Cześć,
pytanie do Pań - czy lubicie zarost u facetów, czy może całkowity brak zarostu??
Druga kwestia, jeżeli już coś się wybierze, jak to utrzymać/osiągnąć?
Oczywiście pomijając drogie golarki. Chciałbym spróbować jakiejś innowacji bez większych kosztów. :))
Pozdrawiam ciepło.
lista tematów
Zarost u faceta strona 7 z 23
no racheal...ludzie
Konto usunięte: tak, ale możesz mieć egzamin z konkretnego działu, w moim wypadku np. farbowanie - wtedy łatwo się przygotować
Wiesz ile ma do nauki lekarz?

Moje papiery są w szkołach, zresztą na chvj mam Ci to pokazywać?
Konto usunięte: a skąd możesz wiedzieć? chociaż w sumie masz rację, ja nie muszę 'zakuwać' - wiedza (szczególnie z tego, co kocham) łatwo wchodzi mi do głowy ;-)
Hahahahaahaha
Konto usunięte: co nie zmienia faktu, że jestem dobra z chemii, w końcu miałam w szkole takie przedmioty jak chemia (fryzjerska) i miałam bdb ;d
Czego ja nie miałam jak byłam w liceum... 6 z religii, 5 z wfu, i 6 ze sztuki...to byli czasy
ja w sumie w podstawowce uczylam sie tylko z historii, mialam nauczyciela fanatyka, ktory na poczatku kazdej lekcji robil kartkowke z tego, co mielismy na poprzedniej lekcji

mial chopla na punkcie uni europejskiej i wszystkiego co z nia zwiazane, do dzis jestem w stanie pamietac wiekszosc rzeczy

oj mi sie wydaje, ze wiesz o tutejszych sklepach wiecej, niz ja

mmm 20 kilo

Konto usunięte: nie wiem, ale jak ja składałam papiery do mojej szkoły to miałam najwięcej punktów i byłam pierwsza na liście przyjętych, bo to się liczy oceny koncowe, średnią i egzaminy
akurat w gimnazjum to mialam lajtowe oceny, w ogole zawsze mialam.
domyślam się, co nie znaczy, że ja mam mniej ;-) też mam dużo nauki :-)
bo nie wierzę

Konto usunięte: Czego ja nie miałam jak byłam w liceum... 6 z religii, 5 z wfu, i 6 ze sztuki...to byli czasy
'to byli czasy', polska język trudna być...
jak skończę tą szkołę też pójdę na studia, wtedy moja nauka 'będzie godna'? i wystarczająca?

skoro tak kozaczysz, 'jaką ja to mam naukę', może podam parę pytan dla przykładu? zobaczymy jak sobie poradzisz, skoro to jest takie 'proste' :-)
Konto usunięte: niestety koniec tego roku(4) i jeszcze 2, plus specjalizacja i takie tam;) ale takie studia sobie wybrałam
To się jeszcze troszkę pomęczysz :) A jaka specjalizacja?
Gimnazjum to zło. Cieszę się, że byłam ostatnim rocznikiem na starych zasadach :)
I sam jesteś stary

Konto usunięte: kurde, miałam iść, ale jak wyszłam z uczelni o 12 to już padało, a jeszcze musiałam odebrać klucze do mieszkania i zrezygnowałam
jeszcze bedzie okazja, niedlugo wybory w miedzyczasie moze Miedwiediew albo Putin przyjada, a 10 kwietnia jest co roku, bedzie zabawa.
na poczatku wmieszalem sie w tlum i pokrzyczalem z nimi, pozniej przeciwko.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
ja bede miala o ile sie nie myle 2 bagaze duze + 2 podreczne, z tym ze z polski to raczej nie mam czego przywozic, no chyba ze sobie wezme polskie jedzenie pozwoze

Konto usunięte: coś ty, aż tak to na pewno nie;d może jakieś bio/organic? zresztą, wszystko mi jedno. już od dzisiaj odkładam pieniądze bo mam zamiar zaszaleć
ja dopiero niedwano w organiczne rzeczy sie zaczelam bawic, moja wiedza w tym temacie jest wrecz kompromitujaca