie oglądać nie będę.
Wszyscy do bani
ten ostatni wygląda jakby miał z 15 lat
Jest świetny, szczególnie na tym foto :D Snow też fajny.
Jak możesz! W sumie to genialność 1 i 5 jest spowodowana czym innym niż wygląd. A Lannister z nr 4 mi przypomina księcia z bajki ze Shreka :D
Bo pewnie gdzieś z tyle ma

Pierwsze odcinki są dziwne, sama muszę obejrzeć je jeszcze raz, bo nie wszystko czaję. Ale chyba 4, potem 7 a na końcu 9 są mega

Mnie również, chociaż nie jest typowo przystojny, ale ma w sobie coś męskiego i pociągającego. Poza tym w serialu jest genialną postacią i stąd chyba ta sympatia. : )
Dobra, idę. :D
Patrishia: Kto się wizualnie podoba, a kto nie i dlaczego? Oglądany? Jeśli tak, to która postać najbardziej lubiana bądź nie? : )
Nie oglądam, ale wezmę se skomentuje :D
Wiadomka, że starawy trochę, soł nie podoba się.
Pewnie w krótszych włosach byłby lepszy, bo taka cipka z lekka ;p
Nie urzeka mnie.
Ten jakby miał ciut mniejszy nos, byłby zayebisty

Taka tam.. średniowieczna uroda...

Konkretny chłopaczek... fajny, fajny

Pewnie jakiś Bad Boy, niezły :D
Ile on ma lat w tym filmie? Bo na dzieciaka wygląda...
10. Te co wymieniłam to subiektywnie uważam za najlepsze, ale reszta jest też świetna.
Racja. W sumie to mi go szkoda trochę, bo niemal wszędzie gdzie go oglądałam, to go rozdzierali, nabijali, ucinali głowę, albo go zastrzelili, zagazowali itp..

to jeszcze taka ilość że można spokojnie wszystko ściągnąć :D
książki bym z chęcią przeczytała ale mam inne wydatki :D
Patrishia: Racja. W sumie to mi go szkoda trochę, bo niemal wszędzie gdzie go oglądałam, to go rozdzierali, nabijali, ucinali głowę, albo go zastrzelili, zagazowali itp.. Choć ostatnio oglądałam "Zaginiona przyszłość", to nie wiem jak on mógł tam zagrać
Ale gra charakterystyczne role przeważnie, nie jakieś gówniaste...a tej zaginionej przyszłości nie kojarzę akurat :D