ekhm, ekhm..
Luksus – ogólna definicja obejmująca obiekty materialne, usługi, artykuły spożywcze itp. dostępne dla wąskich grup społecznych, o przychodzie wyższym niż ogół społeczeństwa.
Mianem luksusu można określić choćby kolację w drogiej restauracji ze znakomitym widokiem, przy dobrym winie, będącą niekoniecznie niezbędną do przeżycia, lecz wprowadzającą do egzystencji ogólne zadowolenie z możliwości podniesienia jej jakości przez wprowadzenie doń swoistej elegancji.
z czym wam kojarzy sie luksus?
temat zalozony z zamiarem kontynuowania tematu, ktory zostal zamkniety jakies 30 sekund temu :)
lista tematów
Luksus :P strona 17 z 41
kontrowersyjna

no jestem, zawsze po prostu MUSZĘ, jeszcze do mojego gadam jak pisałam o tych markowych rzeczach, że będzie znowu dyskusja i 50% mnie objedzie, ale wole to niz sie podlizywac i udawac kogos kim nie jestem, to jest nudne, a tak to przynajmniej idzie sie posmiac z siebie nazwzajem :-)
a jeszcze troche sobie popiszę ;-)
Konto usunięte: no jestem, zawsze po prostu MUSZĘ, jeszcze do mojego gadam jak pisałam o tych markowych rzeczach, że będzie znowu dyskusja i 50% mnie objedzie, ale wole to niz sie podlizywac i udawac kogos kim nie jestem, to jest nudne, a tak to przynajmniej idzie sie posmiac z siebie nazwzajem :-)
no patrz, a "objechało" Cię 100% przynajmniej jest z kogo się pośmiać.