styka51: No ja wiem, że nie każdy. A właśnie ostatnio stwierdziłam, że nie umiałabym być z facetem, ktory nie potrafi gwoździa wbić czy samochodu naprawić. Na co mi jakiś łoś, ktory będzie siedział pól życia w internetach, a jak się kran zepsuje, to czekaj 3 dni za hydraulikiem? Może zbyt prosto myślę, ale o...
No wlasnie... wczesniej tylko z takimi gryzipiorkami bylam... nigdy wiecej :D
Facet ma byc facet i ma zapewnic kobiecie poczucie bezpieczenstwa, nie tylko wyplata ;P
styka51: A ja mam taką do mycia naczyń
:D
Konto usunięte: tych co mam teraz przecież widziałaś na fb
wybacz, mam wyprasowany mozg juz tym Internetem...
Konto usunięte: a dzisiaj jak zrobię to też Ci pokaże:)
trzymam za slowo :D
Konto usunięte: Z drugiej strony raczej trudno znaleźć kogoś, kto będzie i zaradny, a do tego obdarzony talentem do takich domowych napraw, i inteligentny, żeby można z nim podyskutować też o rzeczach istotnych i ważnych, na przykład książkach czy polityce, a nie o cyckach i dupie przy piwsku.
nic co wartosciowe latwo nie przychodzi ;) w druga strone mezczyzni maja tak samo, ciezko znalezc kobiete piekna, seksowna, inteligentna, zaradna zyciowo i potrafiaca zapewnic cieplo ogniska domowego i ugotowac pyszny obiad ;)
Co do powyzszego, moj facet spelnia wszystkie wymienione przez Ciebie wymagania :D
styka51: A o polityce w naszym kraju, to lepiej w ogóle nie rozmawiać, bo się ciśnienie podnosi.
LOL