ekhm, ekhm..
Luksus – ogólna definicja obejmująca obiekty materialne, usługi, artykuły spożywcze itp. dostępne dla wąskich grup społecznych, o przychodzie wyższym niż ogół społeczeństwa.
Mianem luksusu można określić choćby kolację w drogiej restauracji ze znakomitym widokiem, przy dobrym winie, będącą niekoniecznie niezbędną do przeżycia, lecz wprowadzającą do egzystencji ogólne zadowolenie z możliwości podniesienia jej jakości przez wprowadzenie doń swoistej elegancji.
z czym wam kojarzy sie luksus?
temat zalozony z zamiarem kontynuowania tematu, ktory zostal zamkniety jakies 30 sekund temu :)
lista tematów
Luksus :P strona 10 z 41
Haha! Nie, nikt cię tu nie zna, ale każdy zna połowę twojego życia.

A to tego jeszcze nie wiedziałaś

Konto usunięte: nie, napisała to z pogardą 'jesteś tylko fryzjerką a uważasz się za pępek świata', a to różnica.
tak, szczycę się tym, że jestem fryzjerem i co w tym złego?
Uwierz, że czytając Cię z boku można odnieść takie wrażenie, że za owy pępek świata się uważasz ;) Ale miałaś już iść, więc nie chcę zabierać Twojego jakże cennego czasu.
Ale Agnieszka ma rację Maćku.
Konto usunięte: Uwierz, że czytając Cię z boku można odnieść takie wrażenie, że za owy pępek świata się uważasz ;) Ale miałaś już iść, więc nie chcę zabierać Twojego jakże cennego czasu.
a co ma pępek świata do mojego zawodu w takim razie?
mogła napisać 'uważasz się za pępek świata ...'
a napisała 'jesteś tylko fryzjerem a uważasz sie za pępek świata'
więc chyba dała jasny przekaz, co to jest za zawód fryzjer? gdybym była lekarzem, to coś innego ;-) ale fryzjer? pff, na fryzjera to można pluć i nie ma prawa niczego od życia oczekiwać!
Konto usunięte: :D
Oj no, bo ja Cię do złego nie namawiałem... tylko robiłem takie fajne żarty , czyż nie? :(
wiem, wiem, po prostu czasem sobie twoje posty tak bardzo do serca biore, ze nawet maly zart boli

Konto usunięte: nie nie - tam pokazują właśnie drogie luksusowe rzeczy ..
Od nowinek kosmetycznych po apartamenty jakie można kupić :D
bede musiala kiedys obejrzec