Cześć,
pytanie do Pań - czy lubicie zarost u facetów, czy może całkowity brak zarostu??
Druga kwestia, jeżeli już coś się wybierze, jak to utrzymać/osiągnąć?
Oczywiście pomijając drogie golarki. Chciałbym spróbować jakiejś innowacji bez większych kosztów. :))
Pozdrawiam ciepło.
lista tematów
Zarost u faceta strona 11 z 23
moja by zrobila awanture

Konto usunięte: chyba jest tak, że bagaż 10 kg i podręcznego nie ważą, ale musi być nie większy niż jakiś tam konkretny wymiar. na lotnisku często są takie koszyki w które musi się zmieścić podręczny gabarytowo, a może mieć w nim kamienie np.
a to spoko, torba sportowa powinna byc spoko.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Mówcie sobie co chcecie ;-) myślicie, że fryzjer łapie pierwsze lepsze pasmo i ucina gdzie mu się żywnie podoba ;-) Mam bardzo dużo nauki, szczególnie teraz w tech. bo mam maturę i mam też inne przedmioty, nie tylko zawodowe.
A fryzjer to nie tylko grzebień i nożyczki, pędzel i miska. Ale co wy o tym wiecie ;d NIC.
Skoro uważacie, że to takie NIC to może zrobimy mały sprawdzianik wiedzy? Dam takie pytania, ktorych odpowiedzi nie znajdziecie w google :-) pewnie chętnych będzie brak ;d
A fryzjer to nie tylko grzebień i nożyczki, pędzel i miska. Ale co wy o tym wiecie ;d NIC.
Skoro uważacie, że to takie NIC to może zrobimy mały sprawdzianik wiedzy? Dam takie pytania, ktorych odpowiedzi nie znajdziecie w google :-) pewnie chętnych będzie brak ;d
Konto usunięte: Skoro uważacie, że to takie NIC to może zrobimy mały sprawdzianik wiedzy? Dam takie pytania, ktorych odpowiedzi nie znajdziecie w google :-) pewnie chętnych będzie brak ;d
po 1: jak czegos nie ma w google, to znaczy ze nie istnieje
po 2: wiekszosc z nas nie wie jak wydoic krowe, co nie znaczy ze dojenie krowy to fizyka kwantowa.
naprawde daj sobie spokoj z tym udowadnianiem swojej wiedzy na sile, ludzie pewni siebie nie musza takich rzeczy robic.
nie napisałam tego, napisałam to z tego względu aby nie oszukiwać ;-)
Konto usunięte: naprawde daj sobie spokoj z tym udowadnianiem swojej wiedzy na sile, ludzie pewni siebie nie musza takich rzeczy robic.
nie ;-) jestem pewna swojej wiedzy dlatego tak bardzo pragnę się tym podzielić!
ogólnie skoro wszyscy ciągle mówią, że fryzjerstwo to jest pikuś to chciałam zadać parę pytan ;-) i zobaczymy.Konto usunięte: nie ;-) jestem pewna swojej wiedzy dlatego tak bardzo pragnę się tym podzielić! ogólnie skoro wszyscy ciągle mówią, że fryzjerstwo to jest pikuś to chciałam zadać parę pytan ;-) i zobaczymy.
widzisz, z tym ze musisz zrozumiec ze zeby cos wiedziec, trzeba sie o czyms najpierw nauczyc.
rownie dobrze moze tu przyjsc osoba, ktora nie wiem, zajmuje sie zbieraniem gnoju z obory i zaczela by ci zadawac pytania na temat tego, jak wyglada krowi kal - jak nigdy go w zyciu nie widzialas to logiczne, ze nie bedziesz widziala, prawda?
i tak samo z Toba - w to czy fryzjerstwo jest proste czy nie nie mam zamiaru sie nawet zaglebiac - ale przyznaj sama, postawilabys je na rowni np. z byciem chirurgiem czy architektem ?? nie, bo to jeden z podrzednych zawodow. i nie pisze tego, zeby ci pojechac, ale przyznaj sama, ze w zyciu bez fryzjera obejsc sie mozesz, bez lekarza natomiast niebardzo.
Konto usunięte: rownie dobrze moze tu przyjsc osoba, ktora nie wiem, zajmuje sie zbieraniem gnoju z obory i zaczela by ci zadawac pytania na temat tego, jak wyglada krowi kal - jak nigdy go w zyciu nie widzialas to logiczne, ze nie bedziesz widziala, prawda?
dobrze, ale ja nie piszę ciągle: hydraulik nie ma wcale nauki, tamten nie ma wcale nauki, a niektórzy tutaj piszą, skoro to jest dla nich nic to powinni znać temat i odpowiedzi na pytania ;-)
Konto usunięte: le przyznaj sama, postawilabys je na rowni np. z byciem chirurgiem czy architektem ?? nie, bo to jeden z podrzednych zawodow. i nie pisze tego, zeby ci pojechac, ale przyznaj sama, ze w zyciu bez fryzjera obejsc sie mozesz, bez lekarza natomiast niebardzo.
owszem, masz rację :-) nie mogę nic więcej napisać no bo jest to racja, ale nikt mi nie będzie zarzucał, że mam mniejszą wiedzę, mniej nauki ;-) bo mam dużo nauki i tak samo muszę starać się aby mieć dobre oceny - co uczący się student lekarz. piątki nie wpisują mi się same do dziennika.
Konto usunięte: owszem, masz rację :-) nie mogę nic więcej napisać no bo jest to racja, ale nikt mi nie będzie zarzucał, że mam mniejszą wiedzę, mniej nauki ;-) bo mam dużo nauki i tak samo muszę starać się aby mieć dobre oceny - co uczący się student lekarz. piątki nie wpisują mi się same do dziennika.
no i spoko, masz, ale po co za kazdym razem sie wyklocac o to, kto ma wiecej nauki, a kto mniej? i tak do niczego to nie prowadzi.
Konto usunięte: Mam bardzo dużo nauki, szczególnie teraz w tech. bo mam maturę i mam też inne przedmioty, nie tylko zawodowe.
matura to bzdura, przebrnij przez sesje na normalnej, państwowej uczelni na normalnym kierunku to wtedy będziesz mieć porównanie.
Konto usunięte: a poza tym nie tak dawno pisałaś, że bellaragazzaa 'to ja', więc od kiedy zmieniłaś zdanie?
wczoraj.
Konto usunięte: rownie dobrze moze tu przyjsc osoba, ktora nie wiem, zajmuje sie zbieraniem gnoju z obory i zaczela by ci zadawac pytania na temat tego, jak wyglada krowi kal - jak nigdy go w zyciu nie widzialas to logiczne, ze nie bedziesz widziala, prawda?
no dokładnie, równie dobrze ja mogłabym Ci zadać pytanie z dziedzin, którymi się zajmuję i nie wiedziałabyś nawet gdzie tego szukać. tylko z tą różnicą , że nie każdy się wychwala jakie super trudne egzaminy zdaje.
dziewczyno popatrz choćby na innych forumowiczów... -nikt tu nie jęczy i się nie wywyższa. i nikt nie twierdzi też, że nie musisz się wcale uczyć, ale nie pisz takich bzdur, że masz tyle nauki co na medycynie, bo się zwyczajnie ośmieszasz.
Konto usunięte: bo mam dużo nauki i tak samo muszę starać się aby mieć dobre oceny - co uczący się student lekarz.

Konto usunięte: no i spoko, masz, ale po co za kazdym razem sie wyklocac o to, kto ma wiecej nauki, a kto mniej? i tak do niczego to nie prowadzi.
dokładnie. ośmieszasz się tylko a później masz komuś za złe że Ci coś wytknie. ale sama sobie to robisz.
Będziesz pracownikiem fizycznym, nie naukowym, nie widzisz różnicy?
a jak nałożysz komuś złą farbę na łeb to nikt od tego nie umrze, co najwyżej zgoli się na łyso, ale głowa mu od tego nie odpadnie. widzisz różnicę?
@BreakMyFall18
dam Ci przykład, jest sporo osób które pokończyły szkoły muzyczne a są nikim, mało który producent muzyczny ukończył szkołę w tym kierunku, po prostu ma talent
Małysz chyba sportowej też nie robił, kubica o ile dobrze wiem po gimnazjum ale co oni wiedzą o swoich dziedzinach sportu skoro nie pokończyli szkół %-)
dam Ci przykład, jest sporo osób które pokończyły szkoły muzyczne a są nikim, mało który producent muzyczny ukończył szkołę w tym kierunku, po prostu ma talent
Małysz chyba sportowej też nie robił, kubica o ile dobrze wiem po gimnazjum ale co oni wiedzą o swoich dziedzinach sportu skoro nie pokończyli szkół %-)