ekhm, ekhm..
Luksus – ogólna definicja obejmująca obiekty materialne, usługi, artykuły spożywcze itp. dostępne dla wąskich grup społecznych, o przychodzie wyższym niż ogół społeczeństwa.
Mianem luksusu można określić choćby kolację w drogiej restauracji ze znakomitym widokiem, przy dobrym winie, będącą niekoniecznie niezbędną do przeżycia, lecz wprowadzającą do egzystencji ogólne zadowolenie z możliwości podniesienia jej jakości przez wprowadzenie doń swoistej elegancji.
z czym wam kojarzy sie luksus?
temat zalozony z zamiarem kontynuowania tematu, ktory zostal zamkniety jakies 30 sekund temu :)
lista tematów
Luksus :P strona 21 z 41
w light blue jestem zakochana od kiedy w wieku 15stu lat wachnelam ich podrobke, pozniej moim celem zyciowym bylo znalezienie ich i sobie kupienie, mialam do tej pory 3 duze buteleczki, kazda starcza mi na jakos 2 lata i akurat teraz wypsikalam wczoraj ostatnia, wiec musze sie zaopatrzyc :D
ale to moj faworyt, chyba dlatego ze mi sie z calym zyciem praktycznie kojarzy

ja pamietam jak sie nie moglam doczekac osiemnastki a tu co? teraz chce wrocic... :D
ojjj to bylo dobre, mmaryjka była rudym emo, ja byłem oblesnym pedałem, ona pierwszą bogatą miss..
Konto usunięte: No ja też pamiętam, że się działo. W sumie z dnia na dzień coraz gorzej a teraz masakra. Hyde ostatnio też słabiej...
ludzie dorastaja, maja wiecej pracy/nauki/rodziny, wybieraja swoje priorytety. a nowi nie przychodza.
no pewnie, bo powstanie cos lepszego ;)
no dobra, bede sie cieszyc :P
tak mówią
Konto usunięte: muszę to zrobić, nie poradzę sobie z myślą, że ktoś mógł napisać, że moja suknia jest brzydka.. katastrofa, jak to przeżyć?
no tak przezywalas, wiec nie dziwie sie, ze nie mozesz sobie z tym poradzic ;) a ze na slubie bedziesz wygladac jak kupa nietoperza to inna sprawa.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Ja się tak w męskich zakochałam Acqua di gio. W gazecie powąchałam i masakra.
Konto usunięte: ja pamietam jak sie nie moglam doczekac osiemnastki a tu co? teraz chce wrocic... :D
Oj ja też... kurcze a wydaje się jak by to dopiero co było.
Prinz: ojjj to bylo dobre, mmaryjka była rudym emo, ja byłem oblesnym pedałem, ona pierwszą bogatą miss..
Ale to ściemniara chyba była niezła

Prinz: ludzie dorastaja, maja wiecej pracy/nauki/rodziny, wybieraja swoje priorytety. a nowi nie przychodza.
Niż demograficzny czy jak?
Pożyjemy - zobaczymy
:P
BTW... fajnie tańczy co nie ?
http://youcandance.plejada.pl/47,20853,1,ycd_6_exclusive_on_mogl_dostac_sie_do_programu,1,wideo.html
no sciemę, miala dobra, przydalaby mi sie taka :P
grecka klamka od cerkwi :P
nowi chyba zapomnieli o fotce, kiedys kazdy tu prawie mial konto.
a co do niżu to pewnie nastapi po podwyzce vatu na ubranka dzieciece ;)
do 70tki, nie dluzej

Konto usunięte: http://youcandance.plejada.pl/47,20853,1,ycd_6_exclusive_on_mogl_dostac_sie_do_programu,1,wideo.html
swietny
Ona chyba sama w to wierzyła ;)

albo sklecenie kilku sensownych zdań to dla nich zbyt duży problem ;):)
A daj spokój. Teraz wszystko w uj drogie. Za 100 zł teraz za wiele się nie nakupuje...
Tego nie wiesz

Nom moim zdaniem genialny ( poszedł byś

no sa tez i tacy.
to tez, ale fejs niby bije rekordy...
Konto usunięte: A daj spokój. Teraz wszystko w uj drogie. Za 100 zł teraz za wiele się nie nakupuje...
100 zl to juz mało jest, sorry, ale cukier drozszy niz na zachodzie to przegiecie.
czyli ze poltora roku z hakiem przed nami? cieszmy sie!
Konto usunięte: Tego nie wiesz Z resztą z tego co czytam to jak ludzkość przetrwa do 2012 to będzie dobrze
poszedlbym
ja odzywke na leb nakladalem :P
nie mam zaproszenia/randki czy czego tam obecnie.
Powiało żenadą, ale co by nie pisać,to i tak większość tutaj zgromadzonych ma rację. Próbowałem we wcześniejszym poście,kilka stron wcześniej nakreślić problem, raczej nikt się wtedy ze mną nie zgodził, a teraz w końcu to co pisałem zostało dostrzeżone, jeszcze w bardziej dobitny sposób.