Witam.
Ostatnio męczę się z przesuszoną skórą, szczególnie ust i rąk. Możliwe, że dlatego, że nie noszę rękawiczek i mam krótki rękawek pod płaszczem (jest mi bardzo ciepło w dalszym ciągu, nie marznę z głupoty). Jednak nie o tym.
Mimo używaniu oliwek, balsamów, kremów, nic się nie zmienia. Aż ostatnio złapałam się na tym jak mało piję. Do tego nie jadam zup, więc potrafię być na szklance herbaty i tyle, więc może w tym problem. Postanowiłam więc zrobić sobie próbne kilka tygodni z dużą ilością wody z miodem, ciekawa jestem jaki to będzie miało wpływ poza filtrowaniem nerek. ;-)
Jak u Was jest z dostarczaniem płynów? Pijecie min 2 litry, czy niekoniecznie? Czy przekłada się to na Wasze zdrowie/wygląd? Pijecie wodę mineralną, soki, herbatę?
Dodatkowo herbata czy kawa to chyba marny wybór, bo one z tego co wyczytałam to nawet odwadniają. A co z zieloną herbatą?
Pozdrawiam.
Hydro. strona 6 z 11
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
W sumie mieszkałam na slamsach

Przerażające
A ja przez pierwszy rok swojego pobytu w UK mieszkalam na czarnej dzielni i kupowalam na czarnym rynku

A tak powaznie to sie tylko chwale, od pazdziernika mieszkam w jednej z lepszych dzielni Londynu, wiec sobie kozacze. Wczesniej mieszkalam w przecietnej, a na samym poczatu jak chyba wszyscy emigranci... tam gdzie najtaniej oczywko :D
Asda chyba jest najtansza

Nigdy stamtad i z Tesco nie kupuje miesa. Na przyklad takie mieso mielone w Tesco ma 40% miesa a reszte uj wie co, a Waitrose 90%... wiec wiesz. Z reszta widac ile to mieso musi u nich czy gdziekolwiek lezec... na drugi dzien zielone

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Pije, duzo napojow w sumie.
w ciagu dnia wypijam ok 5 kaw, wieczorem wypijam do litra wody + litr soku pomaranczowego, o takiego:
z kawalkami pomaranczy.
nie mam problemow z sucha skora, wiec chyba dobrze sie przeklada

@massacre:
nie pamietam czy to Ty czasem nie pisalas o tym czekoladowym masle z bodyshopu, co ma byc dostepne pod koniec miesiaca dopiero - jesli to bylas Ty to daje znac ze dzis i jutro jest do zamowienia na stronie bodyshopu za 9 funa, ale to trwa tylko 48godzin chyba

Ja serio na czarnej mieszkałam

Szpan dzielnicą.
Masakra

to bylam ja, juz sie loguje na bodyshop.com
dzieki za info

ale w sumie nie chce masla, mam w uj zapasow i nie zuzywam... wolalabym wszystko inne z chocomanii
ale ja tez serio serio na czarnej mieszkalam. fajnie bylo :D
zajebiste imprezy

ja tez ide spac

tylko maslo, poczekam do 30 stycznia na cala serie jak wejdzie.
wlasnie tak mi sie wydawalo ze Ty, nie bylam pewna bo wtedy tylko na chwile weszlam na forum :)

moze nastepne produkty tez beda wkrotce dostepne

ja mam 4 masla, w tym jedno takie duze, ale czekolada mnie skusila :P
+ nie moge miec zelu pod prysznic/do kapieli o zapachu czekolady, bo mnie mdli ze slodkosci.
spoko :)
za 2 tygodnie bedzie wszedzie dostepne :P