malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  2 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: co sie komu przyznam, ze nigdzie na sylwestra nie poszlam to jest "cooooo? jak to? dlaczego?!?"

Jak zwykle podbijam xd
Earth
Earth
  2 января 2013

Zauważyłam, że w tym roku jakoś sporo ludzi olało tego całego Sylwestra. ;)

w00tjump
w00tjump
  2 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak zwykle podbijam xd

czemu akurat w konkursach wygrywac nie umiem jak Ty:rotfl:
wysylam jak sie nudze i ni uja:crylol:
Abaddon
Abaddon
  3 января 2013
styka51
styka51: Wiesz, ja Walentynki odbieram tak: jestem ze swoim facetem, prezenciki ( bo jak inaczej nazwać lizaka? :D) kupujemy sobie często, bez okazji, po prostu. A w związku z walentynkami dostanę różę i lizaka :D

Lizak :woot:
Smutne, smutne jest to że spodziewasz się/wiesz, że dostaniesz właśnie w ten dzień, dodatkowy prezent dowodzący aprobaty do się :P
Takie prezenty nie mają żadnej "wartości", "masz, bo dziś 14 luty, ciesz się więc" itd :rotfl:

styka51
styka51: Po prostu jest to kolejny dzień, w którym możemy dać od siebie coś "więcej" i wielu moich znajomych myśli podobnie.

Rozumiem, zrozum mnie w tym, że nie potrzebuje żadnych wyszczególnionych dni w kalendarzu, by dać tę nieszczęsną już róże, w każdy dzień jaki zechcę to mogę uczynić, a nie w taki jak mi kalendarz wskazuje, dziękuję :3
Teraz co? Mikołajki, urodziny? :D Bierzemy też je na rozkminy? xD

styka51
styka51: Nie robi się nie cudów w ten dzień, po prostu czemu nie umilić sobie życia jeszcze bardziej?

j/w dać coś to od siebie samego, a nie z okazji dnia narzuconego, ech.
Gdybanie takie se sobie se teraz uczynię: ciekawe ilu z nas (raczej mowa o menach), wręcza kwiatki, zaprasza na kolację do restauracji, tylko z powodu takiego, by nie zawieść Was, miłości swoich. Widzą błysk w oku u wybranki na wspomnienie "14 luty", nie chcą ranić jej (no bo jak inaczej to nazwać? Nic nie uczynił w tym dniu = nie kocha mnie :S ) to się starają i kombinują jak zaspokoić oczekiwania partnerki związane z tym dniem. To, właśnie to całe staranie jest okazaniem miłości z ich strony. W przeciwnym razie by tego chyba nie czynili pod "przymusem". Koniec.

Konto usunięte
Konto usunięte: To lepiej zmień myślenie, bo my też możemy napisać, że wszyscy faceci to ch**e, kiedy sądzimy tak o tylko jednym. Chyba nie byłoby Ci miło ;)

Nie zmienię :P
Są momenty takie, że to słowo działa na mnie mobilzująco :ssh:
Abaddon
Abaddon
  3 января 2013

Lizak :w00t: *

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 января 2013

@Earth
Ludzie dorastają :)

@Abaddon
A ja rozumiem Styke, mimo że mam podejście bardziej podobne do Twojego. Jak dostanę kwiaty czy prezent bez okazji to jest to mega niespodzianka i bardzo mnie to cieszy, nie musi to jednak znaczyć, że kwiatek w Walentynki nie bedzie miły. To data jak każda inna i mozna sobie okazywać miłość, sympatie itd.

Walentynek nie obchodzę i marne to dla mnie święto, ale wole ludzi, którzy je sobie obchodzą niż tych, którzy je głośno bojkotują, oburzają się i podważają moc uczuć tych, którzy "walentynkują" 14-ego lutego.
Nie rozumiem jaki mają z tym problem? Drażni ich wszystko w kształcie serduszek? Są sfrustrowani tym, że dą sami i nie mają nikogo a w ten dzień widzą same pary?
Jak ktoś jest w szczęśliwym związku, jak ktoś kocha i jest kochany to nie zagląda nikomu pod kołdrę i ma wywalone na to, co kto komu w jaki dzień daje. Tyle.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Abaddon
Abaddon
  3 января 2013
:rotfl:
W końcu żywot tutej :3
No i o to cho, by poznać swoje/czyjeś zdanie na poruszony wątek :tak:
Burzy z tego nie ma, lecz już była niemal ulewa ;D
mirra20
mirra20
  3 января 2013

Najpierw Sylwester teraz Walentynki, zagorzała dyskusja, a jakie święto będzie następne?

Abaddon
Abaddon
  3 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Najpierw Sylwester teraz Walentynki, zagorzała dyskusja, a jakie święto będzie następne?

:crylol: Obojętnie, wrzucaj pro, rozprawimy się z nim wtedy :D
mirra20
mirra20
  3 января 2013
Abaddon
Abaddon: Obojętnie, wrzucaj pro, rozprawimy się z nim wtedy :D

to może nadchodzą święto 3 króli:lol:
Abaddon
Abaddon
  3 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: to może nadchodzą święto 3 króli

Spoko, nie wiem o co cho... to zadaje pytania :D Uwaga d83ddc47
Czemu jest w ogóle święto jakiś 3 króli? Czym sobie na to zasłużyli? :D
Jak się je obchodzi? :woot:
Z jakich krajów pochodziła powyższa trójka?
mirra20
mirra20
  3 января 2013
Abaddon
Abaddon: Spoko, nie wiem o co cho... to zadaje pytania :D Uwaga Czemu jest w ogóle święto jakiś 3 króli? Czym sobie na to zasłużyli? :D Jak się je obchodzi? Z jakich krajów pochodziła powyższa trójka?

To święto katolickie, zasłużyli sobie przyniesieniem złota kadzidła i mirry:P
idzie się do kościoła
Nie wiadomo dokładnie, stosuję się ogólne pojęcie "ze Wschodu"
ale najważniejsze że jest ustawowo wolne od pracy
Abaddon
Abaddon
  3 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: To święto katolickie, zasłużyli sobie przyniesieniem złota kadzidła i mirry:P

No i się wydało Twoje pochodzenie ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: idzie się do kościoła

Pewnie po to, by d83dde4f się o dłuższe d83ddc47

Konto usunięte
Konto usunięte: wolne od pracy

Podoba się te święto mi :swir: Hejtuje od tej chili, każdego kto hejtuje ważne święto dla osób leniących się, czyli mnie :ssh:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 января 2013

Tak, Pismo Święte nie mówi dokładnie z jakich krajów przyszli, jedynie że z dalekiego wschodu.
Poźniejszy psalm sugeruje że byli to królowie, ja wole jednak zwrot "mèdrcy" :D no i liczba prezentów wskazuje, że było ich trzech. Moze było ich dwunastu, ale reszta przyszła z pustymi rękoma ;P

I mała poprawka, trzech mędrców jest w każdej religii chrześcijańskiej, nie tylko katolickiej :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Abaddon
Abaddon
  3 января 2013
massacre
massacre: Tak, Pismo Święte nie mówi dokładnie z jakich krajów przyszli, jedynie że z dalekiego wschodu.

A mówi jakiego byli koloru? :D

massacre
massacre: Moze było ich dwunastu, ale reszta przyszła z pustymi rękoma ;P

Co za chytrusy :and: Kara jakaś ich za to spotkała? :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.