Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1782 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
plus za determinację.
odkładam cały czas pieniądze by móc spokojnie ( w miarę ) mieszkać sobie w tych okropnych Kato.
dopiero teraz zobaczylam posty do tylu :P
dzieki :)
brzmi jak dokladnie moj typ ksiazki.
To przeczytaj koniecznie, książka pozostawia wiele pytań, a ja nie mam z kim o niej pogadać :(
Nie wiem dlaczego, ale bardziej mi sie kojarzysz z czymś pozytywnie różowym - bez urazy. Jakieś romansidło czy coś w ten deseń. No, ale lubie być pozytywnie zaatakowana przez ludzi :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
*zaskakiwana nie zaatakowana
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mam bardzo głupi problem
otóż w kuferku na kosmetyki zepsuł się zamek. on jest na szyfr i go szag trafił i nie chce się otworzyć. są na to jakieś sposoby? dodam, że kuferek jest nowy a w środku zostały zamknięte cienie na których jednak mi zależy
Zabierz kuferek do sklepu w którym go kupiłaś - powinno coś doradzić.
Jeśli to był prezent to zapytaj tej osoby od której to dostałas.
Cieżko mi dobie wyobrazić bez chociaż zdjęcia, jak to wyglada. Wiem, że są jakieś numerki do resetowania kłódek, ja taki miałam problem z szafką na siłowni, znaczy sie z kłódką - zapomniałam trzech cyfr...
Odkryłam zaebistość zakupów online (takich spożywczych) - są dość opłacalne nawet w PL, przy zakupach powyżej 50 zł dostawa jest gratis, dostarczają po ok 4 godzinach, jak się nie chce ruszyć tyłka na dwór i dźwigać (w przypadku braku auta), to super opcja.
powiem szczerze że zanim zaczęłam oglądać rodzinka.pl to nie wiedziałam, że spożywcze można też zamawiać przez neta

Witamy w XXI wieku
@Earth
Nawet mając auto, to dalej oszczędzasz kupę czasu. Mnie to strasznie uzależniło, zakupy w appie na telefonie, z pracy do domu i 5 minut pózniej puka do mnie dostawca. Ułatwia mi to życie jak cholera.