Babsy
Babsy
  12 ноября 2011 (pierwszy post)

Lady Gaga, właśc. Stefani Joanne Angelina Germanotta (ur. 28 marca 1986 w Nowym Jorku) – amerykańska piosenkarka, autorka tekstów piosenek i kompozytorka wykonująca muzykę pop. Lady GaGa zyskała sławę za sprawą wydania debiutanckiego albumu The Fame (2008), który po ogromnym sukcesie komercyjnym, zapoczątkował międzynarodową popularność z singlami "Just Dance" i "Poker Face ". Artystka znana jest z energicznych i charyzmatycznych występów na żywo. Potrafi utrzymywać niezwykły kontakt z publicznością. Nieodłącznym elementem scenicznego show Lady GaGi są różnego rodzaju kreacje, projektowane przez m.in Giorgia Armaniego, Aleksandra Macqueena i wielu innych znanych projektantów. Gaga jest rozpoznawalna dzięki swojemu unikalnemu stylowi outré, co w szczególności widać w jej kostiumach i klipach muzycznych.

znacie?
lubicie ja/ jej muzyke?
uwazacie, ze jest ladna/atrakcyjna?

pozdrawiam, Babsy:*
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No tak, ale potem ludzie powielają

Ludzie, ktorzy powielaja informacje wyciagniete z tabloidow sa debilami. Co za tym idzie:

Konto usunięte
Konto usunięte: i za taką twórczą ją sami uznają :)

ich zdanie, co uwazaja za wartosciowe a co nie mam w dupie ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

CzerwonaOna
CzerwonaOna
  23 ноября 2011
Babsy
Babsy: znacie?

Pewnie :P

Babsy
Babsy: lubicie ja/ jej muzyke?

Za nią nie przepadam, ale kilka jej kawałków lubię.

Babsy
Babsy: uwazacie, ze jest ladna/atrakcyjna?

Do mnie jej wygląd nie przemawia. Nie podoba mi się jej twarz.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.