ekhm, ekhm..
Luksus – ogólna definicja obejmująca obiekty materialne, usługi, artykuły spożywcze itp. dostępne dla wąskich grup społecznych, o przychodzie wyższym niż ogół społeczeństwa.
Mianem luksusu można określić choćby kolację w drogiej restauracji ze znakomitym widokiem, przy dobrym winie, będącą niekoniecznie niezbędną do przeżycia, lecz wprowadzającą do egzystencji ogólne zadowolenie z możliwości podniesienia jej jakości przez wprowadzenie doń swoistej elegancji.
z czym wam kojarzy sie luksus?
temat zalozony z zamiarem kontynuowania tematu, ktory zostal zamkniety jakies 30 sekund temu :)
lista tematów
Luksus :P strona 16 z 41
Konto usunięte: prowodyr prowokuje zajścia podobno, więc bardziej mi to przypasowało :D ale prowokator tez pasuje, owszem jestem i nigdy nie umiem się wstrzymać, no widzisz i znowu nie pojde :D
prowodyr - 1. osoba przewodząca, stojąca na czele jakiejś grupy, inicjator, organizator jakichś zajść, wystąpień; 2. pogardliwie: przywódca bandy, sitwy; 3. dawniej: wodzirej
W sumie może być, ale ani tu nie przewodzisz, ani na czele nie stoisz, tu jest forum, wszyscy równi (no dobra, moderatorzy są równiejsi

Konto usunięte: Ja przy sprzątaniu wczoraj usłyszałam odcinek 5867... potem patrzę a jedna baba do drugiej z dwururki celuje... prawie tak jak tutaj!
mnie to przerażają te ich związki rodzinne. najbardziej lubię to laskę co ma dzieci z teściem;d
no to ukryję i będzie idealnie;d