ekhm, ekhm..
Luksus – ogólna definicja obejmująca obiekty materialne, usługi, artykuły spożywcze itp. dostępne dla wąskich grup społecznych, o przychodzie wyższym niż ogół społeczeństwa.
Mianem luksusu można określić choćby kolację w drogiej restauracji ze znakomitym widokiem, przy dobrym winie, będącą niekoniecznie niezbędną do przeżycia, lecz wprowadzającą do egzystencji ogólne zadowolenie z możliwości podniesienia jej jakości przez wprowadzenie doń swoistej elegancji.
z czym wam kojarzy sie luksus?
temat zalozony z zamiarem kontynuowania tematu, ktory zostal zamkniety jakies 30 sekund temu :)
lista tematów
Luksus :P strona 18 z 41
nie, jest pare osób które mi nic nie napisały złego :P
Konto usunięte: Nie,
waham się czy nie kupić,
ale nie wiem czy nie za bardzo kojarzy mi się z 'babciną portmonetką'
ten kwiatek taki trochę jakby staromodny, moim zdaniem
Cześć i czołem, co dziś ciekawego na tapecie?
ja się taplam w połowie luksusu, czy też pół-luksusie jak kto woli, bo jedno dziecko już mi śpi :D
Konto usunięte: Bo ja słyszałam, że scenarzyści już sami się pogubili kto jest kim i łączą ich jak popadnie
i tak już parę osób tam umarło ze starości chyba? nie no, oni powinni dostać jakąś nagrodę za wytrwałość. przecież gdyby nie zarabiali na tym to by zakończyli kręcenie czyli wychodzi na to, że nie mają najgorszej oglądalności
te uszy niekoniecznie pasują i to coś błyszczącego. fajny pomysł z kwiatem.
Tricia: świetna, ale tak jak napisała Fieska.. tylko do małej czarnej i moim zdaniem zadnych innych dodatków juz nie potrzeba.
Z tym że dość duża jest
bo długa na 35 cm.
No właśnie pomysł z kwiatkiem bardzo fajny,
ale coś mi się nie widzi połączenie takiej torebki z zapięciem tego typu
i mam wrażenie, że lepiej wyglądałaby na zwykły suwak.
bo tu np wygląda dziwnie i 'dużo'

Zresztą nie wiem, może tak mi nie pasuje, bo nigdy nie miałam w sumie innych torebek niż na suwaki.
Chyba sobie daruje.