Lady Gaga, właśc. Stefani Joanne Angelina Germanotta (ur. 28 marca 1986 w Nowym Jorku) – amerykańska piosenkarka, autorka tekstów piosenek i kompozytorka wykonująca muzykę pop. Lady GaGa zyskała sławę za sprawą wydania debiutanckiego albumu The Fame (2008), który po ogromnym sukcesie komercyjnym, zapoczątkował międzynarodową popularność z singlami "Just Dance" i "Poker Face ". Artystka znana jest z energicznych i charyzmatycznych występów na żywo. Potrafi utrzymywać niezwykły kontakt z publicznością. Nieodłącznym elementem scenicznego show Lady GaGi są różnego rodzaju kreacje, projektowane przez m.in Giorgia Armaniego, Aleksandra Macqueena i wielu innych znanych projektantów. Gaga jest rozpoznawalna dzięki swojemu unikalnemu stylowi outré, co w szczególności widać w jej kostiumach i klipach muzycznych.
znacie?
lubicie ja/ jej muzyke?
uwazacie, ze jest ladna/atrakcyjna?
Lady Gaga strona 5 z 6
znam oczywiscie, chyba wszyscy ja znaja:)
bardzo nie lubie jej muzyki, znam jej tworczosc z radia i kompletnie nie moj klimat
ma bardzo oryginalna urode, ktora doskonale podkresla makijazem. Jest bardzo kontrowersyja, ale uwazam, ze jej uroda nie jest czytem kobiecosci
to GaGa? fajna dupeczka :-O
co do nosa, nie sadze. Spojrz na ilosc tapety, cieniami wszystko mozna wymodelowac - przypominam o Azjatce ktora na yt robi SKUTECZNIE z siebie Angeline Jolie i pokazuje jak modelowac nos makijazem ;)
Na tym zdjeciu z "mlodosci" ma po prostu zwykly makijaz upiekszajacy, teraz idzie na modelujacy.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
widzialam jej wystepy z koncertow, faktycznie, jak na jej wiek ma strasznie rozlazle cialo - przede wszystkim poslady i nogi. Takie cos to mozna zrozumiec u matki 4 dzieci.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Czy to Ferero Rocher?
Nie... to Lady Gaga
ja tez:)
tez mi sie najbardziej ta fryzura podobala:) no i pierwsza byla "just dance":)
no miss universum by nie zostala;P
lepsze to, nizby stala dretwo jak slup soli, spiewajac "za kare"
zalezy tez, ktorych:)
ale jest zapamietywalna przez to:)
czemu?
ja za alternatywe jej nie mam, jest dla mni
popowa piosenakarka, sama chyba kiedys gdzies gadala, ze chce byc krolowa popu, zadnych tam alternatyw.
jakies hany montany i spolka lepszym wzorem:)?
tego to juz nie wiem, wiec sie nie odniose:)

ee tam;P
to tez mi sie podoba, ale niektore zerzniete pomysly na stroje to dla mnie naciagniecie, podciagniecie niektorych kreacji. zreszta, kazdy pomysl na stroj moze byc wykorzystany tylko raz? i w modzie, i w sztuce wszystko juz bylo, teraz sie tylko odtwarza:)

No tak, odtwarzanie jest non stop, tylko wtedy nie powinno się nazywać takich ludzi okrywcami, czy kreować ich na kogoś niezwykle kreatywnego, samodzielnego i oryginalnego. Wielokrotnie pisane jest, że ona sama wszystko wymyśla i jaka to jest twórcza, oh ah, a to wszystko grubymi nićmi szyte jest

Pisane chyba jest na portalach i w gazetach typowo plotkarskich, ktore z racji rzeczy nalezy traktowac z ogromnym dystansem i przymruzeniem oka. Bo jedno to czerpac insiracje z innych gwiazd, a drugie plagiatowac. A jak to tabloidy nazywaja... to juz inna sprawa. Oni zawsze uzywaja wielkich slow by wzbudzic kontrowersje i siac zamet :D
No tak, ale potem ludzie powielają i za taką twórczą ją sami uznają :)