No właśnie a im ile poświęcacie czasu?
Jak o nie dbacie?
"swoje" czy sztuczne?
Pomalowane czy naturalne?
Klasycznie czy wzorki?
a mooooże zagalopujecie się ze wzorkami? :D
lista tematów
Paznokcie strona 5 z 5
Konto usunięte: No właśnie a im ile poświęcacie czasu?
Jak o nie dbacie?
"swoje" czy sztuczne?
Klasycznie czy wzorki?
tyle o ile;P
odzywki... eveline sie w miare sprawdza, ale twarde jak kamien nie sa.
swoje. 2 razy w zyciu mialam akryle i raz zele, z okazji wesel- moje zazwyczaj sie koszmarnie lamia, a mam jakis dziwny ksztalt paznokci, ze krotkie palki nie wygladaja ladnie;/
pomalowane:)
i to, i to, choc wzorki rzadziej- nie chce mi sie;)
Konto usunięte: No właśnie a im ile poświęcacie czasu?
Jak o nie dbacie?
"swoje" czy sztuczne?
Klasycznie czy wzorki?
Oj dość dużo szczególnie na tych u stóp bo uwielbiam robić wzorki na dużych palcach, mam tam tyle miejsca i u obu nog moge zrobic prawa reka takze zawsze wychodza rowniutkie i staranne.
Odżywki micro cell, podstawowe zabiegi tj. pilowanie, skorki itp. i kremuje raczki non stop od mary kay fajny kremik teraz mam z vit e;)
Swoje, od czasu do czasu hybrydowy, kiedy mam ochote aby zachowac dluzej dlugie pazokcie. Ale ostatnio mam ochote na takie srednie...
Pomalowane i to zawsze, maluje prawie codziennie, chyba, ze mi szkoda tyle poswieconego czasu na wzorek to czasami mam dwa dni, ale nie dluzej...
Wlasciwie nigdy nie obejdzie sie bez jakis wzorkow, do zwyklego frencza lubie cyrkonie, malunki akrylami, a na poczatku tak bylam zafascynowana konadem, ze non stop go uzywalam, teraz juz nie tak czesto bo wprawiam sobie reke w malowaniu farbkami i polecam...
...chce cukierka!
Widzę jak głodne oczy za nią podążają.
Duma rozpiera mnie bo wiem, że to ja mam ją.
I nie zmieni tego nic.
A ty jako widz możesz o niej śnić, Aniu:*
Dziewczyny malujcie paznokcie !
Fajne,zadbane,kolorowe paznokcie przyciągają moją uwagę. Może nawet to taki mały fetysz
Kusza: Miałam taki kiedyś z avonu czy innego oriflejmu ale nie widziałam rezultatów ZADNYCH dlatego pytam, z jakiej firmy używasz i gdzie go znajdę ?
ja mam z inglota :) ok 20zł kosztuje, ale jest dość wydajny
no i trzymam go min. 5min na skórkach, bo przez 3min - tak jak nam każe producent to taki specyfik nic nie da :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Czasem mi się wydaje, że za wiele.
Maluje, staram się używać dobrych zmywaczy i lakierów, poleruje, odżywkuje. W sumie tyle, ale zawsze muszę mieć je pomalowane, bo bez lakieru czuje się łyso

Sztuczne miałam tylko raz w życiu, bo musiałam. Nie chcę i nie będę nosiła tipsów.
Naturalne mam bardzo rzadko, czyli muszą być pomalowane.
Raczej klasycznie, bo nie mam czasu na wzorki.
Jak mam czas to nalepiam naklejki.
P.S. Te ostatnie pazurki fajne, ale jak się z nimi poruszać??
Mów zawsze, co czujesz, i czyń, co myślisz.
Specjalnie, to tylko wtedy jak jestem umówiona u kosmetyczki, a tak to zawsze w między czasie, jak potrzebują mojej pielęgnacji.

Żel do skórek, obcinanie, piłowanie, odżywki i co jakiś czas kosmetyczka na manicure i masaż dłoni.
Najlepiej swoje, kiedyś zanim zaczęłam w szpitalu miałam czasami sztuczne.
Konto usunięte: Pomalowane czy naturalne?
Klasycznie czy wzorki?
French wystarczy, czasem jakiś kolor, a na co dzień naturalne.