No właśnie a im ile poświęcacie czasu?
Jak o nie dbacie?
"swoje" czy sztuczne?
Pomalowane czy naturalne?
Klasycznie czy wzorki?
a mooooże zagalopujecie się ze wzorkami? :D
lista tematów
Paznokcie strona 1 z 5
+
1. jak się nazywa to "coś" czym nakłada lakier (kropki) ?
http://www.youtube.com/watch?v=VmDKx3dbEV4
2. dostanę taki pędzelek w rossamnie/naturze?
http://www.youtube.com/watch?v=DJZYrgNj2Hc
Konto usunięte: No właśnie a im ile poświęcacie czasu?
Jak o nie dbacie?
"swoje" czy sztuczne?
Pomalowane czy naturalne?
Klasycznie czy wzorki?
a mooooże zagalopujecie się ze wzorkami? :D
W sobotę albo w niedzielę coś przy nich porobię, w ciągu tygodnia nie mam czasu ; )
Wtedy zmywam lakier, pilniczek, żeby ładny kształt dalej miały, i nadkładam znowu lakier (btw. co tydzień muszę mieć inny kolor
lakieru :D).
Swoje, długie, pomalowane, najczęściej na jednolity kolor, ale chyba jak będę miała czas to się pobawię w te wzorki, a te marynarskie to mi się w ogóle strasznie podobają :D
Ostatnio przeprowadziłam tą kurację paznokciową z Eveline Paznokcie Twarde Jak Diament. Genialna odżywka! Paznokcie rzeczywiście twarde i nie zadzierają się ; )
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Naturalne, mimo, że pomalowane wyglądają lepiej, to brakuje mi systematyczności i chęci, żeby co 2-3 dni robić poprawki, malować od nowa.
swoje. nie wiem jak można nosić sztuczne paznokcie.
klasycznie. nie mam wielkich zdolności manualnych akurat

naaats: Ostatnio przeprowadziłam tą kurację paznokciową z Eveline Paznokcie Twarde Jak Diament. Genialna odżywka! Paznokcie rzeczywiście twarde i nie zadzierają się ; )
naprawde?

mi tez :D ale bardziej mi Francją zajeżdża :D
kiedyś mnie koleżanka uczyła z igłą i lakierami z cienkim pędzelkiem...
malowało się całą płytkę normalnym lakierem, jedną kreskę na środku lakierem z cienkim pędzelkiem i się taki wzorek igłą robiło. nie było to trudne ale efektownie wyglądało.
ale to co TERAZ wymyślają to abstrakcja, pewnie zgrabne paluszki trzeba mieć do takich rzeczy, ja mam chyba koślawe