Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1760 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Za to szynszyla pewnie ostro zabalowała.. :D
Ja nigdy nie czuje jakoś sylwestra, dla mnie to nie jest jakiś wyjątek, bo żeby pójść, że tak powiem się zabawić (sposób dowolny) nie trzeba wyczekiwać i sikać po nogach na koniec roku, tylko można bez okazji zawsze

Doskonale rozumiem, to jak dla mnie z tymi całymi walentynkami

Dokładnie tak samo to odbieram. Podejrzewam jednak, że większość ludzi nie ma w ciagu roku czasu i dlatego podąża za tłumem w sylwestra, Walentynki itp itd.
Jak człowiek sie potrafi rozerwać, pobawić w ciagu roku to nie wiem jaki ten Sylwester musiałby być, żeby stał sie wyjątkowy. W Londynie robiłam juz wszystko, gdybym miała okazje spędzić sylwestra w Dubaju, Szanghaju czy Sydney, to pewnie bym skorzystała. Bale, kluby, domowki z nietrzeźwym tłumem juz przerabiałam i jakoś nie chce mi sie tego powtarzać. Szybko sie nudze :)
if I licked it, it's mine
Ok,te Sylwestra zrozumiem, jednak skoro nie mają czasu na okazywanie uczuć, w inny dzień niż 14 luty, to na uj są z sobą?
kuffa. kupilam sobie torebke przez internet, jest cuuudowna. ale od wewnatrz uwalona jakims klejem, a to ostatnia z tego modelu, wiec nie wymienie
argh!
a kto tak robi w ogole?
moim zdaniem 14sty luty to taki dodatkowy dzien zeby mozna bylo drugiej osobie sprawic przyjemnosc, to tak jak z dniem matki, kocha sie ja przez caly rok co nie przeszkadza w zlozeniu zyczen w ten wlasnie dzien :)
wiesz, ale tak jest z kazda jedna rzecza. nawet patrzac np. na te wszystkie diety trzydniowe, zeby dobrze wygladac tuz przed czyms tam (ostatnio to przed sylwestrem

Nie neguje że nawet taki dzień, może w nich odrodzić te uczucie :)
Tylko haft bierze mnie na widok jak mizgają się, gdy przez cały rok kuwowali na siebie, obrzucając się winą kto co i przez kogo bla bla bla. Nagle olśnienie, kochają się, no proszę Cię ( i nazajutrz od nowa xD ), nie dla mnie taka sztuczna otoczka
Jakich Ty masz znajomych ?

Podbijam w całej rozciągłości