Cześć,
pytanie do Pań - czy lubicie zarost u facetów, czy może całkowity brak zarostu??
Druga kwestia, jeżeli już coś się wybierze, jak to utrzymać/osiągnąć?
Oczywiście pomijając drogie golarki. Chciałbym spróbować jakiejś innowacji bez większych kosztów. :))
Pozdrawiam ciepło.
Zarost u faceta strona 14 z 23
368212: |
czyli to nie tylko galerianki są popularne ale również fryzjerianki, tipsarianki i solarianki? |
Tja, podobnie jak lukrowane pracownice butików w centrach handlowych

w ryanairze też jest bagaż do nadania za dodatkową opłatą. w podręcznym winka i oliwy nie przewieziesz bo ci zabiorą |
no to wsadze do glownego, w 10 kg sie zmieszcze

@368212:
dobrze ciśniesz

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
zapomniałam o butikarkach |
najlepsze jest to, że zarabiają 1200 zł, a pracując w armanim, dsquared2, czy royal collection mają się za sferę wyższą
bo podają tam odpowiednie rozmiarówki.

ja nie cisnę, prawdę piszę. |
ale prawda boli.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
post obronny koleżanki fryzjerki
przypominam ze wysmiewają ja nieudacznicy metrosexy plus kobiety bez wstydu i świetości
poziom żenady w temacie bardzo wysoki, typowa babska zawiść udziela się też NIBY facetom
wiesz co, ja na to sikam, znam swoją wartość a ludzie piszący, że tylko ktoś kto nie da sobie rady w liceum idzie uczyć się za fryzjera jest głupkiem i idiotą ;-) bo inaczej się tego nazwać nie da
też to zauważyłam zawiść tutaj jest ponad wszystkim ;-)
zresztą przypomniałam wam ostatnio jakie zdanie jest o stałych bywalach tego forum?
'co nie napiszesz to jadą na ciebie'
gdybym napisała, że jestem ginekologiem to byscie napisali, ze jestem idiotką a studia kupiłam albo Bóg wie co innego byscie wymyslili ;-)
albo lepiej, ze sypiałam ze wszystkimi profesorami na uczelni zeby zdac egzaminy, sesje itd.
żałośni jesteście (70%), i to nie tylko moje zdanie
po części masz racje, jednak szkoła techniczna w obiegowej opinii nie jest najwyższych lotów i czesto ma to swoje podstawy, jednak, jeśli ktoś chce zdobywać wiedze i jest zdeterminowany to nauczy się i w technikum i w liceum praktycznie bez względu jaki ma numerek przy nazwie