malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  19 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: znam bardzo dużo takich osób, ale najczęściej znaleźli dobrą pracę i zrezygnowali z kontynuacji np. po inżynierze/licencjacie. później ciężko jest wrócić, dlatego ja się zdecydowałam na skończenie w tym roku jednego kierunku. a z drugim mam plan wrócić normalnie w październiku, choć będzie ciężko.

plus za determinację.
odkładam cały czas pieniądze by móc spokojnie ( w miarę ) mieszkać sobie w tych okropnych Kato.
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 января 2013

dopiero teraz zobaczylam posty do tylu :P

Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.theblondesalad.com

dzieki :)

massacre
massacre: A polecić mogę książkę (choć raczej nie Agoosi, nie sądzę by była w jej typie)

massacre
massacre: Tematyka traumy, szoku, wypierania świadomości, coś na styl zachowań postraumatycznych u bohaterow w filmach typu "Gothika" czy "Wyspa tajemnic".

brzmi jak dokladnie moj typ ksiazki.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 января 2013

To przeczytaj koniecznie, książka pozostawia wiele pytań, a ja nie mam z kim o niej pogadać :(

Nie wiem dlaczego, ale bardziej mi sie kojarzysz z czymś pozytywnie różowym - bez urazy. Jakieś romansidło czy coś w ten deseń. No, ale lubie być pozytywnie zaatakowana przez ludzi :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  19 января 2013

*zaskakiwana nie zaatakowana :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

kedi
kedi
  19 января 2013

mam bardzo głupi problem :and:
otóż w kuferku na kosmetyki zepsuł się zamek. on jest na szyfr i go szag trafił i nie chce się otworzyć. są na to jakieś sposoby? dodam, że kuferek jest nowy a w środku zostały zamknięte cienie na których jednak mi zależy :and:

massacre
massacre
  19 января 2013

Zabierz kuferek do sklepu w którym go kupiłaś - powinno coś doradzić.

Jeśli to był prezent to zapytaj tej osoby od której to dostałas.
Cieżko mi dobie wyobrazić bez chociaż zdjęcia, jak to wyglada. Wiem, że są jakieś numerki do resetowania kłódek, ja taki miałam problem z szafką na siłowni, znaczy sie z kłódką - zapomniałam trzech cyfr...

Earth
Earth
  19 января 2013

Odkryłam zaebistość zakupów online (takich spożywczych) - są dość opłacalne nawet w PL, przy zakupach powyżej 50 zł dostawa jest gratis, dostarczają po ok 4 godzinach, jak się nie chce ruszyć tyłka na dwór i dźwigać (w przypadku braku auta), to super opcja.

madzia2143
madzia2143
  19 января 2013
Earth
Earth: Odkryłam zaebistość zakupów online (takich spożywczych) - są dość opłacalne nawet w PL, przy zakupach powyżej 50 zł dostawa jest gratis, dostarczają po ok 4 godzinach, jak się nie chce ruszyć tyłka na dwór i dźwigać (w przypadku braku auta), to super opcja.

powiem szczerze że zanim zaczęłam oglądać rodzinka.pl to nie wiedziałam, że spożywcze można też zamawiać przez neta :ziober2:
madzia2143
madzia2143
  19 января 2013

na jakich stronach można oglądać filmy bez limitu?
Mam ochotę zobaczyć sobie "Oskar i Pani Róża " :and:

massacre
massacre
  19 января 2013

Witamy w XXI wieku :ziober2:

madzia2143
madzia2143
  19 января 2013
massacre
massacre: Witamy w XXI wieku

no siemka :ziober2:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: na jakich stronach można oglądać filmy bez limitu? Mam ochotę zobaczyć sobie "Oskar i Pani Róża "

Ten film jest w całości na jołtubie ;)
massacre
massacre
  19 января 2013

@Earth
Nawet mając auto, to dalej oszczędzasz kupę czasu. Mnie to strasznie uzależniło, zakupy w appie na telefonie, z pracy do domu i 5 minut pózniej puka do mnie dostawca. Ułatwia mi to życie jak cholera.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ten film jest w całości na jołtubie ;)

ewentualnie

http://www.kinomaniak.tv/film/Oskar-i-pani-Roza/37106
Felka
Felka
  19 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: na jakich stronach można oglądać filmy bez limitu? Mam ochotę zobaczyć sobie "Oskar i Pani Róża "

oskar powinien byc na YT ja kożystam z zalukaj.tv i playtube.pl bez limitu bez konta
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.