ekhm, ekhm..
Luksus – ogólna definicja obejmująca obiekty materialne, usługi, artykuły spożywcze itp. dostępne dla wąskich grup społecznych, o przychodzie wyższym niż ogół społeczeństwa.
Mianem luksusu można określić choćby kolację w drogiej restauracji ze znakomitym widokiem, przy dobrym winie, będącą niekoniecznie niezbędną do przeżycia, lecz wprowadzającą do egzystencji ogólne zadowolenie z możliwości podniesienia jej jakości przez wprowadzenie doń swoistej elegancji.
z czym wam kojarzy sie luksus?
temat zalozony z zamiarem kontynuowania tematu, ktory zostal zamkniety jakies 30 sekund temu :)
lista tematów
Luksus :P strona 14 z 41
ja mam charakter prowodyra, w sensie, że prowokuję (?) kłótnie, pisząc w wątku o paskach wiedziałam, że tak będzie ale nigdy nie umiem sie powstrzymac
w sumie to ja lubię się kłócić!
Konto usunięte: No senior :P Ale sprawdzałem w googlach jak się pisze okinawian i potem mi coś się popsuło :(
zly wujek google cos Ci na zlosc popsul :/
jak ona mogla!
to pewnie z zazdrosci, sama takie chciala, ale byly dla niej zbyt luskusowe, to zeby wstydu nie pokazac - wysmiala

No bo ostatnio wiało nudą z deczka :/
jesteś szalona

Konto usunięte: Ja miałam dzisiaj w szkole dobre zajęcie jak wkręciłam się w poprzedni temat z wczoraj.
Wesoło się zrobiło

Grubo ponad 5000 już z tego co wczoraj zasłyszałam

Zgadaj się z Marianką na wypad na gwałty. Poprawisz sobie humor.
Tak, w '98 i moje pierwsze konto... MaciejCiachoXD
Z tym pierwszym to bym dyskutował tak trochę już.