ekhm, ekhm..
Luksus – ogólna definicja obejmująca obiekty materialne, usługi, artykuły spożywcze itp. dostępne dla wąskich grup społecznych, o przychodzie wyższym niż ogół społeczeństwa.
Mianem luksusu można określić choćby kolację w drogiej restauracji ze znakomitym widokiem, przy dobrym winie, będącą niekoniecznie niezbędną do przeżycia, lecz wprowadzającą do egzystencji ogólne zadowolenie z możliwości podniesienia jej jakości przez wprowadzenie doń swoistej elegancji.
z czym wam kojarzy sie luksus?
temat zalozony z zamiarem kontynuowania tematu, ktory zostal zamkniety jakies 30 sekund temu :)
lista tematów
Luksus :P strona 12 z 41
Martuś dla znajomych ;-)
Konto usunięte: Fieska ma rację, że piszesz o swoim życiu bardzo dużo. Też to zauważyłem. Wiemy o Tobie naprawdę sporo.
wszyscy tu piszą raczej dużo, o dzieciach, pracy itp

Konto usunięte: Nie przejmuj się, większość tutaj zaliczyła podobne gorsze dni i wychodziła na głupków. Ja na pewno.
Ty robisz to bardzo często

Nie, poprzedni mój post jest dobrym postem.
I sumienie jednak czasem boli. Wiesz, te ciągłe morderstwa.. podrzucanie trucizn.. a po pracy gwałty na odstresowanie... to wyniszcza jednak..
Oh nie :( Nie chcę mieć Ciebie na sumieniu !
Konto usunięte: Masz ewidentnie takie małe, różowe klapki na oczach i nie docierają do Ciebie głosy inne niż Twój.
oczywiście :-)
nie, ale los zawsze oddaje 'podwójnie' ;-)
tak jak u Nas był jeden taki głupek, zapytany o biedne rodziny powiedział: a co mnie to obchodzi że ktoś jest biedny, ważne że ja mam pieniądze!
za dwa lata jego rodzice zmarli w wypadku i sam klepał biedę bo nie miał z czego żyć.
Konto usunięte: nie, ale los zawsze oddaje 'podwójnie' ;-)
tak jak u Nas był jeden taki głupek, zapytany o biedne rodziny powiedział: a co mnie to obchodzi że ktoś jest biedny, ważne że ja mam pieniądze!
za dwa lata jego rodzice zmarli w wypadku i sam klepał biedę bo nie miał z czego żyć.
Ciężki jest ten los... Nieprawdaż...