Lady Gaga, właśc. Stefani Joanne Angelina Germanotta (ur. 28 marca 1986 w Nowym Jorku) – amerykańska piosenkarka, autorka tekstów piosenek i kompozytorka wykonująca muzykę pop. Lady GaGa zyskała sławę za sprawą wydania debiutanckiego albumu The Fame (2008), który po ogromnym sukcesie komercyjnym, zapoczątkował międzynarodową popularność z singlami "Just Dance" i "Poker Face ". Artystka znana jest z energicznych i charyzmatycznych występów na żywo. Potrafi utrzymywać niezwykły kontakt z publicznością. Nieodłącznym elementem scenicznego show Lady GaGi są różnego rodzaju kreacje, projektowane przez m.in Giorgia Armaniego, Aleksandra Macqueena i wielu innych znanych projektantów. Gaga jest rozpoznawalna dzięki swojemu unikalnemu stylowi outré, co w szczególności widać w jej kostiumach i klipach muzycznych.
znacie?
lubicie ja/ jej muzyke?
uwazacie, ze jest ladna/atrakcyjna?
lista tematów
Lady Gaga strona 1 z 6
pozdrawiam, Babsy:*
Znam, lubię muzykę. Nie uważam ją za atrakcyjną jakoś szczególnie, ale lubię jej głos i fakt, że jest utalentowana.
ładna to ona była jak wydała 1 piosenkę "poker face"
ale wbrew pozorom lubię jej piosenki, wpadają szybko w ucho
Znam, lubię. W tych swoich przebraniach wygląda ładnie, natomiast bez make up'u nie zwrócił bym na nią uwagi na ulicy.
dziwne, że jeszcze nie ma Kolarza i strzepki
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Tak, trudno jej nie znać. ;) Nie, muzyki nie lubię.
Teledyski niby pomysłowe, ale dla mnie kiczowate.
Z wyglądu uważam, że jest przeokropna, moja babcia kiedyś czytała gazetę i wyskakuje do mnie z tekstem, czy wiem, co to za maszkaron.

bez kitu to chyba najbrzydsza gwiazdka show biznesu na dzień dzisiejszy.
gdy ma makijaż wygląda nawet fajnie, jeśli nie jest on zbyt kolorowy. Muzyka? kiedyś sluchałam teraz czasami, ale można powiedziec że mi się piosenki podobają
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...