Cześć,
pytanie do Pań - czy lubicie zarost u facetów, czy może całkowity brak zarostu??
Druga kwestia, jeżeli już coś się wybierze, jak to utrzymać/osiągnąć?
Oczywiście pomijając drogie golarki. Chciałbym spróbować jakiejś innowacji bez większych kosztów. :))
Pozdrawiam ciepło.
lista tematów
Zarost u faceta strona 10 z 23
Konto usunięte: ogolnie mialam takie oceny z wiekszosci przedmiotow, no poza wf-em, z niego mialam miec 2 ale babka sie zlitowala, bo zalatwilam sobie zwolnienie i ogolnie mialam brak oceny z niego :P
hahahaha! ja mialem 3, pozniej jechalem na lewym zwolnieniu

generalnie boje sie upalow, bo tam juz jest ze 30, za miesiac bedzie wiecej :|
kontrolerzy musieli miec niezly widok :D
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
w ogole uwazam, ze wf jak i religia nie powinny byc wliczane do przedmiotow szkolnych, w koncu nic nie poradze, ze szybciej nie pobiegne czy dalej nie skocze

u mnie ponad 20scia, dzisiaj akurat padalo, ale wczoraj chodzilam w rzymiankach, krotkich spodenkach i bluzce na ramiaczkach

no na pewno

zwlaszcza ze wypil to na raz praktycznie

ja ogolnie mam przypalowa rodzine, nie wiem czy czasem tu ostatnio nie pisalam o sytuacji z babcia

dlatego jak kupuję np. w lushu, to nie kupuję w niemieckim w euro tylko w angielskim w funtach - wychodzi taniej
te amerykańskie samoloty w większości są stare, ale po dobrym liftingu. ja tam im nie ufam. najbardziej mi się podobało jak moja koleżanka wygrała wycieczkę dla dwóch osób i zabrała mnie i leciałyśmy hawajskimi liniami - to było kozackie.
Konto usunięte: w ogole uwazam, ze wf jak i religia nie powinny byc wliczane do przedmiotow szkolnych, w koncu nic nie poradze, ze szybciej nie pobiegne czy dalej nie skocze
wg mnie taki paradoks - wszyscy sa automatycznie wpisani na religię, a pozniej ten kto 'wypisuje' sie z religii traktowany jest troche inaczej, powinny byc zapisy na religie/katecheze. maly szczegol a znaczacy.
ocen z tego nie powinno byc, bo jak mozna ocenic wiare? a poza tym religia powinna wrocic do salek przykoscielnych/kosciolow jak to bylo za komuny.
Konto usunięte: u mnie ponad 20scia, dzisiaj akurat padalo, ale wczoraj chodzilam w rzymiankach, krotkich spodenkach i bluzce na ramiaczkach
nad morzem tak cieplutko? wiatru brak?
dzis w wawie wiecej niz 10 nie czulem..
Konto usunięte: ja ogolnie mam przypalowa rodzine, nie wiem czy czasem tu ostatnio nie pisalam o sytuacji z babcia
ja nie czytalem :D
http://www.fotka.pl/forum/humor/1046076,zaswiadczenie
4. opowiem wam teraz historie z reala:
Moja babcia ma jakies 60 lat, w sumie wiecej, ale to niewazne. Ja z moim rodzenstwem od dobrych pieciu lat mieszkamy w uk - jednak moj brat, jako ze w tym roku konczy dopiero 16scie lat, wedlug polskiego prawa musi uczeszczac do szkoly, wiec co roku moi rodzice sa zmuszeni brac zaswiadczenie ze szkoly w uk i zanosic je do urzedu w polsce, ze faktycznie do szkoly chodzi.
jakos 2 tygodnie temu nadszedl ten czas, ze moja babcia dostala list, ze potrzebuja zaswiadczenia ze moj brat chodzi do szkoly. zadzwonila wiec do mojej mamy i mowi jej o calej sytuacji, na co moja mama ze chwilowo nie ma urlopu i bedzie w polsce w lipcu, wiec wtedy dostarczy zaswiadczenie.
no wiec moja babcia poszla do urzedu w polsce i mowi do goscia:
''dzien dobry nazywam sie jacek xyz, przyszedlem powiedziec ze na razie nie moge dostarczyc zaswiadczenia o tym, ze uczeszczam do szkoly, poniewaz nie bedzie mnie w polsce do lipca''
na to gosciu po drugiej stronie biurka: ''jak imie?''
''jacek xyz''
''a data urodzenia''
''pierwszy maja dziewiecdziesiatego piatego''
na co gosciu popatrzyl sie na moja babcie i mowi:
''ale tysiac dziewiecset?''

sikam.
Moja babcia ma jakies 60 lat, w sumie wiecej, ale to niewazne. Ja z moim rodzenstwem od dobrych pieciu lat mieszkamy w uk - jednak moj brat, jako ze w tym roku konczy dopiero 16scie lat, wedlug polskiego prawa musi uczeszczac do szkoly, wiec co roku moi rodzice sa zmuszeni brac zaswiadczenie ze szkoly w uk i zanosic je do urzedu w polsce, ze faktycznie do szkoly chodzi.
jakos 2 tygodnie temu nadszedl ten czas, ze moja babcia dostala list, ze potrzebuja zaswiadczenia ze moj brat chodzi do szkoly. zadzwonila wiec do mojej mamy i mowi jej o calej sytuacji, na co moja mama ze chwilowo nie ma urlopu i bedzie w polsce w lipcu, wiec wtedy dostarczy zaswiadczenie.
no wiec moja babcia poszla do urzedu w polsce i mowi do goscia:
''dzien dobry nazywam sie jacek xyz, przyszedlem powiedziec ze na razie nie moge dostarczyc zaswiadczenia o tym, ze uczeszczam do szkoly, poniewaz nie bedzie mnie w polsce do lipca''
na to gosciu po drugiej stronie biurka: ''jak imie?''
''jacek xyz''
''a data urodzenia''
''pierwszy maja dziewiecdziesiatego piatego''
na co gosciu popatrzyl sie na moja babcie i mowi:
''ale tysiac dziewiecset?''

sikam.
Prinz: wg mnie taki paradoks - wszyscy sa automatycznie wpisani na religię, a pozniej ten kto 'wypisuje' sie z religii traktowany jest troche inaczej, powinny byc zapisy na religie/katecheze. maly szczegol a znaczacy.
ocen z tego nie powinno byc, bo jak mozna ocenic wiare? a poza tym religia powinna wrocic do salek przykoscielnych/kosciolow jak to bylo za komuny.
no wlasnie w pelni sie z toba zgadzam

wiatr byl, ale wlasnie taki cieplutki

tez w wiekszosci panstwo emigrantow na tym samym kontynencie :D
Konto usunięte: te amerykańskie samoloty w większości są stare, ale po dobrym liftingu. ja tam im nie ufam. najbardziej mi się podobało jak moja koleżanka wygrała wycieczkę dla dwóch osób i zabrała mnie i leciałyśmy hawajskimi liniami - to było kozackie.
turbulencje w polowie drogi nad oceanem czy bardziej pozytywne wrazenia?
Konto usunięte: coś odpadło od silnika i musiał zawrócić, na szczęście trwało to tylko 30-40 minut. ja osobiście się nie boję latać, ale ludzie już zaczynali wpadać w panikę więc i mi się udzielił niepokój.
tez bym sie wystraszyl, co jak co, ale i tak latanie jest najbezpieczniejsze. i najszybsze.
to nieszczesne 10 kg w ryanairze jak wyglada? traktuja to jako bagaż głowny i to wszystko, czy moge sobie jakis plecak podreczny do tego wziac?