Lady Gaga, właśc. Stefani Joanne Angelina Germanotta (ur. 28 marca 1986 w Nowym Jorku) – amerykańska piosenkarka, autorka tekstów piosenek i kompozytorka wykonująca muzykę pop. Lady GaGa zyskała sławę za sprawą wydania debiutanckiego albumu The Fame (2008), który po ogromnym sukcesie komercyjnym, zapoczątkował międzynarodową popularność z singlami "Just Dance" i "Poker Face ". Artystka znana jest z energicznych i charyzmatycznych występów na żywo. Potrafi utrzymywać niezwykły kontakt z publicznością. Nieodłącznym elementem scenicznego show Lady GaGi są różnego rodzaju kreacje, projektowane przez m.in Giorgia Armaniego, Aleksandra Macqueena i wielu innych znanych projektantów. Gaga jest rozpoznawalna dzięki swojemu unikalnemu stylowi outré, co w szczególności widać w jej kostiumach i klipach muzycznych.
znacie?
lubicie ja/ jej muzyke?
uwazacie, ze jest ladna/atrakcyjna?
lista tematów
Lady Gaga strona 4 z 6
pozdrawiam, Babsy:*
no ale jak weźmiemy sobie takie zdjęcie
które nie było przerabiane to widać chyba, że to makijaż .. 'zrobił takie inne widzenie'
Konto usunięte: No właśnie, na niektórych zdjęciach (tych robionych "od przodu") wygląda na bardzo wąski, ale przecież na to są sztuczki... Trochę ciemniejszego pudru po bokach i nos szczuplejszy :d
no ale weź przestań myślisz, że cały czas ją faszerują 'różnokolorowymi podkładami' ?
wątpie - po prostu czasami przy niektórych wyrazach twarzy robi się taki 'świński' nos. XDDDD
a druga sprawa - lifting miała w 100 % robiony a jak nie lifting to złotymi nićmi robione.
Konto usunięte: No właśnie, na niektórych zdjęciach (tych robionych "od przodu") wygląda na bardzo wąski, ale przecież na to są sztuczki... Trochę ciemniejszego pudru po bokach i nos szczuplejszy :d
+ photoshop :)
zreszta wystarczy nawet popatrzyc, na jej wystepy na zywo nagrywane normalnymi kamerami i porownac do teledyskow - na tych pierwszych ma normalne nogi, na drugich jest przechuda. kwestia tego jak ja wydluza i wygladza. i to samo z nosem + oczywiscie odpowiedni makijaz tez duzo daje :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Hmm oczywiście, znam i nawet lubię a raczej lubiłam. Od pewnego czasu za dużo tych piosenek gagi - wszystkie dziwne na swój sposób no i za często je puszczają.

Co do jej wyglądu, kiedyś ładnie wyglądała, w just dance teraz jest dla mnie za bardzo dziwna.