BreakMyFall18
BreakMyFall18
  13 марта 2011 (pierwszy post)

Cześć dziewczyny (i chłopaki, nieliczni, ale przecież są!).

Dzisiaj krótko. Jak w temacie.
1. Jaki był Wasz najdroższy kosmetyk w życiu? (perfum, krem, balsam itp.)
2.Czy był wart swojej ceny? Miał takie działanie, jakiego oczekiwaliście?

3.Jaka była Wasza najdroższa kupiona rzecz? (ciuchy - spodnie, bluzki, sukienki, buty, bielizna itp)
4. Czy była warta swojej ceny i dobra jakościowo?

I jeszcze:
5. Droga, ale tandetna kupiona rzecz - czyli pieniądze wyrzucone w błoto.

folkemon
folkemon
  13 марта 2011

O, temat dla naszych forumowych gadżeciar :pavarotti:
Pozdro Flo i Marianka :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jaki był Wasz najdroższy kosmetyk w życiu? (perfum, krem, balsam itp.)

Dezodorant z mościrzębu.

Konto usunięte
Konto usunięte: 2.Czy był wart swojej ceny? Miał takie działanie, jakiego oczekiwaliście?

Tak, działa świetnie.

Konto usunięte
Konto usunięte: 3.Jaka była Wasza najdroższa kupiona rzecz? (ciuchy - spodnie, bluzki, sukienki, buty, bielizna itp) 4. Czy była warta swojej ceny i dobra jakościowo?

Majtki ze skóry makaka.
Tak.

Konto usunięte
Konto usunięte: 5. Droga, ale tandetna kupiona rzecz - czyli pieniądze wyrzucone w błoto.

Skarpetki z wełny sowy birmańskiej

:zabawa:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  13 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

:and:

znaaaaki.
folkemon
folkemon
  13 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: znaaaaki.

:bezradny:

Obiecuję, że już tutaj nie będę pisał.

[color=white]dzisiaj
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  13 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Obiecuję, że już tutaj nie będę pisał.

o nic takiego nie prosiłam :P
Owieczka
Owieczka
  13 марта 2011

Nie chciałabym tu się wdawać w dyskusje na temat marek czy kwoty, ponad którą towar uznaje się za luksusowy, natomiast mogę powiedzieć, że niezależnie od ceny i jakości tego, co kupię, zawsze znajdę jakiś mankament i potem żałuję, myślę sobie: mogłam jednak nie kupować, wybrać tamto drugie itp..

Konto usunięte
Konto usunięte: 5. Droga, ale tandetna kupiona rzecz - czyli pieniądze wyrzucone w błoto.

byłam bardzo rozczarowana tuszem do rzęs lancome i podkładem chanel
Babsy
Babsy
  13 марта 2011

nie spie na pieniadzach- najdrozszym kosmetykiem w moim zyciu byly perfumy moschino za jakies 150 zl. calkiem, calkiem- nie zaluje:)
najdrozsza rzecz z ciuchow... gorset za 130 zl, hm... wiecej grzechow nie pamietam:)
wyrzucilam w bloto pieniadze na jakies buty pewnie, duzo mam takich, ktore po pochodzeniu caly dzien staja sie niewygodne;)

mmaryjka
mmaryjka
  13 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Marianka

to ja?

Konto usunięte
Konto usunięte: 5. Droga, ale tandetna kupiona rzecz

z kosmetyków krem sisley który zjadł mi portfel, a zadziałał na moją skórę jak kadzidło na trupa. a ogólnie to kupiłam mikser który ładnie wyglądał, kosztował od cholery i się zepsuł po dwóch tygodniach.
pijana
pijana
  13 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jaki był Wasz najdroższy kosmetyk w życiu? (perfum, krem, balsam itp.) 2.Czy był wart swojej ceny? Miał takie działanie, jakiego oczekiwaliście? 3.Jaka była Wasza najdroższa kupiona rzecz? (ciuchy - spodnie, bluzki, sukienki, buty, bielizna itp) 4. Czy była warta swojej ceny i dobra jakościowo?

1. Hmm, chyba perfumy, moje ulubione (Amor Amor Cacharel)
2. Jasne, że warte :D
3. Sukienka Simple
4. Cudna :zakochany:
Konto usunięte

Chyba nic takiego nie mam, ale kupuję tyle, że mogę nie pamiętać.
NeverGoodEnough
NeverGoodEnough
  13 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jaki był Wasz najdroższy kosmetyk w życiu? (perfum, krem, balsam itp.) 2.Czy był wart swojej ceny? Miał takie działanie, jakiego oczekiwaliście?

Jeśli chodzi o kosmetyki to najdroższym zakupem z tego co pamiętam były moje ukochane perfumy Alexandra McQueen'a są absolutnie warte każdej ceny:zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: 3.Jaka była Wasza najdroższa kupiona rzecz? (ciuchy - spodnie, bluzki, sukienki, buty, bielizna itp) 4. Czy była warta swojej ceny i dobra jakościowo?

Ostatnio kupiłam buty Melissa Vivienne Westwood cena ok. 650 zł ale są przecudne i jestem z nich zadowolona

Konto usunięte

Hmm tego to nie pamiętam bo jak chce kupić coś drogiego muszę to przemyślec i przeanalizować opinie innych jeśli chodzi o kosmetyk.
folkemon
folkemon
  14 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to ja?

Pytasz a wiesz.
Szczurka
Szczurka
  14 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jaki był Wasz najdroższy kosmetyk w życiu? (perfum, krem, balsam itp.) 2.Czy był wart swojej ceny? Miał takie działanie, jakiego oczekiwaliście? 3.Jaka była Wasza najdroższa kupiona rzecz? (ciuchy - spodnie, bluzki, sukienki, buty, bielizna itp) 4. Czy była warta swojej ceny i dobra jakościowo? I jeszcze: 5. Droga, ale tandetna kupiona rzecz - czyli pieniądze wyrzucone w błoto.

1., 2. kosmetyki od lat kupuję te same - szampon, pastę do zębów, mydło, antyperspirant i krem do rąk. Perfum nie używam, bo nie lubię, kolorowe kupuję normalne - Inglot, Rimmel, czasem Manhattan, czy Max Factor.
Więc szału cenowego nie ma. Z resztą na takie głupoty szkoda mi pieniędzy - mam swoje wypróbowane kosmetyki i innych do szczęścia nie potrzebuję.

3. chyba glany za ponad 400 zł.
4. szlag je trafił po 2 latach :zonk:, zwykłe, za 150 bodajże, noszę już trzeci rok i są cały czas ok (pomijając odrapane czuby)

5. nie kupuję tandety, mam kilka sprawdzonych sklepów (poza ukochanymi lumpexami), więc takich wpadek nie zaliczam.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  14 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jaki był Wasz najdroższy kosmetyk w życiu? (perfum, krem, balsam itp.)

perfumy givenchy very irresistible - cos koło 345zł

Konto usunięte
Konto usunięte: 2.Czy był wart swojej ceny? Miał takie działanie, jakiego oczekiwaliście?

zdecydowanie wart swojej ceny

Konto usunięte
Konto usunięte: 3.Jaka była Wasza najdroższa kupiona rzecz? (ciuchy - spodnie, bluzki, sukienki, buty, bielizna itp)

pojedynczy ciuch to chyba buty puma motorsport, koło 600zł

Konto usunięte
Konto usunięte: 4. Czy była warta swojej ceny i dobra jakościowo?

puma jest mierna jakosciowo, wiecej tam butów nie kupie

Konto usunięte

dzinsy marki Wrangler, mam chyba pecha do tej marki bo wszystkim sie rozpieudalały szwy po krótkim czasie
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  14 марта 2011

3.Jaka była Wasza najdroższa kupiona rzecz? (ciuchy - spodnie, bluzki, sukienki, buty, bielizna itp)
4. Czy była warta swojej ceny i dobra jakościowo?

spodnie diesel - 200€. dostalem od mojego owczesnego chlopaka. trzymaja sie juz 3 lata.
jakbym mial kase to bym tylko takie kupowal :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

StworzonaByCieszyc
StworzonaByCieszyc
  14 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jaki był Wasz najdroższy kosmetyk w życiu?

perfumy . coś ponad 350 zł .

Konto usunięte
Konto usunięte: 3.Jaka była Wasza najdroższa kupiona rzecz?

to pewnie były jakieś buty..
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.