Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1759 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Na tamtym profilu "poważniejsze" Twe lico :>
Zostawiam te 35, poważnie. (- 3 za banana)
Taa, teraz się wyprzeć pewnie chcesz :S
W ogóle nie dochodziłem, nie miałem po czym :D
Czyli 32 ma (chyba), jeesu, jaka zjechana jest w takim razie, jak na ten wiek O.o
Tak to jest, jak się słucha najmniej poinformowanych
Zdaje sobie sprawę ze wyglądam uniwersalnie/ nijako jeśli chodzi o wiek i daje mi sie tyle lat ile sie zna detali na temat mojego życia. Tyle że łatwiej byłoby Ci ocenić na podstawie wyglądu gdyby głowa nie była zdekoncentrowana faktami z mojego życia, które każdy tu chyba zna.
Powiedziałabym, że studiuje na drugim roku, każdy by uwierzył. Powiem, ze mam dziecko w wieku szkolnym i studia skończyłam dawno temu to kalkulator tez inaczej zaczyna w głowie pracować, nie?
A 19 to mi nigdy nie dawano, nawet jak miałam 19
if I licked it, it's mine
Wnioskuję o odebranie Paulinessie moda, za wprowadzanie użyszkodników w błąd

UnclaimedPants: Tyle że łatwiej byłoby Ci ocenić na podstawie wyglądu gdyby głowa nie była zdekoncentrowana faktami z mojego życia, które każdy tu chyba zna.
..nie ja

UnclaimedPants: Powiedziałabym, że studiuje na drugim roku, każdy by uwierzył. Powiem, ze mam dziecko w wieku szkolnym i studia skończyłam dawno temu to kalkulator tez inaczej zaczyna w głowie pracować, nie?
Nie, teraz podliczać, gdy rodzą dzieci wieku np 15 lat, lub 45, ni jak wyjdzie ująć prawidłowo.
Ps. Dodam że niemal zawsze odejmuję z 3 lata kobiecie (od tego co bym jej dał), z grzeczności xD